אני לא מאמין

שבצנקו

New member
אני לא מאמין

הצלחתי לזכות עם מכבי חיפה בליגת האלופות! אחרי עונה שלמה של ניסיונות בליגה הישראלית הגעתי למסקנה ש5-3-2 זה המערך שהולך הכי טוב. הובלתי 2-0 בגמר וליברפול הצליחו לצמצם כמה דקות לסיום, אחרי הכל זכיתי בטריפל (ליגת האלופות,גביע ואליפות).

Big Joni1

New member
מזל"ט

SiC

New member
תפרסם את הסגל

שנוכל לראות איזה שחקנים עשו את הדבר המופלא הזה

ipod insulin

New member
זה עם הפאץ' או בלי הפאץ'?

כי בלי הפאץ' הטקטיקה הזאת עם ווינג בקים היתה פשוט אדירה אצלי!שיחקתי עם מילאן והייתי פשוט אימפריה.

שבצנקו

New member
אין פאץ'

וכן, גם אצלי רוב הגולים מגיעים מבישולים שלהם. הבעיה היא שהם גם לא תמיד חוזרים והאגפים נשארים פרוצים.

ipod insulin

New member
תדאג שהשחקנים במרכז המגרש

יעשו את העבודה הזאת בזמן שהווינג באקים בפעולה,אם אני זוכר יש הוראה לכל שחקן שהוא יכול "לחפות" על מישהו. (שאני שיחקתי בשיטה הזאת מצד אחד היא נראתה הכי הגנתית בעולם,(3 בלמים,4 בקו האחורי-שני דפנסיב מידלפידר ו2 ווינג בק,אחד אטאקינג מידלפילדר ו2 חלוצים),כבשתי ממש הרבה וספגתי מעט.

SiC

New member
קשה להאמין

קשה לי להאמין שעם הסגל הזה היית זוכה בליגת האלופות בלי "עזרה מבחוץ"... אבל אם כן או לא, בכל מקרה שיהיה סחטיין

SiC

New member
אדיטורים וכאלה

פשוט קשה לי להאמין שאפשר לזכות בליגת האלופות עם כאלה שחקנים... אבל כמו שאמרתי גם אם כן השתמשת או לא, שיה בסבבה :)

שבצנקו

New member
האמת שאין לי מושג מה זה

ולמה אתה לא מאמין? קניתי את השחקנים הכי טובים בליגת העל + כמה צעירים מאירופה, מה הבעיה פה?

SiC

New member
לא אמרתי שאני לא מאמין

אמרתי שקשה להאמין :) תעשה במשחק שלך מה שאתה רוצה כל עוד אתה נהנה... אבל בלי קשר, גם עם השחקנים הכי טובים בליגת העל המטורפת שלנו קשה לי לראות אותך מנצח קבוצות גדולות באירופה :)

xhka

New member
השתמשת בסייבים?!?

הכוונה נגיד והפסדת במשחק עשית לאווד למשחק!?!? ואני חייב מישהו שיסביר לי בקשר למשחק שאני לא מבין!

xhka

New member
שאלה...

נגיד פתחתי קבוצה עם בני יהודה מה לדעתכם צריכים על התחלה לעשות לקנות מאמן טוב או משהו תנו לי עצות.....

sok777

New member
תתחיל מאימונים ומציאת מאמנים

ופיזיותרפיסטים טובים [וגם עוזר מאמן טוב] ותמשיך למכירת שחקנים וקניית שחקנים.. אח"כ משחקי ידידות [גם בזמן הקניה] ומשם קח את המושכות לידיים שלך

למעלה