אני לא מאמינה

icודליה

New member
אני לא מאמינה

יש לנו רק 7 מקצועות שנה הבאה

AcesHigh

New member
תראו מה זה....

איירון מיידן עשו במיוחד לניק ניים שלי לוגו...

mE and Me

New member
גמאני לא מאמין... ../images/Emo3.gif

זה לא יכול להיות שיש לכם רק 7 מקצועות! אפילו מקצועות 'בסיסיים' יש יותר מ-7: מתמטיקה - יש? אנגלית - יש? תנ"ך - יש? (או אולי אפילו כמה מקצועות תנ"כיים כי את בממ"ד, נכון?) מדעים - יש? שפה זרה שנייה - יש? ח"ג - יש? היסטוריה - יש? ספרות - יש? הנה כבר יש 8... וזה עוד לא הכל... אגב, אני לצערי לומד 18 (!) מקצועות שנה הבאה (כתה ח'). וזה עוד אחרי שהורידו לנו אומנות+מורשת (אותו שיעור בדיוק, שהיה בזבוז זמן גמור).

icודליה

New member
הנה

1.תנ"ך 2.תושבע"פ 3.היסטוריה 4.ספרות 5.מתימטיקה 6.מדעים 7.אנגלית עדיין לא מאמין?

zvozda4ka

New member
בטוח???

מה אלגברה נגיד? או....ערביץ\צרפתית...מה שלא יהיה...

mE and Me

New member
בואי נגיד ש... 'מתקשה להאמין'

למה אין לכם את כל המקצועות המעצבנים (טוב, אז ספרות יש, אבל צריך עוד), כמו למשל: חנ"ג, מחשבים/טכנולוגיה, ערבית/צרפתית, הבעה, לשון, אזרחות..? אוף זה לא פייר שלי יש 18 מקצועות! 1. מתמטיקה 2. אנגלית 3. מדעים 4. צרפתית 5. היטוריה 6. תנ"ך 7. ספרות 8. הבעה 9. לשון 10. גאוגרפיה 11. מחשבים 12. טכנולוגיה 13. חנ"ג 14. אזרחות 18. כ"ח 16. ידיה"א 17. ח"ח 18. שכחתי
יוצא שכל מקצוע יש בממוצע 2 ש"ש - זה מספיק? לדעתי, צריך פשוט להעיף את כל המקצועות המעצבנים...

mE and Me

New member
אלו ר"ת (חחח... גם ר"ת זה ר"ת...)

כ"ח = כישורי חיים (יש אנשים [כמוני] שלא מסכימים לקרוא לבולשיט הזה מקצוע) ידיה"א = ידיעת הארץ (נראה לי שזה אותו דבר כמו של"ח...) ח"ח = חינוך חברתי (אמור להיות משהו כמו שעת חברה, אבל למען האמת זה משמש להעברת הודעות, ולתקיעת כל העבודות שאי-אפשר לתקוע במקצועות אחרים)

קוסמה

New member
*חושבת*

מתמטיקה היסטוריה תנ''ך ספרות לשון ערבית צרפתית אנגלית ביולוגיה מדעי החברה פיזיקה כתיבת עבודות מדע וטכנולוגיה חנ''ג ובטוח שכחתי עוד משהו.....

Mr Invisibilety

New member
אממ לי יש.......

1.מתמקטיה: אלגברה,גיאומטריה. 2.היסטוריה. 3.אזרחות. 4.תנ"ך. 5.לשון. 6.הבעה. 7.ספרות. 8.ערבית. 9.אנגלית. 10.חנ"ג. 11.כימיה. 12.ביולוגיה. 13.פיסיקה. בעעע 14.מחשבים. 15.תעבורה. 16.קדם משפטים. 17.יש לי גם מעבדה ב: ביוכימיה, בפזיקיה, במחשבים ובביוטכנולוגייה. יש עוד כמה שאני לא זוכר... זהו בערך...

למעלה