אני לא מאמינה!

אני לא מאמינה!

מחקו את ההודעה שליייייייי? אנשים.. תקראו את החתימה שלי, תכנסו לכתובת ותחתמו! זה ממש ממש חשוב!

נ"ש

http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=12167&smsMsg= שווה להכינס לראות תמונות,כתבות ועוד מלא דברים ...

שיהיה בהצלחה עם הקומונה

אני יכנס לשם

newyork123

New member
whats up

מה קורה אתם רואים תמשחק מול שוויץ??מי אתם אומרים תעלהה

אביחי 33

New member
זברה תתחילי להירגע עם ההודעות../images/Emo46.gif

חשת הא? תרגיעי ומהררר!

ט ל ו ש1

New member
ספוילריםםם../images/Emo26.gif

במשרד מתפתחת תגרה אלימה בין ליאור ודיוויד עד שזאב נאלץ להתערב. דיוויד הפגוע בשיתוף עם זאב מנסה לנצל את ליאור לרעה על רקע עיסקי. שאול מגיע לביתה של שירלי, מתנצל ומתוודה על אהבתו, שירלי לא מוכנה לשמוע ומסלקת אותו מהבית .עדן משכנעת את גולן לעזוב את אליאן ולעבור לאמרגן מנוסה יותר. עדן ורשף כמעט ונתפסים על חם...אמנון מבקש מליאור לשקול מחדש את הויתור על גאיה. זאב ודיוויד מסכנים את עתידו של ליאור כשהם מציעים לו לטפל בעסקה עם אמסטרדם .שאול מנסה להחזיר אליו את שירלי. תמר ויואב לומדים יחד למבחן ונסחפים לעניינים אחרים. גולן כועס על ההשפלה ועל ביטול ההופעה בזולה.עדן מפתה את רשף לבילוי משותף,תמר מנסה להפריד בין אליאן ליואב בתקווה שיחזור אליה.זאב ודיויד מפילים את ליאור בפח ומנסים לסבך אותו בעסקה לא חוקית. איילת מארגנת לרשף מסיבת הפתעה. ליאור מגלה כי זאב רימה אותו והכניס אותו לעסקה לא חוקית. מוסקונה מספר לגולן כי הוא זה שביטל לו את ההופעה על מנת שיחתום על החוזה איתו. אמנון מנסה לשכנע את ליאור לא לחתום על ויתור האפוטרופסות של גאיה שירלי מתגרה בשאול באמצעות ליאור, עדן מבקשת מרשף לא לספר על הרומן לאיילת. ליאור מתפטר מהמשרד של זאב, היחסים בין אליאן ליואב מתהדקים-היא מאוהבת.עדן ורשף ממשיכים להפגש בסתר,גולן מתלבט אם להמשיך ולהעסיק את אליאן.דנה בודקת עם דיויד וזאב את העסקה שנרקמה מאחורי גבו של ליאור הם תכננו שהוא יפול בה והם יצאו נקיים.רשף רוצה לספר לאיילת עליו ועל עדן. ליאור מגלה לרשף על המסיבה המתוכננת. זאב משכנע את דנה כי ליאור אשם בכל העסקה והיא מרגישה אשמה על חוסר האמון באביה.

למעלה