אני לא יכול ככה......

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
אני לא יכול ככה......

יוצא לי לעבור הרבה דרך בית העלמין ...לידו וכל פעם אני מרגיש .....למה אני מרגיש לא נעים? כאילו אני מבריז אם אני לא נכנס? כל פעם שאני נוסע הקריז ......מהר.....להגיע..... יש פקקים ....כל הזמן פקקים....אוף......ועד שאני מגיע.... המחשבות כבר מיסתדרות....(יוצאות בדרך) כל כך רוצה לשפוך אותם שם לידה ....ראבק איזה עצבים....לא סתם שורש עצבים זה -עצב- כי משם מתחיל הכל ....או בעצם מזל שאני לא מגיע אם כל הדברים שרוצה לשפוך...אולי יכאב לה מידי .....לא מקבל לא מקבל....לא רוצה לקבל ... איך אנשים שואלים אותי :נו איך ? מה איך ראבק מהההההההההה ....הכל עשר אישתי מתה אבל סך הכל הכל עשר הכל טוב, עצוב לי .חרא לי ..אבל הכל עשר....נמאס לי אבל הכל עשר.. קשה לי אבל הכל עשר,,,,,,יההההה מה אני יעשה אם כל הדברים ? דייייייי דייייייייייי דיייייייייייייי תירגע יא דביל ששששש שקט מה אתה עושה רעש?

shanibi

New member
ניפ: ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תירגע...אין להם כוונה רעה...גם הם לא יודעים איך לאכול את זה... שב לידה, דבר איתה, תצעק אם צריך... תחזיק מעמד

BooBee

New member
תעשה רעש, מה אכפת לך?

אני בעד רעשים. תרעיש, תרעיש.

nypx

New member
מה אפשר לעשות ..........

רעש? ככה
הבאתי עובדים זרים והם עושים רעש לשכנים אבל עכשיו יזמינו לי מישטרה ובכל את אשמה אז אמרתי שילכו אלייך כי הפרוטקציה אצלך ולי אין אישור עבודה אז בבקשה תתמודדי את בבקשה

Star_Dust

New member
בית העלמין...

אל תרגיש רע אם אתה לא נכנס. לא כל כך מבינה ביהדות אבל לפי דעתי גם על פי היהדות היא לא עומדת ומחכה ליד הקבר או משהו. אתה יכול לדבר אליה מכל מקום בכל מצב. אז דבר אליה מהפקק ליד בית העלמין. היא שומעת. ולגבי האנשים והשאלות. תגיד להם את האמת. אחרי הפעם השניה או השלישית הם פשוט יפסיקו לשאול. אנשים לא רוצים באמת לדעת שקשה לך. ומה זה הכל עשר?!?! לא סגרו כבר את הערוץ הזה?!? לילה קל שיהיה לך :) ל.

nypx

New member
דווקא לפי היהדות ......אני....

לא צריך ללכת לשם כי אני מפריע למנוחת המת...... ולגבי האנשים סיגלתי תנועות של ....עיזבו ....והם כבר מבינים ומה ערוץ עשר נסגר? טוב כנראה הם יודעים מה הם עושים

למעלה