אני לא יכולה!

אלינורי

New member
אני לא יכולה!

אני כבר לא יודעת מה לעשות אני אומרת לכולם שזה ניגמר .... אבל באמת אני פשוט לא יכולה אני לא רוצה עוד פעם להשמין!!! וכואבת לי הבטן כול כך!!! אמרו לי שאני עוד ילדה אני יכולה להפסיק עם זה ולישכוח ולא יקרה שום דבר רציני אבל אני פשוט לא מצליחה!!!!! כול יום אני רואה כמה אני אוכלת וכמה אני מכניסה לפה אני לא יכולה להשאיר את זה שם!!!!

תרנגולת

New member
אלינורי מתוקה..

קודם כל.. ברוכה הבאה לפורום, את מוזמנת לכתוב כאן כל מה שעל הלב שלך.. זה יכול לעזור לך. מבחינת להפסיק.. א. תנסי לקבוע לעצמך מטרות.. להקיא פחות פעם אחת בשבוע, זה מצויין, 2, זה גם טוב.. ואם את לא מצליחה, אל תכעסי על עצמך. זה טוב שניסית.. תנסי. ב. חשבת על לבקש טיפול? מקווה שתרגישי טוב יותר.. קחי חיבוק חם מכאן בינתיים. שלך, תרנגולת.

אלינורי

New member
תודה תרנגולת

תודה תרנגולת.... את המטרה כבר קבעתי אבל אני לא ממש מצליחה.. ואני בדרך לטיפול ... לא יודעת פגישות עם אנשים וכל זה ואין לי כוח לזה!!!! כמה שאני ינסה אני פשוט לא יצליח!!!

אלינורי

New member
לא מצליחה לישון....

כואבת לי הבטן כואב לי הגרון..... אבל אני חייבת ! אני לא יכולה ליראות אותי משמינה! כול הבנות בלהקה רזות וגם אני רוצה!! אני רוצה להרגיש טוב כשאני מופיעה לא להרגיש שכול חושבים איזה מגעילה!!! איך היא יכולה ביכלל לעלות לבמה!!! חוץ מזה אני גם לא מצליחה לישון ולהתרכז!!! אני לא יודעת למה אבל אני פשוט כול הזמן עצבנית על כולם ואין לי כוח לכלום!!!! אין לי כוח עוד יום ללכת לירקוד 6 שעות וליראות את כולם רזות ושמחות אני כול כך אוהבת לירקוד !!! ואני לא יכולה !!! אני מתעייפת מהר מידי או שיש לי סחרחורות וכאבי ראש ובחילות ופשוט אני לא מצליחה לירקוד הריקוד זה החיים שלי אני לא רוצה שזה יפגע בזה!!! אבל אני פשוט לא מצליחה!!ההורים שלי כבר מאוכזבים ממני גם ככה מה אני יגיד להם ... שאני ממשיכה עם זה???הם פשוט ישתגעו אני לא רוצה שיכעסו אליי...אני מנסה ..... אני פשוט לא מצליחה.....עוד קלוריות ועוד קלוריות אני מכניסה....אני חייבת להוציא אותם אני פשוט חייבת!!!!

תרנגולת

New member
אלינורי..

קודם כל.. תנסי להאמין בעצמך, גם אם לדברים יקח כמה זמן להסתדר- את יכולה לנצח את ההפרעה הזאת. בבקשה, תדברי עם ההורים שלך, אני בטוחה שעדיף להם לדעת מה קורה איתך.. הם גם יעזרו לך, גם אם יהיו מעט מאוכזבים, הם יהיו גאים בך כשתצליחי לצאת מזה (ואת תצליחי!). את לא צריכה להיות רזה כמו כולן.. ולא מגיע לך העינויים האלה... לא מגיע לך שיכאב לך כך.. תבקשי עזרה בבקשה. וכן, הדברים יעזרו לך.. את צריכה לנסות להאמין בעצמך. את לא מגעילה, זה רק בעייניים שלך.. אלינורי מתוקה.. מקווה שתרגישי טוב. לילה טוב.

מייק 48

New member
אלינורי יקרה...

ראשית לכל את צריכה להירגע... יש פתרונות לבעיות, ודאי לבעיות האלו, אבל אין פתרונות קסם ולא תצליחי לפתור את הבעיה בשיטת ``זבנג וגמרנו``... אז את יכולה קודם להרגע... אחר כך אפשר לחשוב בנחת על דרכים ופתרונות... אל תתעסקי עם המחשבות על הבנות האחרות בלהקה, הרזות... מאין לך שהן מאושרות והכל טוב אצלן ? אולי הן מסתירות מצוקות איומות ? קחי את העניינים יותר בקלות... אל תחמירי כל כך עם עצמך... אמצי לך גישה ומחשבה חיובית... ואז הטיפול יצליח הרבה יותר... כמה שתתעסקי פחות במחשבה על האוכל, הרזון וההשמנה - ככה תצליחי יותר להתאזן (נשמע פרדוקס אבל ככה זה). בינתיים אפשר להרגע... עדיין אפשר להצליח אם רוצים... ואנחנו כאן למענך... נקשיב ונתמוך ונתן לך יד... הקשיבי למה שתרנגולת כתבה לך - הכל דברי חכמה... הפורום ואנחנו לא תחליף לטיפול המקצועי הדרוש... אנחנו רק תומכים ומעודדים ואוהבים... ונותנים כוח במאבק... מאחלים לך חג שמח וטוב ושקט המון רגיעה ושלוה שישמרו על כולנו המלאכים הטובים שלך באהבה מייק

felomena

New member
אלינורי היקרה..

קודם כל מתוקה...ברוכה הבאה...למשפחתנו היקרה:) לפי סגנון כתיבתך ראיתי שאת מזה בסערת רגשות...אני פשוט יודעת לנתח את זה...קודם כל אני ממש ממש מזדהה איתך...ריקוד...הרצון להראות רזה...אני מזדהה איתך...עברתי את זה..בת כמה את? כמה זמן את בזה? תוכלי לספר קצת יותר? אני אציג את עצמי.. אני יעל ב ת 17.5 בולימית כבר 3 וחצי שנים- לא כייף.. בכל אופן תספרי קצת על עצמך.. יהיה טוב

אלינורי

New member
אז ככה.....

דבר ראשון תודה שאכפת לכם......אין הרבה כאלו.. אני בת 15 ב11.4 ואני רוקדת מגיל 4 אני רוקדת המון ואני לא יכולה להגיד להורים שלי שאני ממשיכה עם זה כי הם לא יתנו לי לטוס בחופש הגדול להופיע בחול עם הלהקה.... ליפני שבועיים בערך הרזתי 9 קילו בשבוע וחצי ואמא שלי נבהלה והתחילה לקחת אותי לרופאים וביגלל זה הפסדתי המון!!!! אני לא רוצה להפסיד ואני לא רוצה להיות מאחורי כולם!!!! ואני כבר לא יכולה לישמוע אנשים אומרים לי....וואי הרזת..איך עשית את זה?? אני לא יודעת מה לענות להם!!!

למעלה