אני לא מאמין

1337hAx0r

New member
אני לא מאמין

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1768688,FF.html תקראו את זה !!!! תראו מה הרב היטלר אברהם יוסף אמר :"מי שמחטיא את הרבים גרוע יותר מהמחבלים": הוא מתכוון יותר גרוע מרוצחים!!!!!!!!!!!!!! בדיוק כמו בגרמניה הנאצית !!!! אולי אם נתן לחראדיים עוד קצת שלטון על המדינה יהיה פה עונש מוות על אי קיום מצוות!!!!! יהיה פה שלטון הטליבאן באפגניסטן!!!! אנשים תתעוררו !!! כאן הטיעונים הדפוקים של הדוסים מהפורום כמו "אתם בעד חופש אז תנו חופש גם לחרדיים" לא יעבדו כבר,המקרים האלה זו כבר סכנה לדמוקרטיה,תארו לעצמכם שס יקבלו עוד מנדטים ,אז אולי יציעו חוק שכולם חייבים לכבוש כיפה רק בשביל לא לפגוע בחראדיים,דבר כזה עלול לקרות,אולי מחוק קל יחסית כמו אסור לפתוח שום עסק בשבת זה יתפתח עוד רחוק ,לדעתי צריך לעשות משהו נגד הדת המסריחה בישראל שלא נהפוך לעיראק,איראן,או שאר מדינות העולם שבו קיימים חוקים דתיים שפוגעים בצורה קשה בזכויות האדם (לא בכל המדינות האלה יש בכלל זכויות לאדם.)

israelberger

New member
אברהם יוסף הוא לא כל הדתיים

וזה שיש תפוח רקוב אחד לא צריך להוציא שם רע על כל הדת היהודית. כמו שאתה מביא דוגמה של דבר רע שעושה מישהו שקורא לעצמו רב אני יכול לפתוח עיתון ולכתוב פה את הכתבה הראשונה על חילוני שרצח, אנס, גנב או כל דבר אחר ולהוציא מזה מסקנה שכל החילונים הם רשעים ומהווים סכנה למדינה ולכן יש להילחם בהם. שני הדברים זהים לחלוטין ואם לא אז בבקשה תאיר את עיני.

1337hAx0r

New member
כן רק

שכל החברים הדתיים בכנסת תומכים בו!!!!!! זאת אומרת שהוא לא היחיד שחושב ככה,אלה יש איתו עוד כמה עשרות אלפי חראדיים בעלי ההשקפות הנאציות שלהם. וכשאתה או כל עשרות או מאות אלפי הדתיים בוחרים בשס או ביהדות התורה אתם מעודדים את כל זה.

israelberger

New member
עוד אחד שיודע עלי הכל

אני בכלל עוד לא מבוגר מספיק בשביל להצביע וגם כשאני יהיה מבוגר מספיק אני מעדיף לתקוע סיכה בעין מאשר להצביע לש"ס כי הם מיפלגה מושחתת. לא כל הדתיים תומכים בש"ס ואני מבקש ממך לא לעשות הכללות. כמו שלא כל החילונים (או חופשים או חושבים או איך שאתה קורה לעצמך) לא חושבים אותו דבר ככה גם הדתיים. לכל אחד יש דעות משלו ולא כולם באותה דעה. אצלנו (הנה הפתעה בשבילך) כל אחד חושב מה שהוא רוצה ולא מה שאומרים לו. וגם בש"ס עצמה אני די בטוח שלא תמצא מישהו שיהיה מוכן לחזור על מה שאמר אותו אחד.

1337hAx0r

New member
קודם כל

תקרא את הכתבה עד הסוף ותראה כמה מהם מסכימים עם זה (אפילו לא באופן ישיר). 2.אני מסכים שלא כולם תומכים בהם(יש את האלה בעד יהדות התורה[שזה אותו דבר ] או בעד המפדל ) אבל העובדה היא שהרוב!!!! הרוב הגדול ,כי לא אם כך אז מאיפה יש להם כל כך הרבה מנדטים? החילוניים בוחרים בהם? (תאמת זה לא נראה לי).

israelberger

New member
באמת אין לי כח לקרא את הכל

אני סומך על המילה שלך אבל כבר מראש אמרתי לך שש"ס הם מפלגה מושחתת. קשה לי להאמין שהרבה דתיים (לא חרדים) מצביעים למפלגות חרדיות. אני לא יודע מה הבעיה שלך עם המפד"ל. ורק שתדע שרוב הקולות של ש"ס באים מחילונים וזה עובדה ואתה יכול לברר את זה אם אתה רוצה (בערך 90% מהקולות בבתי הסוהר למשל הולכים לש"ס).

ש"ס

ש"ס היא מפלגה שחברי הכנסת שלה הם חרדים, מצביעה מאידך הם ע"פ רוב חילוניים. בקשר לכתבה, לא הצלחתי לקרוא שם ציטוט של אף אחד המסכים איתו, עם זאת, הדברים שלו הם הלך רוח די נפוץ בש"ס. יש לעשות הבדל בין ש"ס למפד"ל (שהיא מפלגה ציונית שעם דעותיה אני לא מסכים) לבין יהודות התורה (ואפילו בתוך יהדות התורה בין אגו"י לדגל תורה) לא כל החרדים הם אותו אדם וודאי שלא כל הדתיים. העבודה שאדם חרדי אחת אמר משהו דבילי ואפילו הסכימו איתו עוד כמה דבילים שבמקרה הם דתיים, האם זה אומר משהו על כל החרדים?, האם העובדה שאיווט ליברמן אמר משהו, אומר שכל החילוניים מסכימים איתו?

israelberger

New member
יפה דיברת

אני מקווה שכולם יפנימו את זה שכל אדם ולא משנה מה הוא מבחינה דתית הוא בעל דעות עצמעיות ואי אפשר לבא בטענות לאדם אחד על דבר שעשה אדם אחר.

taro

New member
עונש מוות?

לא נראה לי שאתה מעודכן במיוחד בהלכי היהדות האורתודוכסית, שכבר במשנה והתלמוד יצאה נגד עונשי המוות, ובטלה אותם סופית עם הודעת הרמב"ם שעד ביאת המשיח בטלים דיני נפשות.

למעלה