אני לא מאמינה

פלורי2

New member
אני לא מאמינה../images/Emo10.gif

שכחתם...
שכחתם אותי מכל הילדים פה בפורום אכזבתי אותי חבל

לנ*לו'ש../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

מצטערת שלא רשמתי לך קודם
ואת לא עוזבת שמעתתת
ועכשיו ל2רכה::::::::::
המון אושר,עושר וכמובן גם יושר
בריאות
הצלחה
שתמיד חלומותיך יתגשמו
והמון המון אהבה
-
- נופר.

mazalj11

New member
מזל טובבב

למרות שאנחנו לא מכירות... זהו יום חלום.. את יום הולדתך את חוגגת היום ולך שפע ברכות ואיחולים אני מאחלת! תמיד תהיי שמחה ומאושרת, אף פעם אל תהיי עצובה, תמיד תהיי חופשייה ובריאה, אף פעם אל תהיי כעוסה או מתוחה, תמיד תזכרי שיש את האמונה, כי גם שקשה יש את האהבה שתעזור לעבור כל מכשול ללא בעיה! שכל משאלות ליבך יתגשמו, ושכל שאיפותייך יתמלאו! מזל

פלורי2

New member
כבר אין טעם

בכל זאת תודה למי שזכר אני עוזבת את הפורום זה ממש לא הוגן את כולם זכרתם את כולם קיבלתם ופתחתם שירשור על הבוקר! ומה איתי? אני לא חלק מהפורום? זה הדבר באחרון שאני כותבת פה בפורום ואני רצינית כי פגעתם בי אבל מאוד

natali2007

New member
בנוגע למה שכתבת../images/Emo140.gif

את האמת צודקת בנוגע לשירשור!!! אבל יש דברים שלא לדוגמא: לי עוד לא היה יום הולדתת.. ורק הצטרפתי השנה..כמוך.. לי לא פתחו שירשור... אבל יש פה מלא ילדים שתומכים עוזרים בכל מצב!! לאף אחד לא היה רשום שיש לך יום הולדת.. פשוט היית צריכה לשלוח הודעה בפורום שיש לך היום... אני מאחלת לך מזל טוב ענקי מכל הלב!! תחשבי על מה שרשמתי לך!! ותשקלי שוב אם לעזוב או לא!! אנחנו רוצים שתשארי.. אפילו אם אנחנו לא מכירים אותך כל כך!! תהני היום ובחיים!! אושר עושר בריאות הצלחה!!! המשך יום טוב נעים ומופלא!!! מנטלי!

פלורי2

New member
קודם כל..

1. לא הצטרפתי השנה...הצטרפתי הרבה לפני כן. 2. אנחנו פה בפורום לא אמורים לכתוב שיש לנו יום הולדת לפי מה שאני יודעת. 3. תודה.

natali2007

New member
...

סתכלי יש ילדים שלא מסתכלים כל יום על הרטיס האישי של החברים האחרים בפורום אז הם לא יכולים לדעת.. כדי שידעו שיש לך יום הולדת היום תשלחי הודעה! אף אחד לא אומר לא לשלוח הודעה על זה! אני הייתי שולחת הודעה בשביל שכולם ידעו שיש לי יום הולדת באותו יום!! *רשום לך בכרטיס שהצטרפת בפבוראר 2005

פלורי ממיייי../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

אממ... היית צריכה ביומולדת להגיד למישו שיש לך יומולדת שיפתח שרשור...כי זה לא כתוב לנו התאריך יומולדת שלך ממי... אני עוד שניה יעלה לך לפה את הברכה...

נילי, מאמי ,הדבר האחרון שרצינו זה

לפגוע בך ! את לא צכה לעזוב את הפורום בגלל כזה דבר, כנראה אף אחד לא ידע שיש לך יומולדת.. זאת לא סיבה לעזוב..אוקי? לא מכל דבר צריך להעלב מאמי
ככה זה יותר טוב
ואני מאחלת לך המון המון מזל טוב, המון אושר ובריאות|תרופה|
עד 12000,שיהיה לך כל מה שתרצי
אוהבת
, טל

גזניוס

New member
היי רציתי לומר שגם את היומולדת שלי

שכחו לפני חצי שנהה ובגלל זה עזבתי את הפורוםם אבל למי שלא התעדכן חזרתי אבל אני עדיין כועסת אני פה מהעונה הראשונה ומי שלא זוכר אני זאת שגילתה לכם שאיה קורן חזרה לארץ אמרתי לכם שאחותה אמרה לי ולא שיקרתי..

../images/Emo41.gifמותק מזל טובב../images/Emo65.gif ../images/Emo41.gif

למרות שאני לא מכירה אותך.. המון המון מזל טוב מכל ה
כל מה שתבקשי לו יהי-אמן
ובקטנה אל תתרגשי!!

הדסוש15

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

נילוש
שיהיה לך יומהולדת שמח
עד 1206533 שנה
המון אושר, עושר ובריאות
שכללללל חלומותיך ומשאלותיך יתגשמו
חולה עלייך, הדס.

d j m

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

מאוהב בנשמה!. נילי מזל טוב, ו ה ר ב ה 1.בריאות 2.עושר 3.אושר 4.הצלחה

../images/Emo85.gifניליייי..

המון המון המון המון מזל טובבבבבבבבבבבבבבב
עד 120
שכל חלומותיך יתגשמוו כי לפעמים חלומות מתגשמיםם אוהבת המוןן המון איילת

אביחי 33

New member
פלורי מאמי שלי../images/Emo24.gif

אין לך ממה להיות עצובה,זה היום הולדת שלך
אני מאמין,שאם היה פה מישהו שיודע,הוא היה פותח הודעה מיד.. ללא ספק
בכדי למנוע מקרים כאלה בעתיד,ממש בקרוב ה'לוח אירועים' של הפורום יתעדכן,וכל ימי ההולדת יהיו שמה.
אז נילי יקירתי
המון המון מזל טוב לרגל יום הולדתך
הרבה אהבה,שמחה,בריאות והצלחה
אוהב אותך מיליון
אביחי

נילי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את הדבר הראשון אני ידגיש כדי שתביני: אני דתיה ,אז לא הייתי פה בבוקר בגלל זה לא יכולתי לפתוח שרשור והאמת אני ידעתי ולא שכחתי אפילו רציתי לפתוח לך ביום שישי בצוהריים אבל במילא כולם רומים רק מתי שהגיע היום אז לא פתחתי...ואני בטוחה שיש עוד ילדים פה ששומרים שבת..אני מקווה שאת מקבלת את זה בהבנה.. ועכשיו הברכה: באותו תאריך... באותו שבוע... באותה השנה.. נחגוג יום הולדת רק לך!! זה יהיה היום רק שלך! שבכל שנה את גדלת בעוד שנה ואני יושבת פה.. וחושבת על ברכה..!! בכל בן אדם יש ערוגה של רגשות: יש רגעים של שמחה יש רגעים של תקווה יש רגעים של כאב ואכזבה אבל גם יש המון..המון... רגעים של אהבה!! אז .. מזל טוב!! עד 120 שנה! תמשיכי לגדול ולצמוח!! שפע של ברכות ואיחולים!! תגעי בכוכבים ותגשימי את כל משאלותיך!! תיזהרי בכבישים!! בלימודים!! והכי חשוב הצלחה עם הבנים!! אוהבת -
- הדס!!!

למעלה