אני לא מאמינה

אני לא מאמינה ../images/Emo2.gif

איך זה קורה לי???? אוףףףף בא לי לצעוק לעולם למה??? ומה עושים עם זה? פנה אלי בחור באודיגו... "מה שלומך?" "חרא" למה,רוצה לספר לי? לא רצה.ניסה לקשקש איתי ,לא הלך לו - נעלם לכמה שעות ולא מזמן חזר , סיפר, הבחור בדיכאון - אין לו עבודה (פיטרו אותו) אין לו חברה והוא רוצה ליסוע לים לשבת באוטו,להתאבד.... עכשיו אנחנו בהפסקה בשיחה,שכנעתי אותו להתקשר לרופא ואני? מה אני צרכה את זה? עכשיו יושבת כמו מטומטמת מול המחשב,מחכה שיחזור ויספר שקבע תור, מחכה להמשיך לעודד ובכלל רציתי ללכת לנוח קצת.... וכל זה בן אדם שאני בכלל לא מכירה.... הצילווווווווווווווווווווווווווו

נשמה מה היינו עושים בלעדייך

היית אומרת לו שאתמול היינו יכולים להסתדר יחד טוב הורגים אחד את השני בלי להתאבד חחחחחחח מפחיד מבינה אותך אבל הלב שלך נראה לי לא יתן לך לישון עכשו אם יש בעיה אחותי אני פנויה הילדודס הלכו לאבא שלהם ואני היום מקווה שאוכל לצאת ולקרוע סוף סוף את הצורה של העיר הזאת

*יערית

New member
לקרוע את העיר??????????????

אני מרגישה שהולך להיות פיצוץ היום בת"א לא כך? אבל זה לא מצחיק...כי אתמול היה שם פיצוץ

*יערית

New member
ניצת יקרה....

משום מה אף פעם לא החזקתי משהו מהתוכנה הזו..... יש לה סטיגמה והיא מדברת בעד עצמה..... ובינהם נמצאים גם אנשים מהסוג של" זייני שכל".... כבר ניתקלתי בעבר בקטע כזה.. התאבדות כבר לא מרשימה אותי...במיוחד מאנשים שאני לא מכירה וככה סתם בחשק שלהם נכנסים לאודיגו בכדי לכתוב על כך.... אני הכרתי אדם שהצהיר על כך שהוא מתאבד וסובב את כל החברים סביבו יומים, וכמו שאומרים אכלנו אותה ובגדול! שבי רגועה... מי שרוצה להתאבד... לא מדבר על כך!

יערית

מי שמדבר על זה צועק הצילו,ובוירטואל זה אפילו מפחיד יותר... אינך מתארת לעצמך כמה מקרי התאבדות מנענו כאן בפורומים,בתפוז,בכל הפורומים והאמיני לי שיש בי את הרגישות לקלוט מתי מזיינים לי את השכל ומתי באמת צועקים לעזרה... לגבי הסטיגמה יקירתי מאוד לא אהבתי את דברייך!!! אני מחוברת לאודיגו ועוד כמה וכמה חברי פורום כאן,ומפורומים אחרים וכולם אנשים נפלאים. לא הייתי קוראת לעצמי זיינת שכל! ואגב גם הכרתי מאודיגו אנשים נפלאים שבזכותם אני יודעת כל מה שאני יודעת על המחשב ותאמיני לי שזה הרבה...

*יערית

New member
מצטערת ניצת ....

כתבתי שיש כמה אנשים ..מצטערת לא כל האנשים.. גם אני הכדי לדבר עם בן זוגי היום הייתי צריכה להוריד תוכנה זו ואחר כך עברנו לשיטות יעילות יותר... מכיוון שלא יכולתי רגע להיות שם..זה מבחינתי היה זוועה! אז מצטערת זה הרושם שיש לי ..למה את לוקחת את זה אישית? וחוץ מזה גם אני "זיינת מוח" בפורומים....אז?
בלי שום קשר...באמת לא לקחת אישית כל מה שכותבים..זו רק דעתי מתוקה! אני בהחלט לא מורידה מערכך בגלל היותך שם ואת חברייך..מצטערת.. אוף כמה אני מצטערת....

אל לך להצטער

כתבת את מה שאת חושבת לא נפגעתי , רק אמרתי את דעתי, שכוללת בתוכה שנאת סטיגמות ושכולם יקפצו
אני בוחרת עם מי לדבר ועם מי לא ילדה גדולה....

מפחיד כן

לא צחקתי קודם הגרוש שלי זעק לעזרה (מסכן אישתו עשתה לו את המוות) והיה לי קשה מאוד לעצור אותו כי אני ממש פיצית לידו אבל הצלחתי יותר במילים מאשר בכוח, לי קשה להבין את הנושא של ההתאבדות אבל מי אני שאפשוט . כל הכבוד לך ניצת אני בטוחה שאת למדת כבר מי מחפש שיחה ומי מחפש שיבואו מהר להציל אותו ואני בטח שלא אזלזל בך. הכוונה של יערית הייתה הקטע של אלה שצועקים את המילה לרוב הם אלה שלא רוצים באמת כי אם באמת אז לא מודיעים, אני בטח שלא הייתי מודיע כדי שלא יפריעו לי (מוצאת לא אוהבת שמפריעים לה באמצע עבודה), אז ככה אני הבנתי בכל אופן וככה גם אני תמיד חשבתי, אבל ברור שלא אומר שלא צריך לשים לב לאמירות שכאלה.

ואגב

חזר אלי ברשת סיפר שקבע תור לרופא למחר הודה לי על העזרה שוחחנו עוד קצת וסיפר שהצלחתי לתת לו הרגשה טובה יותר. מחר אחרי הרופא יחזור לספר... זהו אז על מה המהומה? בסך הכל הראתי לאדם נקודת אור... (פחד שאם יפנה לרופא יאשפזו אותו...) המציל נפש אחת מישראל כאילו הציל עולם ומלואו וכולי תקווה שאכן הצלחתי לעזור.

אם אחי הצדיק היה שומע אותך עכשו

היה אומר לך: אחותי את בדרך הנכונה כל הכבוד באמת הצלת וזה מעשה נפלא. ואחותו הצדקת של אחי הצדיק אומרת: יש לך זכות אחותי

*יערית

New member
ניצתוש´.....

הרי את מבורכת לא רק בגלל המעשה שעשית..... את מבורכת בעצם זה שהאמנת לכאב במלוא הרצינות. יש לי בעיה קצת עם זה...בתור אחת שנקראת נאיבית בצל משפחתה וחבריה..נוטה להאמין לכל דבר..יש דברים שלימדו אותי החיים לשמוע ולקחת בערבון מוגבל.... אולי יש בך חוש שכזה שיודע להבחין מתי האדם שעומד מולך מבלי לראותו רק במילים כתובות דובר אמת..או מתי שקר! מאז שאני בעולם הורטואלי הזה קצת התחשלתי..... יישר כוח חמודה..ואני תמיד אומרת הגמול ניתן לכל אחד.... רק לא יודעים מתי ובאיזו צורה. אנשים טובים באמצע הדרך...

ophra

New member
ניצתי יקרה...!!

קראתי את הכל כבר אחרי הסוף הטוב אבל זה לא משנה את מה שרציתי להגיד מההתחלה - את לא חייבת לקחת את הצרות של העולם על הכתפיים שלך!!! אני יודעת את יודעת את זה לבד אבל מדי פעם צריך שמישהו יזכיר לך.... והפעם אני "מתנדבת". אפילו בשמחה. נסי לחשוב לרגע את המחשבה הבאה: "מתי בפעם האחרונה "התחברתי" למישהו/י שלא היה זקוק בדרך כזו או אחרת ל"טיפול" שלי? מתי היתה הפעם האחרונה שלא אני הייתי זו שטיפלה בחברי אלא מישהו מהם טיפל בי?" את לא חייבת לחזור עם התשובה....

את יודעת עפרה

פעם השאלה ששאלת אותי היתה נכונה,ויותר מכך,פשוט טיפלתי בכולם... אבל היום יודעת גם להגיד ,היי,סליחה אבל אני לא רוצה לטפל,רוצה שיטפלו בי... נכון שלחברי הותיקים היה קצת קשה עם השינוי הזה שחל בי,מי שקיבל אותו המשיך להיות חלק מחיי,מי שסרב להבין שהשתנתי פשוט נעלם מחיי (דאגתי להעלים אותו מחיי...). היום יחסי עם חברי הם יחסים של לתת אבל גם לקבל.כל אחד ואחת מאלו שסובבים אותי גם יודעים "לטפל" בי כי אחרת אין להם מקום בעולמי... צודקת עופרה,איני יכולה לקחת על כתבי את צרותיהם של כולם ,ובכל זאת גם לא יכולה להתבונן מהצד... ועל כן אני שמחה שנתתי יד,אבל באותה מידה גם עצרתי ואמרתי לו - היי בן אדם קח אחריות על עצמך... ו...תודה לך מקסימה שהזכרת לי - הרי תמיד מישהו צריך להזכיר (ובטוחה שהתזכורת הזאת עוד תהדהד בראשי הרבה זמן...)

העקשנית

New member
../images/Emo45.gifניצת-עשית מעשה טוב!=עשית מצווה!

הצלת נפש, וזה דבר חשוב. אם הבחור רצה להתאבד או לא-את לא יכולה לדעת. אם הוא עבד עלייך-גם לא. אבל אם היה רציני-אז פעלת נכון, הושטת יד, עזרת לו לעזור לעצמו, וזה הכי חשוב! את רוצה להיות קטנה. למה התכוונת? רוצה לפתוח על זה הודעה?

למעלה