אני לא מאמין

שלוימי 1

New member
אני לא מאמין

לאיפה הידרדרתי!!! עד כדי חילול ראש השנה שחל להיות בשאבעס!!!! מי היה מאמין על בחור מבחירי ישיבת... שידרדר עד כדי כך??? ועוד הכל התחיל מאותו פלוני ש... ואני פשוט צוחק על עצמי ולא מאמין לאיפה הגעתי אח כמה אני מתגעגע לימי ה``שטייגען בישיבה`` ולשיחות המשגיח שלא יחזרו יותר לעולם והכל בגלל אותו בחור... איך אני יכול להשקיט את המצפון שלי??? איך????????????????

רוולי 21

New member
אני לא יודעת

איך, ואני גם לא בטוחה שזה יעזור אבל, אולי תלך לבקר שם??

רוולי 21

New member
מישהו/י יודע אם יצא החג?

ומתי הוא נכנס שוב? כמה שעות הפסקה יש בין הכניסה ליציאה???

שלוימי 1

New member
ללא נושא

אצלי החג בכלל לא נכנס אבל לידיעתי מצאת הכוכבים מותר לבשל על פי ההלכה, והרעיון שלך בכלל לא שייך במצבי כי בקטע הזה אני אבוד כבר ולא יעזור כלום אני לא יכול לחזור לשם או לחזור בתשובה לעולם!!!

שקר וכזב!

הטעם שאין מקבלים את האפיקורסים בתשובה לעולם! מטעם שכל הפורש ממינות - מת. שנאמר כל באיה לא ישובון ולא ישיגו אורחות חיים. וכל עוד לא מת אנו מחזיקים אותו כעומד במרדו. ומי יודע מה מתבשל בליבו כמו גר סדק הקשה לישראל כספחת.

שכבת עם אשת איש? עבדת עבודה זרה?

דוד המלך שכב עם אשת איש וחזר בתשובה. עם ישראל עשו להם עגל זהב וחזרו בתשובה. אל יבוש מפני המלעיגים עליו. שים פס על כולם ועשה מה שטוב בשבילך. שמעתי פעם מחסיד ישיש שכלים חד פעמיים זה מנוגד ליידישקייט. כיוון שביהדות אין כזה דבר חד פעמי. תמיד אפשר לתקן. * רק אתה יודע מה טוב בשבילך ומה שתרצה - אם כה ואם וכה - פתוח בפניך.

תיקוניך קילקולים הם!

הלמתים תעשה כוסות רוח? מה חטאו צאצאי דוד שנגזרו מארץ החיים שמלבד שאת הכבשה שילם ארבעתיים ``חרב לא תסור מביתך לעולם`` ואין מה לדבר על ישראל ``ביום ההוא נשאתי ידי להם *במדבר* להפיץ אותם בגוים ולזרותם בארצות`` איזה תשובה ואיזה עמה? אם נגזר דינם עוד במטבח?

צודק בהחלט!

אף כי ``כי תצא אש ומצאה קוצים`` עכ``ז אינה מתחלת אלא מן הצדיקים ``וממקודשיי תחלו`` שנאמר ``ונאכל גדיש`` ואם לזה התכונת - תיכנס לדירבלק גדול.

קח אקמול

בעצם אופטלגין יותר טוב.. בחור מה אתה מזדעזע זה המצב אליו הוביל אותך המוח שלך. נשמע מסקרן תשתף אותנו מה החבר ההוא אמר לך.?

admor

New member
אתה מאמין?

אז על תחלל שבת ולא חג. אתה יכול להישאר "דתי בלב" ולא לחלל . ואם אתה לא מאמין מה עניין נקיפות נמצפון?

למעלה