אני לא יכולה יותר

אטל81

New member
אני לא יכולה יותר

נמאס לי מהעבודה, מהמזכירה שעובדת איתי, נמאס!! אתמול עבדתי חצי יום עבודה, והמזכירה השנייה עשתה יום מלא. היום הגעתי לעבודה ושמתי לב שהיא שינתה לי את כל הסדר של התיקיות, שינתה את השמות של המסמכים, בילגנה לי את כל הסדר שעבדתי עליו הרבה זמן. היא המזכירה - מנהלת את היומן וכו'.. תפקידי הוא קלדנית ומעט מזכירות ולכן, הסדר על ההדפסות הוא עליי והיא מקבלת הדפסות מהבוס שלי ועושה החלטות שלא בסמכותה, זה משגע אותי. זה כמו שביום שהיא תצא לחופש, ויתקשרו למשרד וידברו איתי, אתחיל להזיז לה פגישות ותעשה לי בלאגן. אני לא הייתי עושה דבר כזה. בסוף השנה (סוף דצמבר) נגמר לי החוזה, לכן, אני חושבת שמיציתי את עצמי וכבר הכוחות שלי פה ירדו, אני אעזוב את העבודה ואמצא מקום אחר, לפתוח דף חדש!

yoyo10

New member
../images/Emo24.gif

תמיד יש ימים כאלה גם כאן יש פוסטמה כזאת שעכשיו למזלי היא בחופש ויום ראשון אני בבדיקות בבוקר וזה היום שהיא חוזרת ואני בטוחה שהיא תעשה כאן כזה באלגן תכחי אוויר תצאי להפסקה ותחשבי על כל הדברים הטובים שיש לך בחיים

אוף, זה מעצבן הפוסטמות האלה

אותי טוחנים עד יומי האחרון - המזכירה של המנהל פרוייקט טסה לחודש בדיוק - ככה נפלה עליי גם העבודה שלה -בנוסף לעבודה שלי שאני ממש רוצה לסיים לפני שאני עוזבת...כל יום עמוס יותר מהשני - עד יום חמישי הבא...

עושה בלגן בתיקיות

יש פתרון פשוט. אצלי למשל יש תיקיה ראשית (שם החברה) בתוכה תקיות (אתרי העבודה, תיקיה עובדים, תיקיה קבלני משנה וכו''...)בתוך תיקיית אתר העבודה יש תיקיות משנה, וכו'.... כאשר אני רוצה למשל להוציא מכתב כלשהו בקשר לדייר מסויים, אני נכנסת לתיקיה הראשית ואז לתיקית האתר ואז לתיקיית דיירים ואז לתיקיית הדייר. בקיצור מה שאני עושה (מכיוון שעוד אנשים משתמשים לפעמים במחשב שלי ועלולים לשנות דברים) אני פשוט עושה עותק של התיקיה הראשית (שבה כלולות כל תיקיות המשנה) ומאחסנת אותה בכונן אחר - נניח שאני עובדת רגיל על כונן C אני פשוט עושה עותק של זה ומאחסנת בכונן D (דרך המחשב שלי) (שם גם אכסנתי את משחקי המחשב הנהדרים שהכנסתי למחשב ואתם אני משחקת כאשר הבוס לא נמצא או כאשר אני לבד בעבודה) ואז אם אני רואה שיבוש אני פשוט פותחת את ההעתק שלי ועובדת ממנו. רק אם המזכירה השניה תיכנס "למחשב שלי" ותחפש היא תמצא את ההעתק הזה וקשה לי להאמין שהיא מספיק חכמה כדי לעשות זאת או כדי לחפש. מקווה שעזרתי לך. את יכולה גם לתת לקובץ סיסמא שרק את תוכלי להכנס אליו.

אטל81

New member
:אני לא בטוחה שזה יעזור לי מכיוון

שאני עובדת על אלפי מסמכים קטנים וגדולים, מסמכים קצרים וארוכים כמו מכרזים, אני לא יכולה לשפכל את הקובץ מכיוון שתמיד יש הוספות, מחיקות וכו', הדבר יגרום לכך שאני לא אדע מה המסמך הכי מעודכן וזה מאוד קריטי, כי אנחנו עובדים עם משרדים ממשלתיים וכל דבר קטן חשוב וצריך דיוק. אני חוששת שזה יגרום לי לבלאגן ולאי עקביות במסמכים. אבל תודה בכל מקרה.

למעלה