אני לא מאמינה לה

ח נ י ת ה

New member
אני לא מאמינה לה

חמתי ספרה לי שהיא לפני שנים שכבה עם בעלי. דבר שלא יכול להיות. אני מאמינה שהיא סיפרה לי את זה כדי לפגוע בי, וכדי שאני יפרד ממנו. אני והיא אף פעם לא היסתדרנו. האם לספר לבעלי? אני בטוחה שהיא משקרת? הספקתי להכיר את בעלי טוב. לפחות אני חושבת.

mariana

New member
איכסססססססססססססססס

היא מגעילה אותי נראה לי שהיא מטומטמת בראש? היא שכבה עם בעלך? כלומא הבן שלה. איך היא אומרת דברים כאלה? כנראה שממציא שקר כדי לחרפן אותך. את צריכה לשאול את בעלך, אבל אני חוששת שהוא יחשוב שאת משוגעת ושאת המצאת את זה מעצמך. איזה טימטום עד לאיפה היא יכולה להגיע

sovlanit

New member
אהלן,חניתה

אם את לא מאמינה לה-למה זה מטריד אותך??? שאלי את עצמך לגבי יחסי המין שלך עם בן זוגך. הרמזים עשויים להמצא שם. תוכלי לבחור ולהתייעץ גם עם מומחים בפורומים נוספים. אם היא דוברת אמת זוהי עבירה פלילית במסגרת "גילוי עריות". בכל אופן אם היא משקרת -עיברי הלאה לסדר היום, כי המטרה הבסיסית בכל מקרה מצידה היא להפר את שלוותך ואת שנתך... כל טוב

ח נ י ת ה

New member
אני בטוחה שזה לא נכון

אני גם מאמינה שהמטרה שלה היא להפר את שלוותי. הבעייה היא אם לספר לבעלי. אני יותר לא רוצה לראות אותה.

ככה לי זה נראה

היא אמרה לך את זה כנראה בידיעה שתלכי לבעלך ותשאלי אותו והיא כמובן תכחיש ומה שיקרה היא תוציא אותך שקרנית/משוגעת/הוזה. לא נראה לי הגיוני ואמיתי לכן מה שבטוח אין לך מה לשאול את בעלך. מה שכן אני מציעה לך זה לפנות לפורום מומחים פה בתפוז, שם העצות יהיו מקצועיות יותר, איך בכלל עלייך לטפל בבעיה הזו.

ככה לי זה נראה

היא אמרה לך את זה כנראה בידיעה שתלכי לבעלך ותשאלי אותו והיא כמובן תכחיש ומה שיקרה היא תוציא אותך שקרנית/משוגעת/הוזה. לא נראה לי הגיוני ואמיתי לכן מה שבטוח אין לך מה לשאול את בעלך. מה שכן אני מציעה לך זה לפנות לפורום מומחים פה בתפוז, שם העצות יהיו מקצועיות יותר, איך בכלל עלייך לטפל בבעיה הזו.

שש שבע

New member
מה את מטומטמת?

מה פתאום לספר לו?לשחק לידיים שלה? נראה לך סיפור הגיוני? היא לא נורמאלית החמות הזו שלך, תתרחקי ממנה כמו מאש. זה בדיוק מה שהיא רוצה שתעשי, שתספרי לו, היא תכחיש, הוא יאמין לה, יהיה ריב ביניכם כי תחשבי שזה אולי נכון, ואז תיפרדו. לשכוחחחח, כאילו לא שמעת.

שלא תעזי לשאול את בעלך.

תחשבי בהיגיון. האם בעלך מסוגל לדבר כזה? הרי היא לא חברת נפש שלך שתספר לך פרטים אינטימיים שלה. ברור שמטרתה היא לסכסך ביניכם .

למעלה