אני לא מאמינה! Closer To The Corrs סגרו את האתר!! למה? נורא אהבתי אותו...
A AndreaCorr © New member 8/9/03 #1 אני לא מאמינה! ../images/Emo7.gif Closer To The Corrs סגרו את האתר!! למה? נורא אהבתי אותו...
P p i n g o New member 8/9/03 #2 ../images/Emo4.gif חבל... אתר אחד פחות לקורס..... חבל שלא השאירו את החומר שכבר היה שם. כנראה קרה משהו...
../images/Emo4.gif חבל... אתר אחד פחות לקורס..... חבל שלא השאירו את החומר שכבר היה שם. כנראה קרה משהו...
F Fire Bone New member 8/9/03 #3 בעיה כלכלית כנראה לא היה להם יותר כסף לשלם על האחסון חוץ מזה שבזמן האחרון אין הרבה חדשות מהקורס אז חבל להחזיק אתר שלא יכול להתעדכן ):
בעיה כלכלית כנראה לא היה להם יותר כסף לשלם על האחסון חוץ מזה שבזמן האחרון אין הרבה חדשות מהקורס אז חבל להחזיק אתר שלא יכול להתעדכן ):
א אני אוהב את הקורס New member 9/9/03 #4 ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif סוף סוף היה אתר גם יפה וגם מסודר ועכשיו הוא הלך.. אני מקווה שכשהקורס יתעוררו אז גם הוא יתעורר
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif סוף סוף היה אתר גם יפה וגם מסודר ועכשיו הוא הלך.. אני מקווה שכשהקורס יתעוררו אז גם הוא יתעורר
T Torn New member 11/9/03 #5 זה באמת עצוב כי... זה האתר הראשון שראיתי... ובאמת היה שם המון חומר. הסיבה שהוא ניסגר היא בגלל שלא היו יותר חדשות עדכניות, והמנהלים של האתר כבר לא החשיבו את עצמם כמעריצים של הקורס.
זה באמת עצוב כי... זה האתר הראשון שראיתי... ובאמת היה שם המון חומר. הסיבה שהוא ניסגר היא בגלל שלא היו יותר חדשות עדכניות, והמנהלים של האתר כבר לא החשיבו את עצמם כמעריצים של הקורס.