אני לא כ ו ע ס ת....

איך זה שתמיד רואים רק את המזונות

שהאב משלם. מה עם מה שאנחנו מוציאות?? שכר דירה/משכנתא (לו גרתי לבד, היתה מספיקה דירה 2 חד', עם הילדים צריך גדולה יותר...) ביגוד נעליים (300 שקל לזוג שהם הורסים אחרי שבועיים בכדורגל) תשלומים לבית הספר (כל יומיים מבקשים כסף לעוד חוברת, כל יום הם מאבדים עפרון, מחק ומחדד) מספרה ארטיק, מסטיק, פיצה, קולה מתנות לימי הולדת של חברים צהרון (רשימה חלקית ביותר) אם פעם יסכמו את כל אלו תראו שאנחנו מוצאים בערך את אותם הסכומים.

שחר חדש1

New member
אם הגעת לעיקולים ....

אז כפי הנראה לא עמדת בפסק הדין (= הסכם הגירושין). למרות שאני משלם מזונות שנים רבות ולא תמיד זה קל , מעולם לא ביזבזתי אנרגיות למה אני חייב כל חודש עד העשירי להפקיד X כסף בחשבונה .הרי בסופו של ענין ככל שלה יותר נוח ככה לילדים שלי יותר טוב. יתרה מזאת אם אתה לוקח את מתן הכסף לילדיך ומשווה אותו לכספומט הרי צר לי עליך ידידי כי אתה פשוט מפספס את העיקר. היום ברוך השם ילדי גדולים ואני מסיים לשלם מזונות על פי הסכם הגירושין בעוד חמישה חודשים אז באמת אתה חושב שסימתי לתת לילדי? נהפוך הוא היום אני מרגיש צורך לתת יותר כי לימודים באוניברסיטה הם לא בדיוק זולים. את "התמורה" אני מקבל מהם יום יום בכך שהם באמת חברים שלי ורואים בי כחבר אמיתי ובשעת האמת הם תמיד יודעים שאני פה ואעשה הכל למענם. אז ידידי ביום שתבין שאתה נכשלת בזוגיות שלך ולא ילדיך אשמים הדברים יראו לך אחרת.

אז בזמנו..

כשהיה לו עוד אוזן קשבת אצלי לתלונות שלו.. אמרתי בוא נחליף לחודש.. אני אשלם מזונות..אקח אותם פעם בשבועיים..לשבת פעמיים בשבוע..כמה שעות.. תראה מה יותר קשה ומה יותר מצריך נתינה... ואולי גם תבין..עד כמה יש/אין ערך לכסף..שאתם כלכך יודעים לנפנף בו.. לא זכור לי..שהוא הסכים..אפילו לו לחודש..

גם אני התחננתי...בכיתי...

קחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין כוח יותר - אני מותשת. אז הוא שאל - 'תגידי הכל בסדר אצלך?'... אז הצעתי לו שנה-שנה... גם אני רוצה לבוא מהעבודה לבית מבריק... להרים רגל על רגל... לזפזפ בנחת... לקרוא ספר בלי שיהיה כיפור. - אז בכלל הוא חשב שאני זקוקה לאישפוז... אז הצעתי שיגור לידינו... שהילדים יבואו אליו מתי שבא להם... מה גם שבאיזור שלנו העלות אחזקה של בית היא רבע מהיכן שהוא גר כיום ואין לו מגבלות לעבור... כגון עבודה אישה שניה או דברים כגון זה. בקיצור יקירתי... רק לקטר הם יודעים... כי מישאיכפת לו באמת ויודע מבין היטב לאן הולך הכסף... מגיע לילדים, מטפל בהם, מפנק אותם, מחבק אותם ללא קשר לאמא שלהם.

Raychoo

New member
וואלה?

והן לוקחות 20 שקל לשעה. יש לי שתיים. שתיהן לא פנויות היום. מעבר לכך... זה לא עוזר לי שכשאני מבלה כל הלילה ובמשך השבת צריכה להיות זמינה לילדים. אין לזה צורה.

ב ה י ר

New member
מטריף את הדעת

בעיקר זה שבסופו של דבר הוא אומר לך "ניראה" אצלי תמיד הוא אומר כך שאני מבקשת משהו בעיקבות ההברזות שלו. זכותך לזעום זכותך להתעצבן אבל את יודעת לא ירחק היום שהוא יצטרך ממך משהו ואז תוכלי לנפנף לו ב "ניראה".

Raychoo

New member
תגובתך המזדהה...

...עשתה לי טוב על הנשמה! אבל את יודעת משהו? אין לי קלפים. על מה בדיוק אני אגיד לא "לא!" זקוקה למזונות ילדים שהוא משלם. זקוקה לכך שייקח את הילדים לפעמים. ואני...מה הוא צריך ממני? שאני אהיה אמא טוב לילדיו? אני משתדלת. לא בשבילו כמובן. מנסה לחשוב מה כבר יבקש ממני שיזכה לתשובה "נראה"....

ב ה י ר

New member
נכון

את צודקת מאוד קשה "להחזיר להם" שלא על חשבון הילדים. השבוע אחריי 2 הברזות שלו ומסכת עצבים וכעס שלי ובעיקר התיסכול שאני צריכה להמשיך לבלוע צפרדעים ולשתוק. חשבתי שאני צריכה לשנות גישה. אין לי ברירה אחרת....אני לא יכולה כל פעם לצאת מדעתי. אין לי ברירה אלא עם השלמת המצב, הרע במעוטו..ולהמתין בדריכות להזדמנות לחזיר לו. אז היום הוא התקשר בצהריים להגיד לי שאני אפסיק לתת לילדה לאכול עוף וביצים בגלל שפעת העופות. והריי אני יודעת כמה חרדתי האקס שלי. נחשי מה אמרתי לו? "ניראה" והוא כל כך נחרד מהתשובה שלי שידעתי שהולכת להיות לי הרצאה שעה. אז אמרתי לו אין לי זמן לדבר עכשיו וניתקתי משאירה אותו חרד ומודאג. אין לך מושג כמה טוב הרגשתי באותו הרגע.

Raychoo

New member
חחחחח....

....הרגת אותי!!! אהבתי! יחי ה"נראה" הקטן ! (שלנו כמובן)

יערית

New member
הוא אמר "נראה"

תני לו את האפשרות להתארגן על זה,תני לו זמן לטפל בבת שלו החולה,בינתיים אל תבזבזי כוח ואנרגיות על הכעס{למרות שבטח גם אני הייתי רותחת מההברזה}אבל,מחלות מגיעות משום מקום ודברים כאלו קורים. תחשבי איך בכ לזאת את יכולה לא לקלקל לך את השבת, תתארגני עם ביבי סיטר,תאפשרי לעצמך לישון טיפה מאוחר יותר,תתאוששי ותהיי איתם.מה יקרה בשבוע הבא?חכי ותראי,יכול להיות שהוא עוד יפתיע אותך. פרנציפים לא יובילו לשום מקום,רק לתיסכול גדול יותר. ובכל זאת אני בעד לא לבזבז את הערב הזה

Raychoo

New member
את צודקת....

..ובטח לא אבזבז זמן על פרינציפים. רק מנצלת את הפורום הנכבד הזה על מנת להוציא קצת קיטור. בתכל'ס הייתי נחמדה איתו מאד, איחלתי להם החלמה מהירה, סגרתי ת'טלפון ורק לאחר מכן התחלתי לקלל (בשקט...שהילדים לא ישמעו). יהיה בסדר. חבל על העצבים שלי. יודעת.

יערית

New member
זה בהחלט המקום:)

ומאמינה בלב שלם שכך פעלת,לכי תשמחי היום עדלידע
שבת מקסימה שתהיה לכם .

ת י א ה

New member
אני כן כועסת

אני שונאת ומתעבת. אני לא אגיע היום, כי הגדול ישן אצל חבר ואני לא יכולה להשאיר את השניים האחרים לבד, בלילה, כשאני די רחוקה מהם (פיזית). ולא, הוא לא משלם מזונות ולא מתפקד כאב. כן. אני שונאת אותו ומתעבת אותו, ואני אומרת את זה בקול, אבל זה לא ישנה שום דבר.

למעלה