אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!!(חצי עוף)

Xboy123

New member
אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!!(חצי עוף)

לא מאמיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יש ילדים בכיתה שלי שאוהבים את אירווווווווווווווווווווו כמו כל יום באתי עם הדיסקמן לשמוע אירו' בהפסקות.. אולי גם בשיעורים
פתאום המורה שלי עושה לי : "מה אתה שומע?" זאת המורה לאנגלית. אני אומר לה : "איירו'!!!" פתאום.... "יאאא תביא לי לשמוע".. כן כן! המורה לאנגלית מעריצה את אירו!!! לפני כמה ימים... ידידה מהכיתה שואלת מה אתה שומע.. אמרתי לה ..Dream on הילדה חטפה לי את הדיסקמן ושמעה את השיר לפחות 3 פעמים!! וחבר שלי מהכיתה... שכל כך שונא מוזיקה.. אוהב רק שיר אחד בחייו.. וזה..... I Dont Wanna Miss A Thing.. גם הקקה הזה חטף לי את הדיסקמן... היום... בשיעור היסטוריה.. שהייתי בשיא התרדמת... העיר אותי חברי הג'ינג'י.. אומר לי :"איברהים מאחורייך".. חשבתי זאת המורה שהולכת לתת לי עונש.. פתאום אני רואה... "שלט של איירוסמית'!!!!!!!!!!!!" זה נראה בדיוק כמו העטיפה של האוסף O YEAH ואפילו זה רשום עליו.. רציתי לנשק את הילד מצהלה!! כל השיעור רק הסתכלתי על הפוסטר והמורה עושה לי "איברהים... תתסכל עליי , לא על הקיר"(מי מסתכל על הקיר נו באמת.. אני מסתכל על משהו הרבה יותר נורמלי!) בגלל זה הצלחתי לא להירדם בשיעור
איזה כיף נכון?

Xboy123

New member
עוד משהו....

הורדתי בקאזה יםםםםם של דברים שקשורים לאירו... ונחשו מה בינהם.. הופעות! אחד הקבצים היה גם חלק מהופעה שבה ג'ו פאקינג פרי (סטיבן קורא לו פאקינג או שאני טועה?) שבו ג'ו שר ומנגן את... Stop messin' around... איזה כיפכף!!!

בינג

New member
איזה נחמד ../images/Emo9.gif

לי עוד לא קרה מקרה של מורה שאוהבת את אירו....

Xboy123

New member
מורות אנינות טעם... אז אתה יכול

להשמיע להן TOXIC של בריטני... או שהן אוהבות את הקלאסי המגעיל... תשמיע להן בטהובן

Rocking Girl

New member
גם לי היה קטע מוזר

שמעתי דיסקמן בכיתה ויש לידי ילדה מזה שקטה.. (עד כדי כך שהייתי בטוחה שהסימפוניה התשיעית של בטהובן מלחיצה אותה) אז היא פתאום שואלת אותי "מה את שומעת?" אמרתי לה "בטח לא משהו שתכירי.. וולקאם טו דה ג'ונגל" (שזה לא השיר הכי מוכר של הגאנס!) פתאום העיניים שלה נפערו ל2 חורים ענקיים, כבר התחלתי לפחד ואז היא אמרה "אקסל! אהובי! אני לא מאמינה שאת שומעת גאנס!" ומאז אנחנו מדברות כל השיעור וכל ההפסקה על גאנס ועל אירו.

Xboy123

New member
חחחחחחח

איזה נחמד לשמוע !!!! המוזיקה בהחלט משפיעה!!(בעיקר על בליטת העיניים)

rag doll16

New member
גם לי קרה משהו דומה...

ישבתי באוטובוס אחרי יוממעצבן... וביקשתי מחברה שלי שתביא לי לשמוע אוזי... ישב שם איזה בחור רק שמע אוזי הסתובב והתחלנו לדבר... וגם הוא חושב שאירו דיי נחמדים... ומאז אותה תקרית אנחנו ידידים... אז... מוסר השכל: מוזיקה מביאה חברים!

Rocking Girl

New member
כן..

מוזיקה בהרבה פעמים מקרבת לבבות. אני חושבת שזה הגיוני, מוזיקה מבטאת את מה שאתה חושב ומרגיש ואם מישהו אוהב את אותם שירים כמוך, זה רק אומר שיש לכם מכנה משותף קצת מעבר לטעם מוזיקלי..

Xboy123

New member
המוזיקה משפיעה לי מבפנים!!!

היא לא רק יפה וכייפית לשמיעה... המילים .... הקול של הזמר.. הכל הכל הכל במוזיקה... המוזיקה יודעת לבטא את עצמה וזה משפיע ברגשותיי... למשל שירים שמחים עושים לי מצב רוח מצוין, וכשאני מדוכא אני שומע שירים עצובים ובוכה מהם... ואני מזדהה עם רוב שירי אירוסמית'

למעלה