אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!

ilana4ka

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!

אבל לא יכולתי לשמוע את הצ'ט לייב איתו אז שמישו יגיד לי פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!!! מתי יוצא הדיסק הרביעי שלו? הוא יהיה באינגליש או בעברית? ומתי ההופעה הבאה שלו בת"א????

תשובות:

1. כל מידע לגבי הדיסק הרביעי לוטה בערפל הוא מסרב לגלות ההופעה הבאה שלו בת"א עצמה תהיה ב30 בינואר במועדון התאטרון (אלא אם תהיה הופעה קודם שלא אמרו לי עליה)

ilana4ka

New member
תודה תודה תודה ועוד משו..

ההופעה בתיאטרון תהיה כמו ההופעה שהייתה כבר פעם? אני מתכוונת ל"אנשים החדשים"? כי הייתי כבר בהופעה הזו, שגם הייתה בתיאטרון. סוו......? זו תהיה אותה הופעה?

ההופעות החדשות שלו הן

האנשים החדשים + אלקטרו לייב+הפתעות כך שההופעה הנוכחית במועדון התאטרון לא תהיה כמו הקודמת

ilana4ka

New member
חח + הפתעות...

זה נשמע כמו איזו ביצת קינדר:) סבבוש. אני אלך להופעה שלו בתיאטרון. פשוש כזה. לא ראיתי אותו מאז ההופעה בניצנים-שהייתה ע-נ-ק-י-ת אגב:)

מישהו יודע אם זה עם הגבלה? ../images/Emo140.gif

כי בדרך כלל יש בקמלוט הרצליה הגבלה של גיל מישהו יודע אם זה עם הגבלה? וכמה עולה?

תראו לפי מה שאני הבנתי..

עופרי התקשרה להליקון כדי לברר בקשר לגבלת גיל והם אמרו שאם קונים מראש אין בעיה של כניסה.. אם הם לא יתנו לנו להכנס אני ועופרי עושות הפגנה בשביל הופעה פרטית כפיצוי! כל מי שרוצה מוזמן להצטרף... בכל אופן זאת אמורה להיות הופעה אקוסטית.. לא בטוחה

מישהו הקליט את הראיון???

מישהו זוכר מה הוא ענה לי למה שאמרתי לו? מישהו זוהר מה הוא עשה? מישהו???? אני חייבת לדעת!!!

lollapalooza

New member
מה פתאום אקוסטית../images/Emo35.gif

נראה לי שאנשים פה לא יודעים מה זה אקוסטית. ההופעות לא יהיו אקוסטיות. הן יהיו רגילות לחלוטין.

אולי לא אקוסטיות אבל לא רגילות

עברי אמר שההופעות יהיו יותר שקטות וחורפיות למשל הם ינגנו את 'חורף'. או לפחות ככה אני הבנתי

אז זאת תיהיה הופעה רגילה? ../images/Emo140.gif

אם כל הלהקה וזה כמו שהיה בבארבי בכפר סבא נגיד?

S

sunshineBK

Guest
שאלה

לגבי ההופעה בת"א - יש הגבלה של גיל? (אני יודעת שהשאלה מטופשת אבל עדיין, תענו!!:)

למעלה