אני לא מאמינה!!!

רינת 26

New member
אני לא מאמינה!!! ../images/Emo2.gif

א. אני הראשונה פה היום...
ב. זה היום האחרון של הקורס!!!!
שיהיה לכן יום מדהים!

גליתrt

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב רינת וכווווולם!!../images/Emo42.gif

אין סיכוי שאגיע לכאן בשעה שאת הגעת, בשעה זו אני 'נלחמת' להלביש את הצ'וצ'... 'שהחיינו' לגמר הקורס
, הזמן עבר מהר לא? (בעצם תלוי איך מסתכלים על זה? ומי מסתכל...?) כמה כייף להעביר ת'זמן ביחד... ה'חצי' התקשר והוא רוצה........ שאזמין את ה-'נופש מבצעי' לשבוע הבא (
????) בלי להכנס לשאלה אם יהיה מקום או לא:
מי היתה, אילת: הילטון מלכת שבא?
רויאל ביץ'?
דן?
* מה כדאי? (אנו יוצאים ללא הילד....)
המשך יום נפלא לכווווולם!! ג
ית

Sphinga

New member
בוקר ../images/Emo176.gif

מזל טוב לסיום הקורס
ובקשר לאילת - היינו בשלושתם ודן מבחינתי הוא הטופ, לפני שנתיים הלכנו למלון ומכיוון שהוא לא היה בתפוסה מלאה פינקו אותנו במיני סוויטה. חוץ מזה האוכל בו הכי טעים
. אבל תסבירי לי איך אתם מצליחים להזמין נופש מבצעי משבוע לשבוע, אנחנו ניסינו כמה פעמים ואף פעם לא היה מקום (כשהיינו מזמינים חודשיים מראש זה בסוף היה מתבטל בגלל איזה פעילות ואז היינו צריכים להזמין מעכשיו לעכשיו)...

גליתrt

New member
אז ככה......./images/Emo22.gif

אם אתם תחת אוכלוסיית 'המפקד הלוחם', אז זה אפשרי... מה ז"א אפשרי? - יש אפשרות להעלות בקשה חריגה (המהווה שלוש העדפות שלכם לבתי מלון שונים) ואז הם בודקים עם בית המלון אם יש מקום פנוי ואם-כן מודיעים לנו, אבל זה יכול להיות גם 2-4 ימים לפני היציאה ואז בד"כ גם קשה ל'חצי' להשתחרר. אגב, בשל הטבה זו ישנה גם האפשרות לקצר את החופשה: נגיד בחודשי יולי-אוגוסט, באילת חובה להזמין 4 לילות, אז אני ביקשתי קיצור-חופשה ל-3 לילות (בחיים ה'חצי' לא יסכים לעזוב ת'גיזרה לכ"כ הרבה זמן...) וכן, אפשרות הביטול ניתנת עד יום החופשה ב-12:00 בצהריים. מעולם לא הזמנתי חופשה חודשיים מראש (איך אפשר לדעת מה יהיה??), תמיד הזמנתי שלושה שבועות מראש... ופעם אחת עם הגשת בקשה-חריגה שהצליחה!! בסוף הזמנתי בעדיפויות שלי בסדר יורד את: הילטון מלכת שבא (חייבים לדעת מה מסתתר מאחורי ה'פיל הלבן' הזה...) דן רויאל ביץ' אגב, הזמנתי סופ"ש באילת גם בתאריך אחר (למקרה שהבקשה החריגה לא תאושר) , כך שאם הבקשה תאושר אולי אוכל 'להעביר' אותו למי שתצטרך... זה יוצא ב- 13-16 ביולי (עם בקשה לקיצור ל- 14-16 ביולי) בהילטון מלכת שבא. וואו, קצת כאב ראש, לא.....? מקווה שמשהו מתוך כל זה יסתדר...
ג
ית

גליתrt

New member
Y, איזו קמצנית!!!!(../images/Emo8.gif)

ספרי-ספרי... איך המקום? החדרים? האוכל? אטרקציות?(בריכות/ספא/פינוקים) שנתיים היינו ב'הרודס' ועכשיו התחשק לשנות....

רינת 26

New member
אז זהו שאני בכלל לא התלהבתי מהרודס

וגם אין שם כלום לילדים. במלכת שבא, א. האוכל מדהים ב. החדרים ענקיים (בכל מקרה אלה שאנחנו היינו בהם, והיינו מלא פעמים) ג. אחלה בריכה ופעילות ד. אחלה ספא (סייבקס) יש מועדון עם בייביסיטר ופעילות לילדים, אבל אי אפשר להשאיר ילד מתחת לגיל 6 לבד. הגדול שלי (בן 2 עוד שבועיים) נורא נהנה בפעם הקודמת (לפני חודשיים). ה. להמשיך??? פשוט מלון חבל על הזמן.... תבלו!!!

אמאבולי

New member
בוקר טוב!

בעצם כבר צהריים.
חזרתי עכשיו מבצרה- יש שם את מחסני היבואן של "פג" ושרות הלקוחות שם נהדר! תיקנו לי את העגלה על המקום, במקום לשלוח דרך החנות ואז זה אומר להתקע לפחות שבוע או שבועיים בלי העגלה. שווה לדעת
חוצמזה המחשבה על נופש מעוררת בי נוסטלגיות... לפני כמעט שנה האישלי הזמין לי בהפתעה נופש מבצעי באיזשהו מלון (גרועה בלזכור שמות
) באילת. היה כ"כ מרענן, שמאז ועד היום הסתפקנו בלהשאר בבית... אולי הוא יפתיע גם השנה
?

גליתrt

New member
אם הייתי מחכה לו שיפתיע.....

באמת הייתי נשארת ב-
אבל לא מהסיבות שלך....
תתחדשו על התיקון!!!!!

אמאבולי

New member
פעם בשנה אני מצפה ממנו להפתעונת

לפחות ביומולדת
, לא? טוב, גם ביומנישואים
וביום השנה לדייט הראשון
. וכמובן בחג האהבה
או טו באב. מגיע לי, לא?! כמובן שאני יכולה להמשיך לצפות. ולהמשיך ולהמשיך ולהמשיך ולהמשיך

candybox

New member
ערב טוב../images/Emo39.gif

נו, נו, נו, אייך היה? זהו? נגמר? הגיע הזמן לסכם? יאללה, מקווה שעבר על כולכן אחלה של יום!

אמאבולי

New member
לרגע לא הבנתי מה נגמר...

בכלל שכחתי שזה סופשבוע
גם כי היה קצר הפעם... וגם כי האישלי תורן שבת ולא בא הביתה, אז מבחינתי השבוע נגמר רק באפטר בשבוע הבא... לא ממש מצפה לשבת הזו... אבל דווקא היום היה נהדר, פגשתי לראשונה את החבר של אחותי, כזה חמוווד! אני כ"כ שמחה ומתרגשת בשבילה, העניינים שם רציניים מאאאאאאד!

candybox

New member
חחחחח

לא הבנת כי אני עקומה... בכלל התכוונתי שסוף סוף נגמר הקורס, ואח"כ כי התעצלתי לפתוח הודעה חדשה, גם הוספתי ד"ש לכולכן=] לא נורא, תסלחו לי. בכלל, אני שונאת שבתות כשהחצי לא מגיע, כמו שאת אומרת, זה כאילו שבוע ממש ממש ממש ממש ארוך
מקווה שיעבור מהר וחביב
שמחה גם בשביל אחותך, אהבה זה טוף

אמאבולי

New member
אויש,פדיחות...../images/Emo9.gif

בכלל לא הבנתי שכתבת לרינת... מצטרפת גם לשאלות ה"איך היה"? ומאחלת מזלטוב לסיום. ולכל השאר- שיהיה סופשבוע נעים ורגוע
!

רינת 26

New member
סוף סוף נגמר!!!

מחר אני מתחילה חפיפה בתפקיד החדש, ואני מקווה שילך לי בסדר.... בינתיים התעדכנתי קצת בפורום, ויפה לכן... אני נורא מתגעגעת לעדכונים השוטפים, ואני מקווה שעכשיו אולי יהיה לי אפילו קצת זמן כדי להתעדכן כל יום ולא פעם בשבוע. ולאשת קודקוד (ולקודקוד כמובן...)- בהצלחה!!! שבוע טוב

למעלה