אני לא מאמין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

צוחה

New member
אני לא מאמין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סוף סוף אחרי שנים של ניג´וסים להורים שלי הם נשברו כמו קיסם (מפלדה) וקניתי היום DVD (מנגינה של ´הללויה, הללויה) איכות התמונה ! איכות הסאונד ! הם די כמו שציפיתי אבל בינתיים אין לי סוראונד אז אני מסתפק בסטריאו יי לי

leeloo

New member
מזל"ט לרגל האירוע המרגש!

אבל מה שאני לא מבינה זה איך עד עכשיו לא היה לך די וי די? אינך יודע שזה חלק מטקס החניכה/קבלה לפורום?
בכל מקרה, ברכותינו (?yeah, me and what army) לרגל קניית הדי וי די. ואל תדאג, עם הזמן תרכשו את כל החבילה... מנסיון.. זה מתחיל מלייזק דיסק (היו דברים מעולם...) אח"כ עובר לטלוויזיה יותר גדולה, למערכת סטריאו משוכללת, לדי וי די, למערכת סראונד ולטלוויזיה של 60 אינץ´ (או יאה!!). הצעד הבא שלך יהיה לעשות מנוי בבלוקבאסטר או צליל ותתחיל לראות סרטים חדשים (וישנים) ותמליץ לנו כמובן.

חזיר בר

New member
לרגע חשבתי שנפלתי

לפורום "החיים הטובים". קום-און,הדבר הכי מתוחכם שיש לי בבית זה וידאו שיוצר בשנת 82,די וי די נשמע לי כמו משהו מסרט של מישהו אחר.

IC4

New member
אני עם דקל !!!

אין לנו דיוידי ווידאו רולז !! כשדיוידי יוכל להקליט , נדבר :)

IC4

New member
im all love , brotha´

אגב יש לי את עולמו של וויין 1 יש לך את 2 במקרה???

חזיר בר

New member
כן,יש לי את 2

טוב. אז עכשיו חייבים לעשות מפגש פורום בשביל החלפת סרטים

צוחה

New member
יש לי את כל החבילה אבל לא בצורה

שאת חושבת עליה........ קודם כל יש לי TV של טושיבה "29 והיא באה עם שני רמקולים חיצוניים יש לי עוד שני רמקולים ענקיים מהמערכת הישנה של ההורים שלי שהם עכשיו הרמקולים הקדמיים, שני הרמקולים של טושיבה הם האחוריים וה TV עצמה היא הרמקול המרכזי ובתוך הTV כבר יש רסיבר ככה שאני די מסודר

RIPPER

New member
אה DVD

DVD ומערכת קולנוע ביתי לדעתי זה הדבר הכי טוב מאז המצאת הווידאו

ylikonen

New member
לא הייתי מגזים

למרות שאני חושב שזה המצאה נהדרת, אין סיכוי שזה עולה על המצאת המכונית!!!

RIPPER

New member
אמרתי מאז המצאת הווידאו

לא מאז המצאת המכונית מכוניות הם דבר טוב במיוחד 4 על 4

RIPPER

New member
אה לא קרה כלום

העיקר שרואים {בכל אופן אני רואה } סרטים על DVD עם מערכת קולנוע ביתית על המיטה בחדר בסוטול שומע את הסרט מ 8 רמקולים על מסך 29 אינץ {קטן לטעמי} של טושיבה

צוחה

New member
קניתי DVD

Luxman AV570 ממש טוב ומה עם הסאב ??? הלוואי עלי ! לי אין תקציב של 50,000 שקל בינתיים אני חוסך גם לרסיבר אחר כך נדבר על סאב

RIPPER

New member
לא צריך תקציב של 50000

שקל בשביל לקנות מערכת אפשר גם ב3000 או טיפה יותר עם יודעים מה קונים ולכל מי ששאל DVD של פיוניר רסיבר של ימאה RVX-3000 עם 7.1 ערוצים 8 רמקולים כולל סאב

צוחה

New member
רק הפיוניר עולה איזה 1500-2000 שקל

ויש תקציב של 3000 שקל נשאר מספיק כסף רק לרמקולים של 2.1 מה אתה צוחק ? לכזו מערכת צריך מינימום איזה 6000-7000 שקל !

RIPPER

New member
יכול להיות

שהגזמתי קצת אז צריך תקציב מינימום של 7000 או 8000 גם אפשר למצוא משהו טוב

למעלה