אני לא מאמינה שאתם

תראו איך אמיר פרץ נלחם

והתוצאה לא מאחרת לבוא. בסופו של דבר זה לא משנה כמה תלחם או מול מי תלחם השחיתות בו תבוא . אם את מכירה את הספר של גורג אורוול חוות החיות הרי שזו דוגמה מעולה ללוחמים לחופש בהסתאבותם!!

נטף טל

New member
להטיף?!

לחפש שותפים קונספטואלים, קודם כל, ואח"כ לראות מה עושים יחד. אבל כנראה שאני לא אמצא אותם בינכם. חבל. הייתי משוכנעת שזה בדיוק המקום, אבל מסתבר שטעיתי.

נטף טל

New member
סוף סוף

תגובה מעוררת תקווה. כשתגבשו עמדה וכ"ו - שתפו אותי. אני למרות הקושי והחולשה, מאמינה שיש מה לעשות. הרי מה עוד נשאר לנו להפסיד, לדעתי מפה אפשר רק לעלות - הכי נמוך כבר הגענו, לא?!

לא טעית

אכן הלב מצטמרר אבל התחושה העמוקה היא שכמעט ואין מה לעשות. בבחירות האחרונות מתוך אכזבה הצבענו לסיסמאות שנתגלו חסרןת תוכן ועדין לא גיבשנו דרך חדשה.

נטף טל

New member
אני לא מאמינה שאתם

מסוגלים להיות כאלה לוזרים. כל התרוצים האלה לא יעזרו לכם להתקיים יותר טוב או ללמד את הילדים שלכם שמגיע להם יותר. 'אנשים במדינה' זה אנחנו ואם נחליט לא ללכת לקניון - לא נלך. ומאחר ומימלא אין לנו כסף לחיות, ושביתות אפשר לעשות גם באופן חוקי ולקבל משכורת - התרוצים לא רלוונטים. אם אמיר פרץ לא ידאג לנו - אנחנו נאלץ לדאוג לעצמינו!!!!!!!!!!!!!!!!

לינק

New member
אל תפרשי. תתארגני

את יודעת איזה כח צריך בשביל להשבית את כל המשק כמחאה ? וכאילו שלטיפשים האלה בשלטון זה מזיז. ומפרץ לא יצא ולא ייצא כלום. תנסי להצטרף לתנועות שכבר קיימות כמו התנועה למען איכות השלטון

נטף טל

New member
זה בדיוק מה שאני מתכוונת לעשות,

אבל אין לי כוונה לשתף כאן יותר, כי אני מרגישה שאין לאף אחד פה שום עניין במעשים, אלא רק בקיטורים

אהאבל

New member
רעיון איפה להתחיל../images/Emo62.gif

ראיתם את מצנע אתמול בכיכר הלחם נואם נאום חוצב להבות? היום הוא אמור לקבלן את הוולוו החדשה שלו , 1.7 מליון ש"ח ואין לו בושהזה מה שנקרא דרך הנהגה חדשה למדינה... נעמוד ליד הבית שלו ונפגין,עד שיתבייש... האין הוולוו של יוסי שריד מספיק טוב?! 1.7 מליון ש"חאיפה הבושה?

למעלה