אני לא מאמינה בזה

מתרגשת

New member
יצא די מצחיק

אני הייתי גבר מורה או מתמטיקאי (כנראה פיצוי על העובדה שאני גרועה במתמטיקה היום) ונולדתי בשנת 1575 סתיו היתה אישה מפקדת, קפטן או מייג'ור שנולדה בשנת 1675 100שנה הפרש ביני ובין ילדתי היקרה

nush1

New member
איזה קטע

אני הייתי פועל בניין לטיני מדרום אמריקה

טוטי30

New member
../images/Emo6.gif אני נולדתי ב-825 בדרום אוסטרליה

ואילפתי חיות.... |
רועי נולד בת ב-1250 בקוריאה ועסק בייצור רעלים...
אישי נולד קצת לפני רועי, 1225, בדרום סין והיה רועה צאן...
הצחקתם אותי

lovely2

New member
אני יודעת מה הייתי בגלגול הקודם

זה לא מצחיק בכלל זה קשור איכשהו ליום הזה וגילתה לי את זה אשת מקצוע מתקשרת אבל לא מהסוג השרלטני אלא מישהי רצינית בוגרת אוניברסיטה שהוליכה אותי בדמיון גילגול אחד אחורה וראיתי ה-כ-ל... ונחרדתי...אתם בטח סקפטים לגבי כל הנושא.גם אני הייתי עד שהגעתי לאותה אישה...

26יפעת

New member
יש לי אחים תאומים

אז מה זה אומר שהם היו בדיוק אותו דבר ויש להם בדיוק את אותו ייעוד? דווקא בשניות הראשונות זה נראה לי נחמד, אבל אחרי שבדקנו את בעלי בני ואותי פתאום בדקתי את האחים שלי וקלטתי...

T noki

New member
משעשע בעיקר לאור העובדה שיש לי

אחות תאומה. לפי האתר הנ"ל - שתינו יחד היינו נשים פילוסופיות (אני שונאת פילוסופיה וזה משעמם אותי) בשנת 875 ביוקון. בעלי - היה אישה בישראל (מצא לו מקום...) בשנת 1200, מקצוע - מלחית/טבחית(הוא שונא לבשל ולאידוע לעשות חביתה) או נגרית. האפרוח מסתבר גם אישה בעברו, בצפון ניו זילנד שנת 375. מקצוע - אמניתף קוסמת (הארי פוטר, אולי?) או מגדת עתידות.

ronnieyuval

New member
חחח אני והאפרוח שלך...

כנראה היינו אותו בנאדם! אותה שנה, אותה אישה, אותו מקצוע... קטעים.

אבא אסא

New member
אני מאד מאמין בזה, ומה שמדהים

שידעתי כל הזמן ורק עכשיו קיבלתי את החיזוק האחרון שכל חיי ידעתי מי הייתי: הייתי אשה שנולדה בטריטוריה החדשה של רומניה בסביבות 1200 הייתי פילוסופית והוגה. (כל הזמן אמרתי ולא האמינו לי, חשבו שאני מדבר שטויות).

revital e

New member
ממש מצחיק. אני הייתי נקבה ונולדתי

בשנת 422 בצפון קנדה. מקצוע: בנקאית, מלווה בריבית או שופטת. הייתי מחוננת - מבינה בספרות עתיקה וקסמים. שחר שלי גם היתה נקבה שנולדה בשנת 1200 (יותר גדולה ממני). מקצוע: מאמנת חיות (ציפורים). אל תראו אותה ככה שקטה היום- היא היתה טיפוס מהפכני! וליאורי, גם היתה נקבה שנולדה בארה"ב בשנת 1400. עסקה באומנות או מכאניקה ורדפה אמת וחוכמה. היתה לה יכולת לראות את העתיד (מעניין אם היא יודעת את זה היום
)

מדהים ../images/Emo2.gif

לפי האתר הזה הייתי נקבה, נולדתי בניו זילנד בשנת 925 ועבדתי כ-דילר, אשת עסקים, ברוקרית. מה שמדהים הוא - שזה מאוד קרוב למה שאני עושה עכשיו.

dafgol

New member
גם לא מאמינה אבל.....

כתוב לי שחייתי בווילס.....זה אחד המקומות האהובים עלי בעולם....

למעלה