אני לא יכולה יותר

YAFFAK123

New member
אני לא יכולה יותר

אני מרגישה שאני מתפוצצת לא יודעת איפה לשים את עצמי! אז ככה אני נשואה 3 וחצי שנים ויש לי ילד בן שנתיים וחצי בעלי בתקופה האחרונה מדבר על גירושים בגלל כנראה המצב הנפשי שלו הוא אומר שהוא בקרשים ושהכל מבולבל לו. הוא נפגש עם פסיכולוג ולוקח כדורים בגדול הוא מצליח לתפקד אבל כנראה שהוא על טייס אוטומטי כנראה איזשהו דכאון או משהו כזה אני מתה מפחד ומבלבול אני לא יודעת איפה לשים את עצמי איך לדבר איתו ומה לעשות עם עצמי ממש עכשיון התפטרתי מהעבודה ואני בבית לבד רוב שעות היום (הילד במעון והוא עובד) אני מפוחדת מהכל ממה שיהיה אם נתגרש איפה אני יהיה אני בחורה צעירה בת 24 עם ילד מפחדת המעתיד אם יהיה מה לחשוב עליו כי תכלס אני חושבת שהקשר שלנו טוב וזהו בעצמו שבמשבר אני מאוד מאוד אוהבת אותו ואני זקוקה למילים מעודדות שאין לי ממי לקבל אני אבודה... חייבת עידוד תודה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
במקום עידוד קחי עצה

בקשי להפגש עם אתו ועם הפסיכולוג שלו. זה בהחלט מקובל, ותוכלי שם להציג את שאלותיך לגבי המצב והעתיד. בתור עידוד: גם אם הוא יתגרש, עדיין לא תשארי בחוסר כל. יש חלוקת רכוש ומזונות ובכלל, תמיד אפשר להתסדר. הפחד בדרך כלל קשה מן המציאות עצמה. מריוס

YAFFAK123

New member
אני לא דואגת לכסף

אני דואגת לכל השאר לבן שלי, לעתיד שלי... לזה שהוא הבנאדם שאני הכי אוהבת בעולם...

Master Stav

New member
אוהבת אותו

הילחמי עליו מחזק מעודד מחבק אם תרצי אבל בנינו .... להילחם תמיד עושה טוב יותר לכי לפסיכולוג שלו דברי איתו תגידי לו שאת אוהבת אותו

YAFFAK123

New member
אני אומרת

אבל הוןא אומר שהוא לא רוצה לשמוע את זה הוא מרגיש שכאילו אני תלויה בו ואז זה מדכדך אותו יותר

Master Stav

New member
היי עצמאית

טפלי בעצמך בילד ....ובו .ץץץהוא צרילך כתף גם אם הוא לא מודה בכך

YAFFAK123

New member
הפחד מנהל אותי

בוודאי. פחוד מהכל מהיום ממחר.. מהדאגה לילד, לעצמי, לבעלי לעתיד להווה וממה לא....

Master Stav

New member
אם הפחד הוא המנהל תבקשי העלה ....

את אוהבת אותו ? תתגברי . אין לך ברירה אחרת

עצה

אם את אוהבת אותו- תגידי לו.תנסי לתמוך בו תישאלי אותו ממה הוא מפחד, מה מיאש אותו ומה יכול לעשות לו טוב. תחפשי לך עבודה ועיסוקים איחרים שיעלו לך את הביטחון העצמיף כי את בחורה צעירה בסך הכל וכמו שנאמר- אין לך מה לפחד, את יכולה לימצוא משהו אחר במידה ובאמת שום דבר לא יעזור, את צריכה לחשוב גם על האושר שלך לחיות עם אדם דכאוני זה לא קל,

ואל תהיי תלויה בו.

אולי כאן הבעיה. את צריכה ללמוד להיות עצמאית. לשוב ולעבוד. לטפל בחשבונות ובסידורים ולא להפיל הכל עליו. יש לך רשיון נהיגה? אם אין אז לכי תעשי. זה באמת מדכא שאדם תלוי בך ואתה כל עולמו. תצאי קצת עם חברות משפחה ואל תחכי כל היום בבית שהוא ישוב מהעבודה.

אייבורי

New member
אם תכתבי מה את רוצה

נוכל להעתיק ולכתוב לך בחזרה. עד אז תאלצי לשמוע דעות כאלו ואחרות. באופן כללי את נשמעת תלותית בו, מכאן הפחד, כשהפחדים מנהלים אותך אל תתפלאי שאת עומדת להתפוצץ

YAFFAK123

New member
הפחד מנהל אותי

בוודאי. פחוד מהכל מהיום ממחר.. מהדאגה לילד, לעצמי, לבעלי לעתיד להווה וממה לא....

chenby

New member
תתפטרי

תחליפי מנהל.. את יכולה להמשיך לעבוד בשבילו, כמו שאת שמה לב, הוא כמעט לא משלם ואת מרגישה חרא. את יכולה למצוא מנהל אחר, כמו חמלה ושמחה, אולי חלק מזה גם ישודר לבעלך, ואולי תביני שעדיף לקחת הפסקה בשביל שהבת שלך תהיה בסביבה מאושרת ולא דכאונית, הכל אפשרי. מה שבטוח זה, שגם היום את נושמת וחיה ובריאה, והבת שלך גם, ובעלך בריא פיזית וכולכם בחיים ויש לכם המון להוקיר ולהגיד תודה. כשאת מנוהלת מפחד, את לא באמת נושמת, לא באמת חיה. אז תתפטרי. את יודעת איך עושים את זה? כל פעם שעולה הפחד - תגידי לו - אוקי, אתה כאן, שמתי לב - אל תשפטי אותו על שהוא בא, או את עצמך שאת פוחדת שוב, תני לו להיות..(תחמלי על הפחד - הוא לא יודע להיות אחרת) וופעם הבאה שיגיע הפחד, שוב, רק תשימי לב, תערכי לו שולחן, תגידי לו שלם, תחייכי אליו, תגידי לעצמך, אוקי, שמתי לב, אני פוחדת. פעם הבאה, או אחרי, ככל שתמשיכי עם זה בלי לבחון את זה כמובן, את תשימי לב לפני שמגיע הפחד - ואז תוכלי להתבונן ולשאול - מה באמת מפחיד? ותגלי שכלום. שעכשיו כרגע הכל בסדר, וכולנו בריאים ושלמים, ושהדרך שלך נכונה ואת אחלה. ובלי שתשימי לב פתאום - הפחד יתפטר מעצמו.

seeyou

New member
"אני מפוחדת מהכל ממה שיהיה"../images/Emo178.gif

ישנם 2 אפשרויות או שיש פיתרון לבעיות שלך ואז אין סיבה לדאגה או שאין פיתרון רצוי ואז זה מיותר לדאגה דאגה זה האויב הגדול ביותר תשתחררי ותתחילי לחשוב בצורה אנליטית יותר מה ניתן לשפר-לשנות במצב הנתון. כול עוד הבריאות שלך תקינה ויש לך רצון לעבוד-לגדל את הילד אז תמצאי דרכים לשרוד את התקופה הקשה יוסי

נשים מפחדות

זה מה שהן עושות - מפחדות. מפחדות ממחלות, ממחסור בסידן, מעודף כולוסטרול, ממגפות, דבר, שפעת, תאונות דרכים, תאונות צניחה, סתם תאונות. מרעב, ממוות, שיזרקו אותן לרחוב, שהבעל שלהן יבגוד בהן, או יזרוק אותן או יבגוד בהן ואח"כ יזרוק אותן ולהיפך, נשים שיש להן מעט מפחדות לאבד הכל ונשים שיש להן הכל מפחדות לאבד מעט, זה מה שנשים עושות - מפחדות. ובגלל שנשים הם יצורים אינטיליגנטיים וסבלניים הן עושות מה שיצורים אינטיליגנטיים וסבלניים עושים כשהם בסכנה - יושבות בשקט בחושך ומחכות בסבלנות שיעבור - שיעלה הבוקר, שהבעל יחזור ממילואים, שהמשכורת תיכנס. גם גברים מפחדים אבל היות וגברים הם לא אינטיליגנטיים ולא סבלניים אז הם עושים כל מיני דברים במקום לחכות - יוצאים לשתות בירה, או להכניס מכות, או לחטוף מכות, או להמציא משהו או לנהל איזו מדינה - הם לא נורא מוצלחים בכל הדברים האלה אבל מה לעשות - ככה זה. חשבת פעם איזה עולם נפלא היה לנו אם הדברים היו עובדים ההיפך?

למעלה