אני לא מאמינה ש... מאלפוי נישק את הרמיוני!!!!!!!!!!!!!!!!! מאלפוי+הרמיוני=אהבה 4 ever
E einzuc New member 22/7/01 #1 אני לא מאמינה ש... מאלפוי נישק את הרמיוני!!!!!!!!!!!!!!!!! מאלפוי+הרמיוני=אהבה 4 ever
S S.Riddle New member 22/7/01 #2 אה.......XDDX סיימת כבר את DD? כי אם לא אז את עוד לא יודעת שדראקו והרמיוני ממש לא יהיו ביחד....
T That Skeeter Woman New member 22/7/01 #3 וזה ממש לא בסדר! XDSX דראקו והרמיוני צריכים להיות ביחד ושמאלפוי הזה יעזוב את ג´יני שתהיה עם הארי...^^ ואם זה גורם לכמה אנשים שלא גמרו את הסיפור להיות מאושרים, יהיו להם עוד די הרבה נשיקות, בלה בלה...^^ -ליאת-
וזה ממש לא בסדר! XDSX דראקו והרמיוני צריכים להיות ביחד ושמאלפוי הזה יעזוב את ג´יני שתהיה עם הארי...^^ ואם זה גורם לכמה אנשים שלא גמרו את הסיפור להיות מאושרים, יהיו להם עוד די הרבה נשיקות, בלה בלה...^^ -ליאת-
S S.Riddle New member 22/7/01 #4 אני אישית חושבת ש..... XDSX בפרק האחרון צריכים להכניס אותי ואז אני אתחתן עם דראקו´לה ונחיה באושר ועושר....
אני אישית חושבת ש..... XDSX בפרק האחרון צריכים להכניס אותי ואז אני אתחתן עם דראקו´לה ונחיה באושר ועושר....
ס סיידר תפוחית New member 22/7/01 #5 XDDXDSX גמרתי את זהההה!!! אני מתה על זה! איזו מתוקה ג´ינילה, עם דראקו! במיוחד כשפלר מציצה!