אני לא מאמינה!!

סולסיטה

New member
אני לא מאמינה!! ../images/Emo67.gif

פרסמתי את העצומה בכמה פורומים - YNET, נענע, ER בערוץ 3, אחד באתר ER ישראלי, קהילת דיבורים
. והתוצאות: דיבורים- הייתה היענות יפה, בערך 10 אנשים שהביעו נכונות להרתם למאמץ. חלק רואים וחלק לא. חמודים, נכון?! YNET- הגיבה רק אחת מעט פסימית, אבל לפחות ההודעה נשארה מתנוססת שם- ואני מקווה שיהיו תוצאות. ערוץ 3 ובאתר הישראלי- אף אחד לא הגיב, אדישות טוטאלית, כאילו שלא אכפת להם- וזה ממש מוזר, הם דווקא אמורים להיות אוהבי ER! אולי כי שקט שם?
נענע- המנהל המרגיז שלהם מחק לי את ההודעה. החלטתי לא לוותר (נו, המטרה מקדשת), ופרסמתי הודעה עצבנית על סתימת הפיות הזו. הייתם צריכים לשמוע איך החצוף הזה ענה לי
, אבל אני עוד לא וויתרתי - וכתבתי לו שוב. אני עדיין מחכה ל"פנינות החכמה" של הילד. אז אני אקשר לכם, אתם מוזמנים להגיב גם (ומוזמנים גם לא, איך שאתם רוצים, אבל ככה נביע נוכחות).

סולסיטה

New member
וכדי שתבינו על מה מדובר, חלק ציטוט:

אני כתבתי לו על המחיקה הלא הוגנת, והוא ענה... "ממש איראן! וזה נורא הוגן! ... באתר שאת חברה בו, עצומה, כל אחד יכול לפתוח דף וזה דיי מגוחך לצאת בעצומה לכל סדרה שאי פעם שודרה כל יומיים. זה פורום טלוויזיה, לא פורום קידום עצומות בע"מ. רוצה עוד? E.R כבר משודרת בשידורים חוזרים, היא שודרה כבר 20 פעם והיא תשודר עוד 20 פעם, וגם הילדים שלך, עוד 30 שנה, יראו אותה בלופ אינסופי. לא לדאוג. סורי סוליסטה, את יודעת שאני סוליקו." ושאני אשאר חייבת? מה פתאום!
"זה שהאתר שנותן חסות לעצומה הוא אתר שנותן חסות לרבים אחרים, שמנסים לממש את הכלי הדמוקרטי (תבדוק במילון) לקידום מטרותיהם שמשותפות להם ולרבים אחרים - זה לא הופך אותו לפסול. ובשביל ידיעותיך הכלליות, תדע שהעצומה שכיוונתי אליה היא לא עוד "סתם" עצומה, אלא עצומה בעל קהל תומכים רחב משאתה חושב - כי במשך שבוע וחצי (!) שהיא פתוחה חתמו מעל 80 איש. הישג זה ממקם אותה בראש טבלת העצומות באתר, יחד עם עצומות שנפתחו לפני חודשים רבים ואפילו שנים. אולי במקום לזלזל כ"כ הרבה, ולומר משפטים חסרי משמעות באוטוסטרדה, תבדוק את מה שאתה אומר...." ******אז מה אתם אומרים?******* נ.ב. לא הזדהיתי כתפוזניקית, לא באתי לעשות בעיות

סולסיטה

New member
ואני מקדימה תרופה למכה, בהבהרה:

אין לי שומדבר נגד נוער וילדים, ואם לומר את האמת - אני מחשיבה את עצמי (ואני באמת! אני לא בהכחשה...
) כחלק מהקבוצה הזו. הכוונה במה שכתבתי היא לא מזלזלת, ולהפך. פשוט מתייחסת לנטייה הטבעית של כולנו, הצעירים (ולפעמים גם המבוגרים), להביע רגשות בהסחפות ובלי צנזור - גם אם לפעמים היה עדיף שנחשוב שנייה, ונשתוק. טוב??? לאב יו אול!

ERerERotem

New member
את גדולה אחותי....

הכי גדולה ! את ענקית !!!! הכנסת לו !!!! סתם סתם.... אני באמת גאה בך. למרות שהיה מגיע לו בעיטה הגונה בישבן את ייצגת אותנו בכבוד ושמרת על פרופיל גבוה, את דיברת במילים גבוהות שאני בטוחה שהוא ישב ליד המסך עם מילון ויתקשה למצוא להם הסבר. היית צריכה לראות אותי יושבת מול המסך עם החזה למעלה והראש גבוה בעננים ממלמלת לי מש´ כמו "היא אחת מאיתנו...." בחיים שלי לא הייתי כ"כ גאה להיות בקבוצה כזו או אחרת של אנשים. אנשושים - אני אוהבת אתכם !!
ולמקרה שעדיין לא ברור לך ילדה: אני ממש ממש גאה בך...
היית מעולה.

~*~gaL

New member
סול! :))

לפני כמה זמן פרסתי שם את העצומה ומחקו לי אותה, כנראה שהמנהל דיי עצבני מהעובדה שהיא פורסמה שוב.. האמת, הוא דיי מחבב את הסדרה, הוא כתב עליה (אם אני זוכרת נכון) ביקורת נהדרת בעונה 7. הוא גם שייך לצוות שאחראי על האתר הנהדר TVE. עכשיו.. אני איתך. תאמיני לי שאני כן. זה פורום טלוויזיה, השני הכי טוב בארץ כנראה (אתם יודעים מי הראשון ;)), והמנהל יכול להראות קצת נחישות לעזור לנו עם העצומה. וגם אם זה לא בסדר לפרסם בלי לבקש קודם (למרות שלדעתי, מכיוון שזה פורום טלוויזיה, בקשה לפרסום לא צריכה להיות כזאת קריטית), הוא היה יכול להשאיר את העצומה, אבל רק למסור לך יפה באי-מייל לבקש ממנו רשות בפעם הבאה. אהבתי מאד את הצורה שבה הסברת לו את המצב! אני מאד גאה בך. וכל הכבוד לך על הפרסום שאת עושה לעצומה! באמת כל הכבוד! אוהבת אותך!

סולסיטה

New member
תודה

על ההתייחסות - אני עושה את זה מתוך אהבה! גל, רותם וכו-לם - לאב יו ורי מאץ´!!
ולעולם אל תפסיקו להלחם על היקר לכם, סולסיטה.

סולסיטה

New member
למי שמעוניין בסוף הסיפור:

אחרי וויכוח קצת ארוך- בסוף הסכמנו על זה שאני אפתח דיון על ER, ואפרסם בתוכו את העצומה... ניצחתי! ניצחנו! :) העצומה תפורסם בנענע וזה לא יימחק, באחריות! יה...! ואם תוכלו לתת איזו תגובה קטנה, כדי שהדיון יקבל צורת דיון (זה על מארק, זה לא קשה, פשוט ניסיתי להכניס לשם אנשים). לאב יו אול!

למעלה