אני לא מאמין

Illidan2

New member
אני לא מאמין ../images/Emo46.gif

באמת הם לא שידרו את ניקמת הסיט חיכתי שנה לסרט הזה!!!, אתם יודעים אם ישדרו אותו פעם, או שאני יתחיל לחפש הורדות אגב שאלה חשובה תיראו בסרט השישי רואים את ANIKIN כשהוא צעיר כמו בסרט השלישי, עכשיו איך זה יכול להיות עם הסרט השישי הוא ב1980+ ונקמת הסיט זה 200 ומשהו והם נראים אותו דבר? אם איך שזה עכשיו אנקין ואובי וואן וכל השאר נראים אותו דבר כמו שהיו בנקמת הסיט לא ככה?

henney

New member
תשובה

יצא גירסה חדשה לסרטים הישנים ב2004 (ונקמת הסית' יצא ב2005) אז לקחו את היידן (השחקן שגילם את אנאקין הבוגר במתקפת המשובטים) ושמו אותו במקום סבסטיאן (שגילם את אנאקין המבוגר בשובו של הג'דיי). זה מאוד פשוט אם מתחשבים בכל הטכנולוגיה שהייתה חלק מהסרטים החדשים, לכן זו לא פליאה!. הם חשבו שזה יהיה יותר אמין אם יראו את אנאקין שהם מכירים, ולא שחקן שהם ראו למשך דקה וחצי כשלוק הוריד לו את הקסדה....

Y. Welis

New member
האמת שגם השחקן מתחת למסיכה

לא היה אותו אחד שנראה עם יודה ואובי-וואן (למרות שהם הרבה יותר דומים, מבחינת גיל וקמטים, מאשר לכריסטיאנסן).

DDN

New member
עריכה דיגיטלית

באמת ציפית שישדרו את נקמת הסית'? רק שנה שעברה הוא היה בקולנוע!

Y. Welis

New member
זה רק בגלל הזכויות בארץ

בקיץ האחרון הוא שודר ברשת סקיי, יחד עם שאר החמישה.

subatoi

New member
2005 כבר הסתיימה מזמן.

באותה שנה יצאו גם קינג קונג, ארבעת המופלאים וצ'רלי והשוקולדה, לדוגמה. כולם כבר הגיעו בדרך כזו או אחרת לטלויזיה. כמובן שזה לא אומר שכל סרט מהשנה ההיא זמין, אבל זה אומר שעקרונית זה אפשרי. פעם הסרטים לא היו מגיעים כ"כ מהר, לדעתי. לאחרונה זה כן.

אז רגע

אתם רוצים להגיד שאנקין שרואים בסרט השני והשלישי זה בן אדם אחר? לא יכול להיות יש להם אותו קול אם אתם מתקוונים להוא שלוק הוריד לא את המסיכה ברור שזה לא אניקין אני לא מדבר עליו.

Jedi Force

New member
זה לא קשור רק ל...

מתי הסרט הוקרן בקולנוע או לגבי זכויות יוצרים, יותר מדובר באיכות של הסרט. תראה איזה סרטים הזכרת, קינג קונג, ארבעת המופלאים וצ'רלי בממלכת השוקולדים. נקמת הסית' לא שודרה כי למרות הכול הסרט היה מוצלח, אבל ארבעת המופלאים וצ'רלי בממלכת השוקולד היו סרטים דיי חלשים, ובגלל זה הם שודרו, אבל קינג קונג למשל שהוא נחשב ה-סרט (אני לא בא להגיד שהסרט טוב, אני לא בטוח לגבי הסרט בעצמי) לא שודר, אלא אם כן ב-V.O.D. תחכו לשנה הבאה, אני מניח =P

למעלה