אני לא מאמינה!!!

iluvsp

New member
זאת בת..

היא רשמה את זה כי פעם היא ממש אהבה את ג'ואל וחלמה על להיתחתן איתו ועכשיו היא גילת שהוא יוצא עם הילרי אז היא לא סובלת אותו בגלל זה "הוא בגד בי" משהו כזה...

iluvsp

New member
אה?

נו זה שהיה רשום זה על זה כי הוא בוגד באנשים, כי הוא חושב שהוא חתיך, משהו עם הלהקה בישביל להרוויח כסף.. מה זה לא זה?

EleVaTioN

New member
כבר חודשים מדברים על זה../images/Emo129.gif

עוד מהחופש הגדול אפילו..נדמה לי.. פעם הכחישו פעם לא שיהיה להם לבריאות

הילדה רשמה באתר שלה על

החברות של ג'ואל והיא שמה תמונות והיה תמונה של איימי לי (?)
מה איימי לי קשורה לזה??? ממתי היא הייתה חברה שלו??? וגם שמעתי על היפנית או סינית (בתמונה) הזאת שם והחבר'ה האמריקאים אמרו שהם נפרדו בתקופה של "יאנג אנד הופלס"....והם גם רשמו שכל אתר מראה תמונה אחרת ככה שהם לא בטוחים.....

BillysGirl

New member
אם כבר פאקינג יפאנים

אני בשלב זה לא סובת 'תם כי אני לומדת עלהיום וניבחנת על זה.... אבל שמעתם פרדיקטבל ביפנית? זה פשוט קורע מצחוק.... אתם כזה קולטים את ג'ואל שר ביפנית....זה מצחיק...

EleVaTioN

New member
חחחחחח נכון!!!!!!!!!../images/Emo129.gif

רק לא הבנתי למה רק הבתים ביפנית והפזמון לא

SAMAR

New member
היו שמועות...

אבל לא האמנתי...אבל בכול זאת זה לא הפתיע או ריגש אותי...אם הקטע שלו עם אח של לינדזי נכון, אני מאוכזבת ממנו...

SAMAR

"אם הקטע שלו עם אח של לינדזי נכון.." - קטע של מי עם מי??? איזה קטע היה??

A Lovato

New member
הקטע...

אם האח שלה? אוי ו...נכון ''ההוכחות'' שהבאתי? לזה התכוונת?(כשאמרת שיש לך הוכחות?)

S i m s G i r l

New member
אמ.... היה קטע

בקריסמס או משהו שאח של לינדזי לוהן התקרב אל גוד שרלוט על מנת לקבל חתימה ואז הגיעה הילרי דאף ואמרה לג'ואל ולבנג'י מי זה הילד ואז ג'ואל ביקש מהילד שיקרא לאימא שלו והתחילו להגיד לה דברים על לינדזי ועל איך שהיתנהגה להילרי ואז הילד בכה והתחיל לצעוד "סימפל פלאן סימפל פלאן..." ואמר שהם אולי יהיו יותר נחמדים.... סיפור מוזר........................

למעלה