אני לא מאמינה !!!

אסתרס

New member
אני לא מאמינה !!!

פתאום האינטרנט החל לעבוד. סתם ניסיתי להגיע לפורום והופ החלון נפתח. אז שלמלה עדיין בביח . השתלטנו סוף סוף על הסכרת שפרצה וכמעט הרגה אותו. גם הפצע לפני סגירה. בשבוע הבא אני מחזירה את שלמי הביתה. מזה 3 חדשים יש לו מטפלת פיליפינית. מה אומר ומה אדבר, זו לא שמחה גדולה להתרגל למישהו שבא מעולם מושגים אחר, ולגור איתה בבית כאשר אני במשבר נוראי. ואין לי כוחות להרים את עצמי, על אחת כמה וכמה ללמד ולהדריך ולהשגיח שהבינה על מה אני מדברת. אני חושבת שהשבוע החיים מתחילים להכנס לשגרה. שלמה יחזור הביתה ונתחיל לחיות. שלמה הדרדר בעיקבות התפרצות הסכרת. אינו מתפקד כלל. לא גופנית ולא קוגניטיבית, זקוק לסיוע מלא בכל התפקודים ופונקציות החיים. עדיין בולע כשמאכילים אותו. וזהו. התגובה היחידה שלו היא רק למשמע קולי, אז הוא מחייך וצוחק בקול- לשתי שניות והחלון נסגר בחזרה. אני מאחלת לכולם לילה טוב שקט ו מ ש ע מ ם, שלכם אסתר ביי

אסתר איזה הפתעה

אסתר יקרה , כולנו כל כך מתגעגעים לשמוע ששלמה חוזר הביתה וזו בשורה ממש טובה. נכון וגם עצוב שהוא לא במצב הקודם אך העיקר שהוא יכול לחיות איתך בבית. אסתר , אני בטוחה שאת תתרגלי לפיליפינית למרות הקושי ההתחלתי. זה קשה שיש מישהו זר בבית ואני מאד מקווה שהיא מהסוג המוצלח שתשתלב מהר ותתן לך הרגשה טובה ובטחון שאת משאירה את שלמה היקר שלך בידיים טובות. עם כל הקושי אני שמחה ששלמה שלך מגיב לקול שלך גם אם זה לזמן קצר. עכשיו שהאינטרנט שלך חזר , נשמח כולנו לשמוע ממך, חיבוק ענק ממני וחזרה מוצלחת הביתה , כל טוב, טובה

zs1957

New member
ברוכה השבה אסתר

חסרת לנו מאד בפורום. טוב לשמוע ממך . שמחה לשמוע ששלמה שב הביתה ומצב הסכרת מאוזן. מאד קשה להתרגל לאדם זר בבית ,אבל את תתרגלי מהר , תדרכי אותה והיא תלמד את העבודה ותקל עלייך מאד בטיפול בשלמה.שמחה ששלמה מגיב לקולך גם אם זה לזמן קצר. נשמח לשמוע ממך חיבוק ענק. כל טוב. זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אסתר יקרה ברוכה השבה

איזו הפתעה נעימה למצוא אותך שוב בפורום. ברוכה השבה. האמת, דאגנו מאוד לשלמה היקר וגם לך. לא שמענו ממך כל כך הרבה זמן. תודה לאל שהאינטרנט חזר. אני מבינה שהמצב של שלמה התדרדר מאוד בעקבות הסכרת וכי עברתם תקופה קשה עד מאוד. אמרתי כבר קודם במקום אחר שנראה לי שהשבוע הוא שבוע של בשורות טובות, והנה חזרת אלינו ובקרוב שלמה יחזור הביתה, אז זו בהחלט עוד בשורה טובה. יחד עם זה, אני מתארת לי איזה צער גדול זה ששלמה כבר לא מתפקד. שהתפרצות הסכרת גרמה לו לירידה כל כך קשה ואני חושבת על כל התקופה הקשה שעוד מחכה לך כאשר שלמה יגיע הביתה ותצטרכי להתמודד לבד עם כל מה שכרוך בטיפול בו. מזל גדול שקיבלת את המטפלת שלו בדיוק בזמן. אתן תתרגלו אחת לשניה ותראי שהיא תהיה לך לעזר רב בבית ובטיפול בשלמה. כולנו כאן בפורום נמצאים כדי לתמוך, לעזור ולעודד אותך... קבלי חיבוק אמיץ וחם

../images/Emo24.gifאסתרס ברוך שובך ,התגעגענו ודאגנו

שאלתי ועל שלמה עליך אך לא היתה תגובה, טוב לראות אותך שוב כותבת ולשתף אותנו במה שקורה לשלמה ולך, אכן היתה נסיגה בריאותית לשלמה מהסכרת ומאוד עצוב שהיתה הדרדרות אך אנו מחזקים את ידיך ומאחלים לך הרבה כח בהתמודדות היום יומית, אגב מה עם הבת חזרה הביתה? בשורות טובות חיזקי ואימצי

ronnyw

New member
אסתר, ברוכה השבה !!

חסרת לנו !! הבהירות, הרהיטות, הכרה של העולם של כולנו, הסיפורים הקטנים. מקווה - כמו כולם - שתיכנסו במהרה לאיזו שגרה שקטה, שתיתן שלשלמה (ולך) מעט איכות חיים והנאות קטנות. נשמח לשמוע (לקרוא ) מימך.

ענתי44

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

כל כך חסרת לנו בפורום. שמחה שחזר לך האינטרנט. ועוד יותר שהמצב של הסכרת של שלמה באיזון. ושהפצע לקראת סגירה. מאחלת לו שבבית עם האהבה שלכן גם התפקוד שלו ישתפר. מאמינה שכך יקרה. מבינה כל כך לליבך בקשר לעובדת הזרה, אבל, אסתר יקרה, אם היא כבר אצלכם תנסי ליהנות מעזרתה.

למעלה