אני לא מאמינה

vegas10

New member
אני לא מאמינה

הייתי בנתק מוחלט מהאינטרנט כבר הרבה זמן. לפני זמן מה נכנסתי והפורום השתנה, נעם בת נעלמה לה וממש ממש הצטערתי. לשמחתי הרבה אני מגלה: "יגעת ומצאת, האמן" וממשיכה להאמין... אני לקראת IVF שלישי לאחר 3 החזרות מוקפאים ועוד טיפולים מגוונים שקדמו לכך. בהחזרה מוקפאים הראשונה הייתי בהריון שלווה בדימומים (שבוע 5 עד 7) בבדיקות גילו דופק ושק ונרגעתי. לצערי הרב לאחר 9 שבועות הגעתי ל- US ושם הסתבר שיש לי תאומים זהים (דבר נדיר), בשק אחד. וגילו גם שאין דופק. לקחתי את זה קשה, אך אני ממשיכה לחתור (מחפשת אי שקט לנוח בו סוף סוף...) שבוע הבא טיפול נוסף. אצטרך אתכם איתי..

רומי 007

New member
מצטערת על מה שעברת

ומקווה שבפעם הבאה תצליחי. הגילוי הזה שאין שרק או שיש שק אבל אין דופק - זה הסיוט שלי. מאוד מבינה אותך.

vegas10

New member
רומי..../images/Emo39.gif

זה היה הסיוט שלי עוד לפני ההריון, בהמהל ההריון וגם עכשיו.. מצד שני, עם כל חששות (מוצדקות ככל שיהיו) אי אפשר כל הזמן לפחד. גם כך אני שחוקה ועייפה. כרגע אני מנצלת את הזמן לעצמי. היות שפוטרתי מעבודתי, החלטתי שזו מתנה בשבילי - קיבלתי זמן לעצמי לאסוף אנרגיות, לא להתעסק בדיבורים ובעצות של אנשים מעבודה. תודה על ההבנה, אני זקוקה לכך מאוד.

מצטערת..

בתור מישהי שעברה דבר דומה (עם עובר אחד) בשבוע ה 10 של ההריון, אני מבינה את הכאב אבל גם את הרצון לחתור קדימה לקראת ההריון הבא. שיהיה בהצלחה בטיפול הקרוב. אזרי כוחות לדרך החדשה. חיבוק גדול זוהרה

מיכל ק-ש

New member
וגאס

נעם בת לא נעלמה מפה בכלל (לצערנו, כי עדיף היה שתנהל את פורום הריון אחרי טיפולים ותסחוף את כולנו אחריה...). הצטערתי לקרוא על מה שעבר עליך ואני מאחלת לך הצלחה ב-IVF השלישי (והאחרון).

נועם@בת

New member
נכון שנעלמתי מוואלה, אבל תודי

ששושי שווה
עצוב לשמוע מה עבר עליך, אבל טוב לראות את המרץ להמשיך לחתור. אולי הפעם יהיו תאומים לא זהים, ואולי רק אחד. אבל זה יצליח, כי אין ברירה. עוד מעט נוריד אותך על הגדה עם בטן גדולה והריון תקין.
נועם

למעלה