XDDD
3 3has3 New member 12/11/07 #23 XDDDDDDDDDDDDDDD "גוסטב צריך להוריד את הכובע ולעשות פוניייי *במבטא בריטי*" ועוד שלל משפטים D: XDD אני עוד אומרת את הפונייי במבטא הבריטי שלי D:
XDDDDDDDDDDDDDDD "גוסטב צריך להוריד את הכובע ולעשות פוניייי *במבטא בריטי*" ועוד שלל משפטים D: XDD אני עוד אומרת את הפונייי במבטא הבריטי שלי D:
A Angel Of Death 483 New member 12/11/07 #25 ../images/Emo36.gifאיזה חוצפה!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif פשוט פיגור!!!! חולי נפש!! דיי זה כל כך מעצבן!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף
../images/Emo36.gifאיזה חוצפה!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif פשוט פיגור!!!! חולי נפש!! דיי זה כל כך מעצבן!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף
T TaaaaaaaaaaL New member 12/11/07 #26 ../images/Emo109.gif אל תקחי את זה קשה לא שווה לך להתעצבן עליהם כ"כ. שטויות. שיחיו בסרט שהם מצחקים
ל לינדזי לואן New member 12/11/07 #27 זה כזה דפוק תרשו לי רק לומר נו באמתתתתתתתתתתת כתבו את זה ילדים חסרי חיים שמעריצים את טוקיו הוטל בסתר ששששששששששששששששששששששששששש................ זה סוד {מבטרציניחשדניבטירוף}
זה כזה דפוק תרשו לי רק לומר נו באמתתתתתתתתתתת כתבו את זה ילדים חסרי חיים שמעריצים את טוקיו הוטל בסתר ששששששששששששששששששששששששששש................ זה סוד {מבטרציניחשדניבטירוף}
T TaaaaaaaaaaL New member 12/11/07 #28 ../images/Emo109.gif חחחחח בסתר XDDDDD. |מבטרציניחשדניבטירוף| אהבתתתתי ואימצתי
S SpongBobit New member 12/11/07 #29 ../images/Emo207.gif מה זה לעזאזל צורוק ?! יש את זה בכל שיר כמעט