אני לא מאמינה.......

CarolineKinney

New member
אני לא מאמינה.......

כל השבוע צפיתי בפרומו והיום הוא הגיע הפרק שיגרום לנו להתעלף, צ´ארלי כזה........מתוק

LillipooT

New member
טוב, אפשר לומר שזה כבר לא ממש

ספויילר... כן כן אכן כן.. צ´ארלי עוזב.. זה הפרק האחרון שהוא משתתף!

LillipooT

New member
עושים משהו? חח..

הם לא שוכבים. הם מתנשקים הרבה אבל..יחסית. יואו זה כזה פרק טוב!! ממ.. כל הפרק סובב סביבם פחות או יותר.. וצ´ארלי כזה חמוד!

LillipooT

New member
סוף סוף!! ../images/Emo60.gif

איזה יופי!! חחח אני מתרגשת בשביל כל מי שיראה את זה בפעם הראשונה! פרק מדהים! מקסים! כל כך מרגש! כל כך יפה! אני מציעה שתשימו חבילת טישו בהישג יד.. מה שבטוח בטוח :)

CarolineKinney

New member
מה ראית את הפרק?

בטח הורדת אותו אבל זה לא שווה הכי כיף זה לראות אותו בזמן השידור שלו

LillipooT

New member
שווה ביותר האמת.. ../images/Emo60.gif

דווקא ממש נהנתי. ואחלה פרקקקקקק..

לי פליז ...

אני כבר מבקשת פליזזזזזזזזזזזזזזז תגידי איפה את מורידה את הפרקים שיהיו או שהיו, כי אני רוצה שהפרק הזה בערב היום יהיה אצלי במחשב, הוידיאו שלי יכול נראה לי לא עובד אז אני לא יוכל להקליט, אז לפחות יהיה לי במחשב... פליזזזזזזזזזזזזזז

יש!!!!!!!!!!!!../images/Emo105.gif

היום דוסון!!!!!!!! עוד שעה!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפי מה שהבנתי הולך להיות פרק עצוב....*לוקחת חבילה של טישו* אנשים,תהנו!!!! ותבואו להגיב כמובן... :*)

LillipooT

New member
אפילו שתי חבילות של טישו!

אני לא עומדת בזה.. פרק כל כך עצובבבבב אה ו.. היום ראיתי *שוב* את הפרק של שבוע הבא.. ואני חייבת לציין שאני מאוכזבת קשות..... ודוסון חייב להגמל מהצחוק המוזר שלו! ממ..ממ.. מה אתם עושים על הברכיים? אויש נו תפסיקו להתחנן! בסדר בסדר אני יביא לכם תמונות.. אבל מחר :)

LillipooT

New member
יש לי חדשות טובות!!

{ נראה לי } אני בסוף כן אהיה בבית!! ואני כן אהיה פה איתכם אחרי הפרק!! ואניא פילו יראה את הפרק שוב בפעם הרביעיייייית.. ובטח יבכה שוב!! *התרגשות*

M o o n G i r l

New member
עוזב?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא?

M o o n G i r l

New member
אני יטפל בתסריטאי הדפוק..../images/Emo123.gif

הוא שרוט לגמרי.. הם סו פרפקט אחד לשני!!! די זה לא הוגן...

למעלה