אני לא מאמין!!

a_lev

New member
אני לא מאמין!!

טוב אז ככה: הלכתי לישון כרגיל ב 2 בלילה וקמתי בערך ב7 כדי ללכת לבית ספר, לא הלכתי בסוף אז נחתי במיטה וישנתי בלי כוונה פתאום ראיתי פלאש כזה עם בום הגוף שלי היה משותק, הרגשתי ויברציות, הרגשתי שנוגעים בי ושמדברים מאחורי הגב שלי וגם התחלתי לרחף מעלה לתיקרה אז ישר חשבתי שעבמים חוטפים אותי(כי פעם שהייתי ילד קטן ראיתי עבם ומאז יש לי את הפחד הזה) אז התנגדתי בכול הכוח והצלחתי להשתחרר בלחץ מהשיתוק(להזכיר לכם שלא ידעתי בכלל שאני חולם) אז ישר חיפשתי מישהו לספר לו הלכתי לחדר של אחותי וניסיתי לדבר איתה ולא הצלחתי אז הסברתי לה בתנועות ידיים איטיות כאלה כי עדיין הייתי משותק כזה, שסיימתי להסביר היא אמרה אמאלה!!! וברחה אז הסתיים החלום והתעוררתי. החלום היה כל כך מציאותי כי בכלל לא תכננתי להירדם והבום הזה בא לי במפתיע כאילו בכלל לא ישנתי עכשיו הבנתי שזה היה בעצם WILD רק שהפרעתי לתהליך להתבצע ולהגיע לחלום הצלול אז בגלל זה הייתי משותק כזה בחלום תגובות!!!!

a_lev

New member
ו WILD זה לא מפחיד כל כך

כמו שכולם אומרים היה כמה ויברציות ויש את ההרגשות שנוגעים בך וכל זה אבל זה עובר תוך כמה שניות קיצר עזבו אותכם מבדיקת מציאות וכל השטויות האלה WILD זה השיטה הכי בטוחה ופשוטה לחלימת חלום צלול

Variety

New member
בדיוק...

...גם לדעתי קצת חוויות כאלה רק עוזרות להתגבר על הפחד - כי כשלא חווים את זה - זה הרבה יותר מפחיד לחשוב על זה עד שחווים את זה ורואים שזה לא כל-כך נורא. Variety-

a_lev

New member
נכון, ותגיד מה שקרה לי זה..

הקרנה חוץ גופית??? ולמה הייתי משותק בחלום???

אלון ב

New member
שיתוק בחלום צלול

גם לי קרה כמה פעמים שבזמן חלום צלול בקושי או בכלל לא יכולתי לזוז. לדעתי זה קורה כשאתה במצב שאתה לא לגמרי בתוך החלום ואתה חצי ער ואתה מרגיש את הגוף שלך שישן במיטה, משום שבזמן שאתה חולם הגוף שלך משותק אז הרגשת את השיתוק הזה בחלום. לדעתי אם היית לגמרי בתוך החלום היית יכול לנוע לגמרי בחופשיות כמו במציאות, כנראה שמתוך ההתרגשות התחלת להתעורר ולכן יצאת קצת מהחלום והרגשת את השיתוק. בקשר ליציאה החוץ גופית יש כאן כאלה שיגידו לך שזה אמיתי, אני חושב שזה רק חלום צלול שבו אתה כאילו יוצא מגופך, לא משהו אמיתי. אלון

a_lev

New member
צודק אבל....

אני בכלל לא הייתי בחלום אז לא יכלתי לצאת ממנו תבין את המצב הייתי במיטה שלי ונחתי פתאום בבום עם פלאש גדול עברתי לחלום ולא הבנתי בכלל שאני חולם באותו זמן לא זרמתי עם תהליך, התנגדתי כל כך חזק עד הצלחתי להשתחרר בקושי מהשיתוק אז זה נראה לי הסיבה שבחלום הייתי משותק........לא?

BladeRaider

New member
מעניין

מה זאת אומרת ראית עב"מ? תוכל לפרט? בכל אופן גם אני פחדתי מווילד עד שהיתה לי סדרת חלומות שבהם עשיתי WILD. חווית חוויה מעניינת, דרך אגב גם לי היה חלום שבו היה מן בום כזה ותחושת שאיבה, ומצאתי את עצמי משותק

חלמן

New member
היתי כבר באתר שלך..

והוא ממש מפחיד.. יש עבמים שבידיוק כמו בני אדם.. אני מתכוון לשאול בחלום צלול שלי אם יש עבמים או לא.. נראה מה התת מודע יגיד..

ronas

New member
מחפשת סיפורים

היי קוראים לי רונה מעיתון העיר ואני מחפשת סיפורים של אנשים שחילמו חלומות צלולים. צור קשר ב058801796 אם בא לך או ב[email protected] אתה יכול לשאול גם את אלון ברמן הוא יודע מי אני. רונה

חלמן

New member
רונה!!! גם המשפחה שלי זה סגל... פשש

את יודעת מה זה הראשי תיבות? ס וף ג נב ל טליה חחחחחחחח גדול אהה.. סתם זה סגן לוי

a_lev

New member
אנשים אני רוצה עוד תגובות

ויש לי גם שאלה איך הגעתי ל WILD בלי להתרכז בכלום??? וגם שמתי לב שהכי קל להיכנס ל WILD שיושנים צהריים

למעלה