אני לא יכולה יותר.

JaneLame

New member
אני לא יכולה יותר.

לא יודעת איך אני מחזיקה מעמד. משתמשים פה בהומור לפעמים, אבל אני מרגישה כאילו אני גננת בגן לילדים מפגרים (תמיכה טכנית). טמטום זה עניין מעצבן לגמרי. ראיתי לפני כמה ימים בנענע מדור שאוסף את התגובות הכי בהמיות מהשבוע באתר - גסות רוח, קללות, מחסור משווע בסימני פיסוק, לאומנות ושגיאות כתיב בשפע. והכי עצוב - הרגשתי שאני מכירה את הקול שמאחורי הדבילים האלו. אני מדברת איתם כל יום. והכי עצוב - רוב הדבילים על הקו גרועים יותר, והם אפילו לא מסוגלים לכתוב טוקבק בנענע.

nobodyworthy1

New member
ככה זה

זה כמו שליחות, רק בשכר מינימלי ועם פוטנציאל לסכיזופרניה בעתיד

זוכרת את התחושה... ../images/Emo4.gif

אני בזמנו הייתי לפעמים על סף לתפוס את הלקוחות, לנער אותם ולצעוק: "אמרתי לכם כבר 4 פעמים שהטוסט יכול להגיע עם מה שתרצו - אז למה אתם ממשיכים לשאול עוד פעם ועוד פעם אם הוא מגיע עם זיתים ועם ריבת עכבישים?! מה לא ברור במה שאמרתי 5 פעמים?" תהיי חזקה ותשמחי על מזלך הטוב שאת לא אחת מהם...

JaneLame

New member
או-קיי, עכשיו דמייני לעצמך תרחיש זה

אדם שלא מסוגל לקנות אפילו טוסט עם זיתים וריבת עכבישים מנסה לגלוש באינטרנט. דמייני אותי מנסה להסיר איתו רכיבי רשת ולבנות אותם מחדש בחלונות 98. תביני את התסכול

יניב95

New member
אכזרי ביותר

אני תמיד מתפלל שאין להם דיסק של חלונות 98.....ואם כבר יד הרווחת לפחות 2 ריסטים

JaneLame

New member
אבל צריך לחפש קיבצי CAB.

כשאני אומרת להם לרשום בחיפוש win*.cab אני כבר לא כ"כ מדגישה את האיות. שיטעו, אמן.

יניב95

New member
יפה יפה..

יפה שאתם עושים התקנת PPPOE אצלינו מפנים לבזק.... אבל חפיף שמח שאימצת את שיטת הריסטרט למרות שדיר באלאק שממונה עלייך לא יעשה לך איזה SHUTDOWN כתוצאה מיזה...לא נעים אבל כל עוד זה עם גבול אז סבבה..זה רק עוזר בשעת מצוקה? אגב סתם שאלה: מה זמן השיחה הכי ארוך שלך עם לקוח מסויים?

nbw1

New member
לי הייתה שיחה של שעה וקצת

על תקלה שאין לי עדיין מושג מה היא הייתה. עברתי עם הלקוח (שהיה נחמד והבין עניין, אחרת זו הייתה שיחה של 10 דקות ובסוף היו צעקות בסגנון תביא את המנהל) על כל הגדרה אפשרית במחשב ובציוד רשת ולא הצלחנו לפתור אותה.. בסוף הגענו למסקנה שיש איזו בעיה במחשב והוא יסתדר לבד...

למעלה