אני לא יכולה יותר!!!

lee_1

New member
אני לא יכולה יותר!!!

עד כמה שאני מתייחסת להתמכרות שלי לאינטרנט בתור דבר לא כל כך נורא....זה לא ככה...זה מאוד נורא.... מיום חמישי שעבר הסדר יום שלי זה ככה ואני לא צוחקת: ביום חמישי קמתי בבוקר- לאינטרנט- בשעות בקטנות של הלילה הלכתי לישון ביום שישי קמתי בבוקר- ההפסקה היחידה שעשיתי זה היה שהלכתי למסיבה- חזרתי- והתחברתי ושוב הלכתי לישון בשעות המאוד קטנות של הלילה ולמען האמת נרדמתי מול המחשב.... קמתי ביום שבת בשעה 12 וחצי - התחברתי ומאז אני מחוברת...כן כן - הבנתם נכון- אני לא ישנתי הלילה רק כדי להיות מחוברת... אני לא יכולה יותר- אני מרגישה שאני לא מסוגלת בזה ושזה משתלט לי על החיים... בעצם אין לי חיים יותר- החיים שלי זה האינטרנט...

e-magine

New member
לי זה נשמע די רציני.

אני רוצה לשאול אותך כמה שאלות, אבל קודם **הקדמה קטנה** אני פשוט אומר לך מה שאמרתי גם לאחרים: אני שואל כי אכפת לי, ולא בגלל סקרנות או רצון לחטט או משהו. וכמובן את לא חייבת לענות. אני חושב שאם נצליח להבין ביחד מאיפה זה בא, נוכל לשפר את המצב. אז אני שואל: האנשים הקרובים אלייך, ההורים בעיקר, לא שמים לב למה שקורה איתך? מה הם אומרים על ההצמדות שלך למחשב? חוץ מזה, האם היו לך אופציות אחרות? האם היה לך כיף באינטרנט כל השעות הרצופות האלה? לא נמאס לך בכלל? האם את באינטרנט באופן הזה כי את מרגישה שאת רוצה או אולי את מרגישה שאת חייבת וצריכה את זה?

lee_1

New member
תשובות...

ההורים שלי יודעים שאני מבלה הרבה שעות באינטרנט אבל רוב היום הם בעבודה... אבל החברים שלי הקרובים כל הזמן מטיפים לי על זה...אבל אתה יודע -נכנס מאוזן אחת יוצא מאוזן שנייה... אבא שלי לא כל כך אוהב את זה שאני כל הזמן באיי סי קיו כי הוא מפחד מכל מיני חולים שקיימים באינטרנט. אין לי משהו אחר יותר טוב לעשות חוץ מהאינטרנט אז אני באינטרנט וכמה שאני מנסה להתנתק אני לא מצליחה...אני פשוט מתחברת בחזרה... וכן, כן נמאס לי לפעמים אבל זה כיאלו אין ברירה... ודרך אגב בסוף הלכתי לישון היום בשעה 8 בבוקר וקמתי ב1 בצהריים והאינטרנט היה כבר מחובר כי השארתי אותו מחובר מלפניי שהלכתי לישון..

e-magine

New member
אוקיי כי עכשיו התחלת את החופש

ומותר לפרוק עול. איך את מתייחסת לעניין הזה של האיי סי קיו, כלומר את מתייחסת לזה כמשהו שהוא רק שעשוע להעברת הזמן או פתח להכרת אנשים חדשים בחיי המציאות?

פורומית

New member
החופש לא נועד לפרוק עול

החופש נועד להחליף כוחות ולחזור לשנה הבאה עם כוחות חדשים ורענים, החופש יכול גם להיות אויב של מכורים, ובטח למי שמתכנן לפרוק בו עול, כי אז כשמתחילה השנה, להחזיר את העול חזרה זה ממששששששששש לא פשוט, חשבו על זה קודם ותוכלו למנוע צרות בעתיד, בהצלחה לכולנו!

e-magine

New member
מי קבע את זה, שרת החינוך?

חוץ מזה, מה זה בדיוק להחליף כוחות? אני יודע מה זה להחליף אוטו, אני יודע מה זה להחליף מחשב, ואפילו מה זה להחליף חולצה, אבל אם תגידי לי איך מחליפים כוחות, עכשיו אני רץ לשם ומחליף את הכוחות שלי עם כוחות יותר חזקים.

פורומית

New member
משהו כזה:)

מה שלא יהיה, לפרוק עול זה לא מומלץ, אבל אפשר לנסות... ולהחליף כוחות זה לא ללכת לחנות ולעשות עיסקת חבילה של החלפת כוחות, כמו שאתה לא תלך לחנות לקנות או לצבור שעות שינה, נכון? פירושו שאחרי שנה שלמה שרודפים אחרי הלימודים או עבודה או כל דבר אחר, אחרי שנה עמוסה עם כל המטלות והקשיים וחובות הלימודים/עבודה/... מגיע החופש שאז יש יותר זמן חופשי ופנוי וכל אחד יכול לשכוח קצת מהשיגרה ולהנות ממה שבא לו, ממה שהוא אוהב וגורם לא קצת ``להשתחרר`` זה מה שנקרא להחליף כוחות, להשתחרר קצת, להנות ולעשות חיים ואז לחזור לשיגרה עם יותר כוחות. לא הכי קשור לפורום התמכרות לאינטרנט, אבל שיהיה :cool:

e-magine

New member
מאד מאד קשור, פורומית

לדברים יש הקשרים רחבים, בדיוק כמו שמישהו כאןאמר שנושא הבדידות לא ממש קשור לאינטרנט. ולדעתי הוא מאד קשור, לפחות לגבי אותם מכורי אינטרנט מהסוג שמכור ליחסי אנוש סייברנטיים.

פורומית

New member
אני שמחה לשמוע

ואתה יודע מה? אתה צודק! יש לזה קשת רחבה מאוד של נושאים ובעצם לאיזה נושא האינטרנט לא קשור? הכל יש בו:) אבל לעיקר לא התיחסת, אתה מסכים איתי לגבי החלפת כוחות? (לא, לא בחנות הירקות) ;-)

e-magine

New member
סמנטיקה

לא כל כך חשוב לי איך קוראים לזה, תקראי לזה החלפת כוחות, הרעיון הוא לעשות מה שרוצים ולא מה שחייבים, לא להיות נתונים ללוח זמנים ולמשמעת, להנות מהחיים.

lee_1

New member
חשבתי שאני מתאבדת!!

היתה לנו עכשיו הפסקת חשמל בכל הרחוב במשך שעתיים וחשבתי שאני מתאבדת... אז פשוט הלכתי לישון ומתי שהייתי ערה ישבתי ובהיתי במחשב... לגביי השאלה שלך...אז האיי סי קיו בשבילי הוא שניהם...הוא שעשוע אבל אני לא יגיד לך שלא פיתחתי קשרים יותר מרק איי סי קיו עם אנשים שהכרתי באיי סי קיו וזאת הסיבה שגם אבא שלי לא כל כך אוהב את זה שאני מבלה כל כך הרבה שעות באיי סי קיו...אבל אני חייבת לציין שאני בן אדם זהיר ואני לא נותנת לכל אחד את הפלאפון שלי- ובטח ובטח שלא נפגשת עם אנשים... ולגביי התאוריה שלך עם הפריקת עול אז אני לא כל כך חושבת שזה נכון... כי המצב לא ככה רק בחופש אלה גם ביום יום רק שביום יום יש את הבית ספר ואת הלילה שאלו המצבים היחידים שבהם אני לא מחוברת...

סיגרון

New member
ליי את חייבת לפתוח אתר

תעשי שם כל מה שלמדת בנט ואז זה לא יהיה לך ספקות אים הזמן סתם עבר בחיים

lee_1

New member
תסתכלו על השעה!!!!

כן...כן...אני עדיין כאן... תודה על הרעיון לפתוח אתר אבל לא נראה לי שיש סיכוי כי אני לא מסוג הגולשים שיודעים לעצב אתרים ודברים כאלה... אני מסוג הגולשים שיודעים להתחבר...מעט מאוד להתנתק לפתוח את האיי סי קיו ולהינס לאתרים האהובים עליהם וכמובן איך לא- לבדוק דואר אלקטרוני- פעמיים ביום לפחות! אז זהו..אני עדיין כאן ערה כשאני ילך לישון אני יודיע לכם

lee_1

New member
עדיין לא...

זאת עדיין לא ההודעה שמבסרת שאני הולכת לישון...כשהיא תגיד אתם תראו אותה... :) אבל רציתי להתייעץ איתכם לגביי למרות שאני יודעת שאין גאן אף אחד אני מצפה בכיליון עיניים לזה שתקומו מחר ותגיבו על ההודעה הזאת ותציעו לי רעיונות... עוד שבועיים בערך אני טסה לחו``ל ל-5 ימים והדבר הראשון שעלה לי לראש זה מה אני יעשה שם בלי אינטרנט אז אני מחכה לרעיונות שלכם והצעות... ואני מבטיחה (כמו תמיד) שעוד מעט אני הולכת לישון אני פשוט רוצה להישאר לזריחה...

למעלה