אני לא מאמין

שבור

New member
אני לא מאמין

דיייייי רציתי להתנזר קמעה מהפורום, אתם יודעים בלי שונית זה לא זה (מן מזוכיזם שכזה) אך אני פשוט לא יכול לסבול את זה יותר , והייתי חייב לשחרר וכמובן, על מי אעשה זאת, אם לא עליכם? היום דיברתי עם האקסית, עדיין יש כמה דברים שלה אצלי... כן נו, הדברים האלה שכבר 200 שנה אצלי ועדיין לא יצא להשיבם לבעליהם החוקי. טוב ,אבל לא זה העניין אני פשוט לא מאמין היא כזו ביצ`ית השתדלתי , באמת השתדלתי להיות מאופק אני כ``כ מבין וכ``כ לא רוצה לעורר מתים , אבל יש לי הרגשה שהיא באמת רוצה לריב איתי, היא נהנית מזה קיבינימאט, אני מכריח עצמי שלא להגרר לזה אך יש לי הרגשה כי השד עומד לפרוץ החוצה ,אוטוטו עומדים לקרוס שנים של חינוך לנימוס ואיפוק מטובי היקים במדינה. והאמינו לי זה לא נעים אני

שי33

New member
אותו סרט בדיוק

אין מה לעשות להתאפק, להתאפק, להתאפק... ולעמוד על שלך... ככתוב : ``שלשה חיים וחייהן אינן חיים....., ומי שאשתו מושלת עליו,...`` :) שי.

שבור

New member
מלומדי

ועם זאת אוסיף ואומר: ``ויקרא שמם אדם`` כל אחד לכשעצמו אינו שלם ההתחנכנו באותה מסגרת ? אני

שי33

New member
כולנו

התחנכנו באותה מסגרת (פחות או יותר) אפילו הבת שלי יודעת בעל פה שירי חגים ומועדים אבל תמיד אפשר ללמוד עוד ועוד ... אתמול שאלתי את ביתי את יודעת מה זאת תיבת נח? ואז היא התחילה לשיר לי שיר שאינני ממש מכיר מי כזה שיר...שנים שנים.... וזה אם לא שמת לב רמז עבורך רבאק - תהיה כבר שלם! לא נחשפת לפני יום ??? :) שי.

שבורקה

על איזה נימוס איפוק וחינוך של שנים אתה מדבר?......נקרעתי מצחוק...אתה?????????????????????? אבל ברצינות.....אם היא לא היתה ביצ`ית, אני משערת שהיית עדיין נשוי לא?אל תאפשר לה לגרור אותך למלחמה מטופשת פשוט תחייך ותתאפק.....

שבור

New member
זה לא העניין

האושיה היא לא : `` להיגרר למריבה - כן או לא `` העניין אחר לגמרי והשאלה היא למה? אני

שבור

New member
על החינוך הזה בדיוק

אותו החינוך שמונע ממני לענות לך עכשיו ((~:

neomi

New member
יופי תמיד תשחרר כאן ולא על

האקסית, חבל לבזבז אנרגיה הכין שלא צריך, חוץ מזה איך אומר הג`נג`י מהטברנה, סבלנות היא הדרך הכי נכונה, ואל תשאל אותי מה הקשר, פשוט סבלנות עם הזמן זה לא יזיז לך יותר נעמי

למעלה