אני לא יכול לקרוא

גלמור32

New member
אני לא יכול לקרוא

היי לכולם אני חדש כאן ובכלל חדש לי כל נושא הפורם חבל שלא ידעתי על כך מזמן אולי את התקופות קשות ההיתי עובר ביותר קלות בשבוע שעבר קראתי את המכתבים בגרושים גרושות הכללי והיום גילתי כי יש גם דתי (יש גם חרדי?) אני (מנסה)קורא את תחרות מכתב לאקס וכל פעם שאני פותח מכתב, אני מתחיל לקרוא וסוגר מייד אני חש הזדהות וחש את הכאב זה כואב וזה צובט לי חזק יש עוד מרגישים כך ? בשבוע שעבר זה גרם לי בלי רצון כמובן לדפיקות בדלת של איזה דיכאי שכבר מזמן לא דפק לי בדלת אני חושב שאני המתין לגמר התחרות לי זה לא עושה טוב!!!!!!!!!!!!

ברוך הבא בשם ה` ...

ידיד יקר ! הנני שותף לריגשותיך הגואים למראה ה ... זה ממש לא משנה מה ! הבן שלי ... כשהוא מריח קטשופ הוא נחרד ...לכן ... זה נורמאלי ! וכמו שאומרים `מה שלא עושה השכל , עושה הזמן` , זה נכון לגביך ... היה עימנו ... חזק חזק ונתחזק !!!

touti

New member
ברוך הבא גלמור../images/Emo140.gif

תזרום בשרשורים בלי לקרוא מכתבים:) אהבתי מה שכתבת למקסימית:) קרן:)

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

הגעת בזמן. יש לנו כאן מפרקי דיכדוכים מקצועניים

היי גלמור32 - ברוך הבא

ללא ספק הגעת למקום הנכון. תודה על מה שכתבת מקודם - שיחקת אותה. נעים מאוד להכיר, בהזדמנות אתה מוזמן לספר על עצמך.
דרך אגב איזה כייף חזרתי לחיים הצלחתי שוב להתחבר מהבית למחשב אחרי כמה ימים... טוב ראיתי שנסיכה כתבה משהוא אני רצה לקרוא לאן היא נעלמה. ביי ביי

גלמור32

New member
אני עוד לא מוכן

מקסימית זה לא פשוט לי ולא...... עוד אלף סיבות וודאי בשלב זה לא בפורום, כי זה נשאר ופתוח לכל, בכל זמן בפרטי בשמחה מ"ט על ההתחברות מהבית

למעלה