אני לא ישנה... עיזרו לי

DANIELI06

New member
אני לא ישנה... עיזרו לי

נכון אתמול כתבתי בערך ב12 שאני הולכת לישון, אז זהו שממש לא נרדמתי והיה כבר 2 בלילה, הרגשתי שאני לא הולכת להרדם בזמן הקרוב, אז אמרתי לעצמי גם ככה את לא נרדמת מחר את צריכה לנקות את הבית קומי תעשי את זה עכשיו. אז קמתי מהמיטה ניקיתי את המטבח השירותים האמבטיה ושטפתי את כל הבית... בארבע נכנסתי למיטה ואפילו אז לקח לי המון זמן להרדם, אני לא יודעת ככה הרגשתי כל השבוע... אז אולי זה קשור לדיאטה אולי לספורט (סרוטנין) אולי אני סתם מתרגשת מהשינוי שעובר עלי השבוע, זה קרה למישהי כאן אולי ?

אור685

New member
לא קרה לי , אבל אם יקרה לך שוב

אולי תבואי לנקות אצלי?.... או בעצם-אפשר להביא לך את הילדים שלא נותנים לי לישון? אם במילא את ערה...

אני מאוד מכירה את זה אישית

זה קורה לי המון לילות ובלי שום קשר לדיאטה. עשיתי בדיקות ל-B12, ברזל, סוכר כמות ברזל בדם שהיא בדיקה מאוד מיוחדת. ושום דבר ואני לא הצלחתי להרדם וסרבתי לקחת כדור שינה שהיא רשמה לי ובדיוק היום עשיתי סדר וזרקתי את המרשם לפח - אני עדיין מסרבת לכדור הזה. מה שכן אני עושה בדיוק מה שסיפרת בתוספת שאני רואה המון סרטים בלילה בטלויזיה וסורגת או רוקמת מולה או קוראת ספר או עיתון או פותרת תשבצים כל דבר שאולי יביא את השינה לפעמים קורה שמוצאת את עצמי שנרדמתי לשעה - שעתיים אבל לא יותר מזה. ככה שתרגישי טוב את בחברה טובה.

יעל י

New member
אולי התרגשות ממשהו?

יש משהו חדש בחייך? בסוף יעבור - מה עם לראות טלויזיה?גם אם לא מרדים זה מעייף אץ העיניים...

לילית462

New member
גם אני לא ישנתי חצי לילה אתמול

אולי מרקורי בנסיגה או משהו כזה... לא נראה לי קשור לדיאטה או ספורט, יותר קשור לדעתי לדברים קטנים שמטרידים אותנו ומונעים מאיתנו ל'שחרר' ולהרדם. תסתכלי על הצד החיובי, לפחות קמת בבוקר לבית מצוחצח... אני סתם ישבתי מול המחשב חצי לילה

אולי זה סתם מהחום? באיזה שעות את רגילה ללכת לישון? אני הרבה עובדת מול המחשב בלילות ולפעמים קורה שאני כאילו עוברת מן סף קריטי כזה לשינה, ואז לא מצליחה להרדם הרבה זמן. יכול להיות שאת רגילה ללכת לישון יותר מוקדם ועברת את הסף הזה בלי שידעת? לפחות ניצלת את הזמן לטובה, גם זה משהו. אני מקווה שהלילה תצליחי לישון טוב טוב... ../images/Emo199.gif

רגב ת

New member
לי,אבל אני לא דוגמא

מעל לשנה וחצי האחרונות אני לא יודעת מהיא שנת לילה רגועה ורציפה אבל כמו שאמרתי אני לא דוגמא טובה ולכן לא יכולה לעזור לך אולי זה מצריכת קופאין בשעה מאוחרת? יש אנשים רגישים לזה

DANIELI06

New member
ישנתי עכשיו שעתיים... בערך כמו שישנתי בלילה..

אני לא יודעת ממה זה מה שאני יודעת זה שאתמול הרגשתי כזה כייף כאילו אני בהיפר, כאילו מישהו שם בטריה ב..חת, כמו השפן של אנרג'ייזר. אבל לא נורא השעתיים שישנתי עכשיו עזרו מאוד ואני מרגישה סבבה, תודה לכולם.

גם לי היה ריטואל כזה לא מזמן

לא מצליחה להרדם, ואחרי שנרדמת סוף סוף מתעוררת אחרי שעתיים ערה לחלוטין וכמובן שהפיתרון היה לנוח בשעות אחה"צ. אבל אז שוב הכל חזר על עצמו במעין מעגל מתסכל קבוע אז החלטתי שאני מפסיקה לישון בצהריים. מפסיקה למוח לחלוטין ומה שקרה - ביום הראשון קרסתי בתישע וישנתי מעולה עד 5. ביום השני נפלתי בעשר וישנתי עד 7, ומהיום השלישי החיים חזרו למסלולם - בערך.......... מתעוררת ב6 ומושכת כל היום עד לסביבות אחרי חצות אבל ישנה מצויין. נסי, אולי יעבוד גם אצלך?

DANIELI06

New member
אז זהו שבימים שלא נרדמתי ...

בכלל לא ישנתי בצהריים... אבל אני מאמינה שלאט לאט זה יסתדר והמצב יחזור לקדמותו. תודה

למעלה