אני לא מאמינה.....

אני לא מאמינה.....

בוקר טוב לכולן, אני לא מאמינה שזה קורה לי.... ירדתי לקומה למטה כדי להכניס את החלב ששאבתי למקרר ואני רואה את בקבוקי החלב על השיש
מסתבר ששכחתי אותם בחוץ........יש שם שמונה בקבוקים מוכנים לארבע ארוחות לתאומים הנסיכים שלי...... אני מתגוררת בצפון ויש פה איזה 23 מעלות בערך, הם היו חמש שעות מחוץ למקרר וכשהכנסתי אותם חזרה הם היו קרירים מעט. מה לעשות? אני לא מסוגלת לחשוב בכלל על האפשרות של לזרוק אותם......... רק בשורות טובות ועל תגידו לי "לא בוכים על חלב שנשפך......"

תודה אסתר והמשך...

אני מתגוררת בכרמיאל. שאלתי היא לגבי המנות הבאות כי היו בעצם לארבע ארוחות כך שמה עושים?

1טלטלים

New member
מממ...

אז ,רגע, לא כל השמונה עומדים על השיש פרק זמן שווה(?),תראי,באופן עיקרוני הייתי נצמדת להמלצה של אסתר(עד 8 שעות בחוץ),את יכולה להריח ולטעום מחלב שלך לפני שאת נותנת אותו לקטנטנות..אם הוא מקולקל את תדעי.(ריח רע מאוד וטעם חמוץ) תעדכני, אז,אנחנו שכנות?

../images/Emo131.gif the concern is not if the milk spoils

but rather the bacteria count in the milk. studies which checked the bacteria count at one hour and up to 10 hours showed that in breast milk, each hour that it stood out, there were less and less bacteria. why, because, the bacteria fighting cells destroyed them! IN artificial milk, there were more and more bacteria every hour, becuase there are no live cells in artificial milk. So, even if the milk stood out at room temperature, it is fine to use it, and especially where you live where it is cooler at night.​

למעלה