אני לא יכולה ככה יותר!!!

einzuc

New member
אני לא יכולה ככה יותר!!!

אני כבר שעתיים מנסה להכנס לצ`ט וזה לא נכנס לי!!!!! זה משגע אותי וכל פעם כשאני מנסה להכנס לפורום של הארי פוטר זה נכנס לי לדף של הצ`ט!!!!!! מה קורה פה??? הצילו!!!!!!!! אני מתחילה להשתגע (אפילו יותר ממה שהייתי קודם)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמר אם את כאן זאת אני עינת צוקרמן... -עינת-

היי, למה לא אמרת קודם?

אני כאן! אני כאן! לא הלכתי לשום מקום! גם אני לא הצלחתי להיכנס לצ`אט, אבל זה היה אתמול, ולא נראה לי שהמחשב הדפוק שלי יעמוד בניסיון שני... תמר דינור

einzuc

New member
הצ`ט החדש של פנטה ממש ממש ממש

גרוע... יש מלא לאגים וזה בקושי נכנס... אני ממליצה להכנס דרך הצ`אטים של הפורומים ואז לשנות חדר אם אתם רוצים (וגם אם לא...) ותמר איך היה הסיאנס???

אני לא יודעת, לא הייתי שם

אבל סיפרו לי שהיה שם ממש קטעים. היה להם קשה להגיד ``סיאנס סיאנס סיאנס אנחנו קוראות לרוח של סדריק דיגורי`` בלי להתפקע מצחוק לאיזה רבע שעה... ולא היה להם לוח סיאנס אז הם צירו אחד, והם עשו את זה לפי הלוח של מעריב לנוער. אז נעמה שאלה ``אז מה לכתוב במקום מעריב לנוער?`` אז מישהי אמרה לה ``פוקימון`` ואז הם כתבו את זה וציירו פיקצ`ואים... והם הדליקו את העפרונות... והיו עוד מלא... תמר דינור

einzuc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

גם אני לא הייתי שם כי ההורים שלי םחדו שזה סיאנס וזה רציני... קוקו ההורים שלי... אבל מה לעשות... ככה זה בחיים! -עינת-

einzuc

New member
קראתי את זה כבר...

הוא אמר להן שלהארי יש גדול לא?

למעלה