אני לא יכול יותר!!!

BuffyLover3

New member
אני לא יכול יותר!!!

ראיתי עכשיו את פרק 3x22 /ל באפי בפעם ה- 3847893247298463892 (אבל מי סופר?) ואני לא יכול להפסיק. זו פשוט הסדרה הכי טובה שראיתי בחיים שלי...המוזיקה (הפסקול של באפי תותחי ברמות לא שפויות, ואני מדבר על המוזיקה לאו דווקא על השירים), הכתיבה, הרמזים, העלילה, המשחק המעולה, ההרגשה הזו שאתה חי יחד עם הסקוביז, חווה איתם את החוויות שלהם, גדל יחד איתם. כל פעם אני מרגיש כאילו אני צופה בפרק בפעם הראשונה. מה יהיה? מתי זה ייפסק? אני לא מצליח להתנתק מסדרה שנגמרה כבר לפני שנים! וזה לא קרה לי אף פעם עם אף סדרה אחרת (כולל אנג'ל!). למישהו יש עצה טובה להיגמל מבאפי ודחוף?

רייל

New member
We're right there with you, buddy.

(אבל אני לא רוצה להגמל זה כלכך
)

BuffyLover3

New member
גם אני לא רוצה

אבל אני צריך! אחרת אני פשוט לא אצא מהמועקה הזו שאין עוד, זה נגמר, לא יהיו פרקים חדשים ולא כלום שנוגע לבאפי. פיניטו. אני חייב פשוט לצאת מזה אחרת אני אתחרפן.

תתמכר לפיירפליי.../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

וכשזה ייגמר, תתמכר לסריניטי. אתה מבין, ג'וס יחייה לנצח.

rds15

New member
../images/Emo129.gifואז תוכל לקנות את חולצת

"ג'וס ווידון הוא האדון שלי עכשיו"

falcore1

New member
יש את תוכנית 12 השלבים...

הצעד הראשון הוא להודות בבעיה. וזה כבר עשית עכשיו אתה צריך להפסיק, ולספור באובססיביות את מספר השעות ולאחר מכן הימים שבהם לא ראית פרק הצעד הבא הוא להוציא מחייך כל דבר שמזכיר לך את הסדרה. זה כולל פריטי לבוש, פרקים של הסדרה, לא להיכנס לעולם לפורום הזה ולנתק כל קשר עם חברים שרואים באפי הצעד הרביעי הוא לעשות את אותו דבר שנוגע גם לאנג'ל הצעד החמישי הוא להתנצל בפני כל מי שפגעת בו בגלל שראית באפי. הצעד השישי... מה, להמשיך? אתה באמת מתכוון לעשות את זה? השתגעת? לא עדיף ליצור קבוצת תמיכה למכורי באפי ולהיפגש מדי כמה זמן לתמוך אחד בשני ולהפוך את זה לפעילות חברתית. עכשיו רק צריך לבחור...

kittycatbone

New member
באמת פרקמעולה../images/Emo99.gif

וסדרה מעולה^^
מסכימה עם כל מילה שאמרת^^ ובקשר למוזיקה, שמרתי את המוזיקה שבתחילת הפרק הזה, אחרי שבאפי הכניסה את פיית' לקומה... ככה שאם אתה רוצה שאני אשלח לך...

BuffyLover3

New member
אהבתי את המוזיקה

שבאפי ופיית' נפגשות בחלום, וגם את המוזיקה של הפרידה מאנג'ל. אדיר.

kittycatbone

New member
בקשר למוזיקה של הפרידה מאנג'ל...

אני לא זוכרת איזו היא, אבל אם זאת המוזיקה הזאת שתמיד שמים בקטעי באפי-אנג'ל.. XD כי זה כאילו המוזיקת נושא של באפי ואנג'ל, אז יש לי אותה מהסאונדטרק הראשון של באפי..
היא ממש יפה

BuffyLover3

New member
לא גם לי יש את הדיסק

והמוזיקה שאת מתכוונת זו המוזיקה מסוף עונה 2 שבאפי הורגת את אנג'ל. בסוף עונה 3, בפרידה בינהם, זו מוזיקה שונה לגמרי אבל יפה לא פחות.

kittycatbone

New member
הו.. ../images/Emo13.gif

רק שהמוזיקה מהסאונדטרק היא לא רק מסוף עונה 2 אלא מכל עונה שתיים בקטעי באפי-אנג'ל..

למעלה