אני לא מאמין.......

אני לא מאמין........./images/Emo58.gif

סוף סוף כריס בנואה חזר לWWE לראו ופיצץ לאוסטין את הצורה , אבל אני מבולבל, הוא לא היה אמור להיות בסמקדאון ? RVD אלוף הבין יבשתי החדש

DDN

New member
מתי? איפה? למה? כמה?

פירוט אם אפשר בבקשה? ובנואה כן אמור להיות בסמאקדאון. זה כמה שהפיצול שווה. RVD אלוף ביניבשתי? לא נמאס להם?

itaikadosi

New member
שאלות על הראו האחרון../images/Emo58.gif 1. מה קורה עם כריס בנואה? הוא היל? מה נסגר איתו? 2. הכי מעניין אותי מה קורה עם גולדאסט עכשיו? הוא היל? פייס? הוא הצטרף לnwo? אשמח אם תסבירו לי....

Sid

New member
תשובות

1.כריס בנואה התקיף את אוסטין ונהפך להיל לאחר שכולם חשבו שהוא יעזור לסטיב אוסטין לטפל בגררו, פלייר ואנדרסון. ומעכשיו הוא יהיה כנראה מתאבק של RAW 3.גולדסט רוצה להיות יחד עם בוקר טי ולא משנה איך אז הוא שם חולצה של NWO וגם צבע את הפנים בהתאם כדי לנסות להיות בחבורה אבל קווין נאש כנראה יטפל בו בשבוע הבא כי הוא מתחיל לעלות לו על העצבים הוא נראה לי כבר פייס, לפי מה שקורה בזמן האחרון ונראה לי שגם בוקר טי הולך להיות פייס כי בRAW הפריע לו שהוא בא עם המוסיקהה של NWO במקום של הארלם היט

DDN

New member
גולדאסט ובוקר טי

יהיו אדירים בתור פייס!

לפי דעתי........

גולדאסט ודרימר הם בדיחה מהלכת של WWE , דרימר בראו ביום שני שתה את הרוק של אנדרטייקר (יותר נכון את הטבק הזה שהוא לועס ויורק אחר כך)

DDN

New member
הדמות של גולדאסט

מצד אחד באמת מוזרה. אתה זוכר אותו פעם? היה ממש גרוע - כשעשו אותו ביוסקסואל וכל זה. ידעתם שרק בגלל הדמות הנוראה הזאת, מקמהון פיצה אותו ונתן לו את התואר הבין יבשתי? הוא כבר היה דמות מגניבה כשהוא היה פייס (עם כל הסכסוך עם ההאראט פאונדאיישן) חבל שבנ´אדם שיודע להתאבק ויש לו כישרון לעניין הולך על דמות שלא נותנת לו לעשות כלום. הוא התאבק בכלל בזמן האחרון או סתם עושה שטויות? לדעתי גולדאסט ובוקר טי יכלו להיות אחלה אלופי זוגות.

the Rain

New member
איך אני מחכה שהיה קרב בין

כריס בנאוה לאר וי די זה היה בטח קרב אדיר שתי מתאבקים פשוט כול כך מגוונים עם יכולות מדהימות

למעלה