אני לא מאמין!!!!

jahnon

New member
אני לא מאמין!!!!

לאחר שנים של ליקוט ואיסוף רציני ורצון לשתף אחרים באוסף היקר (והנדיר) של שירים מכל הסגנונות בא מישהו (במקרה היה זה רוסי ואל תשאלו אותי איך אני יודע אני פשוט יודע וזהו!) ומחק את כל השירים ועוד מעיז להשאיר לי הודעה (ככה אני יודע שהוא רוסי). 550 שירים לערך שהם שווי ערך לכ 2.5 ג´יגה של זכרון נוספו לי למחשב שלא כדרך הטבע. מאחר ויש לי קשרים בעולם התחתון וגם קצת בעליון אני הולך לברר מי זה והולך לפרמט לו את המחשב עם העבודות והפרויקטים שיש לו להגיש כי, וזאת שכחתי להגיד אני סטודנט בטכניון ולכן גם הוא ודבר זה הוא נבזות שאין כמוה כי על כל עבודה/פרויקט אדם ממוצע מוחק כ 100 שעות מחייו. וזה הפתרון היותר רחום התכנון המקורי היה לעשות לו delete אך לאחר התלבטויות הבנתי שבית המשפט לא יקבל את הטענה כי זה פשוט הגיע לו

r i p l y

New member
ומה אמרו בג´ץ?

אז רגע הוא מחק לך 550 שירים??הדבר שערורייתי שכן שמעתי שככה התחילה גם אתי אלון זה א היה במסווה של ימולדת -אבל הסוף כידוע >>ידוע. אני ניסיתי לדלות פרטי מידע חשובים בנושא וניזכרתי : בעיתון הארץ בגיליון חודש אפריל -- יש פירוט בנוגע לסעיפי מרמה ומחיקות שירים אהובים
בין 5 -ל70 מחיקות שירים- העונש הוא:עבודות שירות קלות עם קנס("זבל מי שמלכלכך" 399.99 בכרטיס אשראי
בין70-ל120 מחיקות שירים העונש הוא עבודות שירות בבנק הדואר ל7 חודשים וקנס על ס 1200.89.99שח (לא בצ´ק דחוי) פלוס להדביק את הבולים של מחוז הצפון והמרכז.
בין121- ל 480מחיקות שירים הקנס הוא 1200.89.99 בכרטיס אשראי ועבודות שירות(בהתנדבות) במזנון הכנסת למשך שנתיים ו>>הדבקת בולים של איזור גוש דן חיפה וירושלים.(לא כולל באר שבע ) בין 480- ל 722 מחיקות שירים ופה הגענו לפואנטה. הקנס הוא 1333.33.93 שח ועבודות שירות ב: בבנק הדואר בשירות רכבת ישראל שידורי הערוץ הראשון (לא כולל טלוויזיה חינוכית) מוזיאון רמת אביב המחודש וערוץ הילדים למשך שנתיים ו עבודה מעשית בבנק הדואר>> הדבקת בולים של איזור גוש דן חיפה ירושלים ובאר שבע.

השג לי מיד את פרטיו של העבריין

מבטיחה אני שציוץ לא תשמע ממנו יותר לעולם. מעוניין שגם אמא שלו לא תשמע ממנו יותר? just say the word, היום הוא יום החופש שלי, ורובה הצלפים עדיין נמצא ברשותי מהמשימה אתמול (משהו בלונדון, איזה דיפלומט בולגרי שסרח ומרגל עבור הסעודים. שותפי למשימה ירה בטעות ביונה - כמובן שזה לא היה קשה כי בכל זאת היינו בכיכר טרפלגר, אך אני כמובן הצלתי את המצב, וקלעתי לו בול ישר בפוני). אם יורשה לי לשאול - מה היה באוסף הנדיר? והאם שתלת בכוונה בפנים קוקי בצורה של שירה המזעזע של פנינה רוזנבלום "תמיד אישה"? כך לפחות תדע בוודאות ששמחתו אינה שלמה, ושכעת חייו אינם שווים פרוטה שחוקה.

jahnon

New member
אז ככה

באוסף הנדיר והמצוין הזה היו שירים מימי נאפסטר העליזה. וכמובן שירים מימי האודיו גאלקסי העליזים אף יותר. דיסקים שלמים של מוזיקת מעליות מובחרת. וכמובן שירה עברית מעולה שכמעט ולא ניתן להשיגה ברשת כעת. כרגע אני במאמצים קדחניים לבנות את רשימת השירים בחזרה ואני בחיפושים אחרי מנועי חיפוש לmp3 לבינתיים נחלתי הצלחה חלקית והצלחתי לשחזר כ 100 שירים (ביום אחד של עבודה מאומצת) כמובן שחלקם הם מהשירים החדשים ביותר (עגלה עם סוס של יפה ירקוני וכו´). פרטים נוספים על הבחור האומלל שעשה את טעות חייו יגיעו בסופו של דבר לידיי כמו כן צווארו של אותו בחור. אפי תודה רבה על הנכונות אבל כפי שאת כבר יודעת אתמול חוסל מישהו בכיר במנגנון הביטחון של הסורים שהסתובב לו בפריז, ודי לחכימה ברמיזה, קריצה וחיוך יודע כל.....

שרוניק

New member
קודם כל תנחומים

על האבדן שספגת. דבר שני, עגלה עם סוסה??? יפה ירקוני?? לא שאני מבינה גדולה בתחום, אבל סחתן על המקוריות !!! יש לך גם elo?. אני יודעת שזה אייטיז נוראי, אבל אני מאוד מאוד מחבבת אותם. דבר שלישי, תיקון טעות. אפי היתה אתמול בהתנקשות בלונדון (או ששוב זה היה לבלבל אותנו) אז איך היא יכולה באותו יום להיות גם בפריז? למרות שכשאני חושבת על זה, זה כולה נסיעה של שעתיים אחד מהשני. הייתכן?

jahnon

New member
ובכן שרוניק

אני מבין שלא די לחכימה ברמיזה אלא לצעוק זאת בקולי קולות, זה אני, וכאן אני עובר על חוקי החשאיות הנוקשים שכפיתי על עצמי. כמובן שאם יאשימו אותי אני אכחיש כל קשר. שם, שם ראיתי קשת בענן שם, שמעתי שיר ישן נושן

r i p l y

New member
LAST TRAIN TO LONDON......

דבה דבה דבה די פה אני צריכה להודות לאחי ואחותי הנפלאים שבזכותם למדתי כמה וכמה שירים מהתקליטייה של שנות ה שבעים.והשמונים. (בזמנו.) אגב וסיפור עצוב: אחד בלבד.. יום בהיר אחד אני(בשנות העשרה לחיי) אבא שלי ואחי נסענו באוטו. אחי יש לציין מלא גאווה הצליח להשיג תקליט (מהאחרונים שנשארו...) של אלקטריק לייט אורצ´סטרה. או בקיצור elo את התקליט אני ברוב חוצפתי וחוסר ניסיוני> לקחתי ושמתי מאחורה בשמשה האחורית.... מיותר לציין שהיה יום שמשי לחלוטין והתקליט הפך למשטח מעוקל ומלא בבליטות אין קץ.פלסטיק כידוע מתעוות בשמש> מתחוור לי. הסוף טוב הכל טוב ואחי השיג תקליט חלופי ואני למדתי לשים לב איפה אני שמה דברים.

למעלה