אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!!(חצי עוף)
לא מאמיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יש ילדים בכיתה שלי שאוהבים את אירווווווווווווווווווווו כמו כל יום באתי עם הדיסקמן לשמוע אירו' בהפסקות.. אולי גם בשיעורים
פתאום המורה שלי עושה לי : "מה אתה שומע?" זאת המורה לאנגלית. אני אומר לה : "איירו'!!!" פתאום.... "יאאא תביא לי לשמוע".. כן כן! המורה לאנגלית מעריצה את אירו!!! לפני כמה ימים... ידידה מהכיתה שואלת מה אתה שומע.. אמרתי לה ..Dream on הילדה חטפה לי את הדיסקמן ושמעה את השיר לפחות 3 פעמים!! וחבר שלי מהכיתה... שכל כך שונא מוזיקה.. אוהב רק שיר אחד בחייו.. וזה..... I Dont Wanna Miss A Thing.. גם הקקה הזה חטף לי את הדיסקמן... היום... בשיעור היסטוריה.. שהייתי בשיא התרדמת... העיר אותי חברי הג'ינג'י.. אומר לי :"איברהים מאחורייך".. חשבתי זאת המורה שהולכת לתת לי עונש.. פתאום אני רואה... "שלט של איירוסמית'!!!!!!!!!!!!" זה נראה בדיוק כמו העטיפה של האוסף O YEAH ואפילו זה רשום עליו.. רציתי לנשק את הילד מצהלה!! כל השיעור רק הסתכלתי על הפוסטר והמורה עושה לי "איברהים... תתסכל עליי , לא על הקיר"(מי מסתכל על הקיר נו באמת.. אני מסתכל על משהו הרבה יותר נורמלי!) בגלל זה הצלחתי לא להירדם בשיעור
איזה כיף נכון?
לא מאמיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יש ילדים בכיתה שלי שאוהבים את אירווווווווווווווווווווו כמו כל יום באתי עם הדיסקמן לשמוע אירו' בהפסקות.. אולי גם בשיעורים