אני לא מאמין

FreakOfNature

New member
אני לא מאמין../images/Emo2.gif

פתחו בנתניה (פולג... זה אמנם בנתניה אבל זה ממש לא נתניה שאנחנו מכירים) מקס ברנר ובפתח תקווה עיר הקודש עדיין אין?! הכצעקתא
יכין סנטר ואלו שהעתיקו את מגוריהם אליו (כמוני, למשל... אני אחד הספונסרים העיקריים של המתחם
) דורשים מקס ברנר, BLACK וטרבין למפרע

FreakOfNature

New member
ואתם יודעים מה, לפי דעתי

לחם ארז ובליקר בייקרי, ולפניהם הקופי בין, הניחו את אבן הפינה לכניסתן של רשתות יותר שוות ליכין סנטר בפרט ולפ"ת בכלל. מתי נזכה לראות בקרית אריה ובקרית מטלון - 2 מאזורי התעשייה המובילים בארץ - את אותה פריחה גם בתחום המסעדות והברים (ולא רק בתי הקפה)?

מקס ברנר ../images/Emo99.gif

זה אחד הדברים הכי טעימים שיש...
יקר שם אבל המנות ענקיות אז אפשר להתחלק

FreakOfNature

New member
טוב אז ככה:

הנה האי מייל שלהם: [email protected] וזה הטלפון: 09-7646633 תתקשרו תשאלו מה עם סניף בפ"ת עיר הקודש. זו מצווה! אני מחר נכנס לעניינים.

מה רע בנתניה?

נתניה מהווה מרכז בילוי לאזור חדרה, פרדס חנה, כפר יונה, אבן יהודה וכל הקיבוצים והמושבים בסביבה. כך גם ראשון לציון ורחובות מהוות אזורי בילוי לתושבי השפלה. ולגבי פתח תקווה, אומנם בשנים האחרונות המותגים ה"טרנדיים" התל אביביים צצים כאן כמו פטריות אבל אם תשים לב כמעט כולם כשרים. פתח תקווה נחשבת כיום למרכז הבילוי של הדתיים באזור. יש אוכלוסיה דתית לאומית מרמה סוציואקונומית בינונית- גבוהה למכביר בפתח תקווה, גבעת שמואל, גני תקווה ואפילו בבני ברק. אפילו מאלעד ויו"ש באים לבלות בפתח תקווה. לכן הרשתות באזור מכוונות לקהל היעד הזה. אם מקס ברנר תחליט יום אחד שהקהל הדתי מעניין אותה תסמוך עלי שאחד המקומות הראשונים שהיא תחשוב עליו יהיה פתח תקווה.

FreakOfNature

New member
אז שתחליט כבר...

אתם יודעים מה - מצד אחד מה שיש פה לעומת מה שהיה פה לפני שנתיים זה הבדל של שמיים וארץ, ומצד שני - בא לי שיהיה בפ"ת גם מקומות מה"יותר שווים" שאנחנו מכירים בת"א והרצליה - כמו מסעדות ההמבורגרים השונות (מוזס/בלאק/אוונגרד/אגאדיר) או שטויות כאלה... אבל ת'כלס - נשמע ממש הגיוני מה שאמרת

אבל חלק מהמקומות שם פתוחים בערב שבת

או שאני טועה? לא יוצא לי להגיע לשם בערב שישי (או לכל מקום אחר, אבל זה לא שייך
)

FreakOfNature

New member
אז ככה:

פפריקה פתווח, נראה לי גם הברולו. אבל הקפנטו, ארומה, קופי בין, וגם הבליקר שיהיה - סגורים. לגבי לחם ארז אין לי מושג.

Crunch2

New member
גם כן עם הדתיים האלה

לא נראה להם שחנויות פתוחות בשישי שיעברו לבני ברק דופקים את כל הציבור החילוני מה זה /=

למעלה