אבל אם תצליח לעבור את הכלבת בוקסר שלי, אני מזמין אותך למטען לי את כל הבית אפילו. אבל מילה שלי אחי, אתה תהנה מהספר הוא ממש סבבה. אני בשלבי משבר קשים עכשיו. עשיתי עכשיו מבחן ויצא לי 9 טעויות בכמותי מתוך 15. ואתמול בלילה זרקתי לפח את הספר אלגברה והיום בבוקר כשנרגעתי הוצאתי אותו. הוא מסריח כמו הצרות שלי :/ מה איתך אחי?
עשיתי אתמול מבחן בכמותי, 20 שאלות צדקתי ב-19 ובחלק המילולי הולך לי די טוב, אבל אני בפער במילים כי כשהתחיל הקורס היו לי עוד בגרויות בפיסיקה ומת' שלמדתי אליהן. עכשיו אני במאמצים להשלים, אנאערף. האנגלית אבל חרבנה.
אצלי האנגלית דווקא סבבה... ואני עוד עושה כרגע את המילים שלא חובה. זה הכי מצחיק שיש לי בכיתה איזה אחד תותח במתמטיקה אבל בעברית ואנגלית בדברים הכי קלים נשרף לו המוח. כנראה שאי אפשר להיות טוב בהכל... יאללללה אני חוזר ללמוד... תמסור ד"ש לאייריש. ותכבה את האור שאתה הולך
שקט פה היום... כנראה בגלל גטי.. גטי תחזרי לסין!!!!!!!!!
כל אחד ומה שהוא טוב בו. לי במשך החיים היה חוסר מזל גדול בבית ספר עם האנגלית... היו כמה בעיות עם מורות וזה שדי נדפקתי מזה בדיעבד, ועכשיו אני רואה ת'תוצאה. אבל חפיף. יאללה אני גם זז לישון, לילה טוב.
כבר חשבתי ללכת לישון לרגע סתם שמעתי את השיר הזה של סינג סונג סון "שום דבר לא יציל אותנו מנבו בן לאדן, שום דבר לא יציל אותנו מנבו..." אז בא לי לרשום את השורה הזאת