אני לא מאמין! דפוק!!

Xboy123

New member
אני לא מאמין! דפוק!!

הרגע גיליתי שהפתק שקיבלנו מייד אחרי המבחן פסיכו' זה היה בעצם פתק עם הקוד באינטרנט של הכניסה לבדיקת הציון פסיכו' באתר!! ואני לא שמעתי כלום ממה שהבוחן אמר.. הוא אמר את זה אולי פען אחת ולא הבנתי מה הוא אמר לגבי הפתק. .מלמל מילה או שתיים וחילק.. אני כלכך מבואס!! מה אני אעשה? אי אפשר לקבל איכשהוא את הסיסמא הזאת? להתקשר לבקש שישלחו לי את הסיסמא או יתנו לי אותה בטלפון? או שמא אני אצטרך לחכות כמה ימים אחרי זה לקבל את הציון בדואר? והפירוט לגבי הציון יהיה אותו פירוט גם במכתב שאקב לבדואר וגם באינטרנט או שבאינטרנט התוצאות יהיו מפורטות יותר? או מה? תעזרו לי.. אני משמ מבואס עכשיו :(

QAF Fan Block

New member
המספר אסמכתא?

יש לך אותו בשובר תשלום לדואר

Shnozli

New member
לא קרה כלום... ../images/Emo13.gif

אתה תקבל את הציון בדואר (כמה ימים/שובועות אחרי שהציונים יתפרסמו באינטרנט...) חוץ מזה מה יעזור לך הציון באינטרנט?... אתה צריך את הדף עם הציונים שתוכל להראות אותו שתרצה להתקבל ללימודים או משהו... וגם הפרטים של שמורים אצלהם שם באגף שפסיכומטרי או מה שזה לא יהיה... בכל אופן, כמובן שתוכל לצלצל אל האגף שאחראי על הבחינה ולבקש את הסיסמה מחדש (וזה יצריך תעודת זהות ועוד כמה פרטים מזהים...).

ohad60

New member
תתקשר למרכז הארצי

ותבקש את המס' אסמכתא, אני מכיר מישהו שאיבד אותו והםפ נתנו לו בטל'

ליטן א

New member
הבעיה יותר גדולה מזה...

לא רוצה לבאס או להבהיל.. אבל הפתק הקטן הזה שנתנו בסיום המבחן, זה האישור היחידי שביצעת את הבחינה. סיפור שקרה באמת (קרה לחברה של חבר טוב שלי) - הבחורה נבחנה (היא ציפתה לקבל בערך 740-750, לפי הסימולציות שלה. היא גאון). היא נפטרה מהספח הקטנצ'יק הזה, ואחרי חודש וחצי היא לא קיבלה כלום. היא התקשרה למכון הארצי בשביל לברר מה קורה עם זה, אז הסתכלו ברשימות - וראו שהמבחן שלה לא נבדק. אז ביקשו ממנה את הסיפרור שכתוב על הפתקית הזאת בשביל להראות שהיא באמת נבחנה. לא היה לה את זה, ומבחינתם היא פשוט לא הגיעה לבחינה. היא כאילו נרשמה למועד מסויים, ולא באה אליו. כל מה שנשאר לה לעשות זה לעשות את המועד לאחר מכן. את הציון שלה היא בסוף הוציאה, אבל היא הייתה צריכה לגשת לפסיכומטרי נוסף, ולחרוש עוד חודשיים. די מבאס. בכל מקרה, אם חוק מרפי לא יקרה במקרה שלך (מאחל לך שלא יקרה..) אז פשוט תקבל את הציון - כפי שהוא כתוב באתר - במכתב בדואר. בהצלחה

Xboy123

New member
תודה שהרגעתם אותי.

אבל כל הקטע הוא שאני רוצה לראות את הציון כמה שיותר מוקדם.. אפילו שאין לזה מטרה מיוחדת, אני פשוט שונא לחכות למשהו מרגע הגיעו.. ולא בא לי לחכות לדואר שיגיע.. מעדיף לראות ישר באתר שלהפסיכומטרי לפני שאתמוטט מלחץ עד הקבלה בדואר.. ומקווה שלא יקרה לי חלילה מה שליטן רשם.. אבל אם יקרה גם כן זה לא בהכרח כזה נורא כיאני חושב שהלך לי ממשלא טוב במבחן הזה שעשיתי.. ז"א גם ככה אצטרך לעשות שוב. נראה כבר=] תודה לכולם.

למעלה