אני לא יכולה לנשום

Noagal61

New member
אני לא יכולה לנשום

מתי אני צריכה להפסיק להילחם עליו??? אני יודעת שאני אוהבת אותו!נפרדנו ביום שישי ואתמול הייתה השיחה המסכמת אמרתי לו שאני לא רוצה שזה יגמר והוא שתק ואמר לי שהוא צריך זמן לחשוב. שלחתי לו הודעה בלילה שכואב ושאני זקוקה לו והוא לא עונה, אני רוצה כל כך לדבר איתו אני ממש שבורה זאת כבר פעם שלישית בשנה וחצי שהוא עושה לי את זה מבטיח הבטחות הכל מושלם כמה חודשים ואז הוא נעלם... עד שאני מצליחה להמשיך בחיים הוא שוב פעם חוזר, אני בדרך כלל מוותרת אני לא רוצה הפעם אני רוצה להילחם אבל כמה אפשר?!

חבל

שאת לא מעריכה את עצמך מספיק, הייתי במקום שאת נמצאת מספיק לדעת שבמצבים כאלו מסיימים ומטפלים בעצמנו כדי שלקשר הבא נגיע מוכנים לאחר שהחלמנו מהקשר הפוגע. זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

אני בטח אשמע רעה..

אבל אני לא מבינה בחורות שנוהגות כמוך. מה זה אומר "פעם שלישית בשנה וחצי שהוא מבטיח.. ונעלם", " עד שאני מצליחה הוא חוזר"..? למה? למה לתת לאדם אחר שליטה על חייך אחרי שהוא הוכיח מעל פעם אחת שלא ניתן לסמוך עליו? שאינו אמין? למה להניח לאדם אחר לשבור את ליבך שוב ושוב ???? אני יודעת אהבה מהי, אני יודעת גם פרידה מהי, ואני לא ממעיטה ולא במעט בכאב שאת מרגישה . אבל את צריכה לפעול למען עצמך!! לא לשלוח שאת זקוקה לו, הוא זה שבעצם שבר אותך פעם נוספת. מה שאת צריכה לעשות, זה להודות שטעית. טעית בכך ששוב נתת הזדמנות. אחרי שאת מודה בפני עצמך שטעית, את פועלת להחזיר לעצמך את החיוך, החיים, האופטימיות... את חייבת את זה לעצמך לאחר ששגית בהחלטה בעבר והנחת לליבך להשבר. את רודפת אחרי המשהו הלא נכון, על מה את רוצה להלחם? על אדם שמחר יחזור אלייך, מחרתיים ייעלם? לדעתי, תעשי שינוי דחוף במחשבות, ותפתחי דרך חדשה עם מישהו שיותר ראוי.

Megie

New member
נועה

ממש בא לי לעדן את דעתי, מצד שני זה-זה לא יביא לידי ביטוי את דעתי האמיתית. שאלת מתי את צריכה להפסיק להלחם עליו?! בפעם הראשונה שהוא פגע בך. זה נגמר, הבחור בוחר להתעלם ו"לעמוד" במילה שלו.. למה את ממשיכה לנסות?!תיהי חזקה בשביל עצמך ותתמודדי-זה קשה! אבל מכשולים נועדו כדי להתחשל ולא כדי להכשל וללכת בדרך הקלה-כי הדרך הקלה ביותר.. היא לא יותר ממלכודת, אין קיצורי דרך! כדי להיות מאושרת תצטרכי להתמודד עם הכאב, כדי להמשיך ולסבול-את פשוט צריכה לוותר לעצמך, הכי קל אומנם אבל תזכרי-שזה קל לטווח הקצר.... פשוט תבחרי מה את מעדיפה. אני מאחלת לך את הכוחות להתמודד, להיות חזקה ולא ליפול בכאב, הוא זמני-לעומת הכאב התמידי שתמשיכי לחוות ברגע שתלחמי על הקשר הזה שוב ושוב בכל פעם. בהצלחה

למעלה