אני לא יכולה יותר.

batel500

New member
אני לא יכולה יותר.

אני לא יודעת כבר למי לספר ומה לעשות, היא מרביצה לי, זה תמיד של שטויות וזה תמיד כואב, אני לא שותקת לה אני בועטת בה ומקללת.. אבל כבר נגמר לי הכוח ועכשיו אני לא עושה כלום..רק דוחפת אותה קצת מקללת ונועלת את הדלת, אני שונאת אותה כמו שבחיים לא שנאתי מישהו, אני לא אקרא לה אמא יותר לעולם, אני לא אקרא לה לעולם, אני לא רוצה לדבר איתה אני רק רוצה ללכת מכאן ואינלי לאן..נכון לעכשיו אני גם לא יכולה הכול כואב לי. איך אני אלך לבצפר מחר? ומה אני יענה כשישאלו אותי למה אני צולעת.. אני כל כך שונאת אותה, אני רוצה את אבא בחזרה, אני רוצה את המסריח הזה שהעז ללכת ולהשאיר אותי עם הפסיכית הזאתי לבד! רוצה את אבא. אני רוצה למות, ועכשיו ומהר ואז היא תתחרט על הכול.. ה-כ-ו-ל.

../images/Emo10.gif

נגעת ללבי עכשיו, באמת. לדאבוני - אין לי עצות מעשיות מה לעשות בשביל שזה לא יהיה, אבל בבית-הספר אין לך מה להסתיר. אם ישאלו אותך למה את צולעת - לא את זאת שצריכה להתבייש! את לא הרבצת, את לא הפעלת כוח על אדם חלש. יש עם מי להתייעץ בביה"ס? אם לא, או אם יש ואת לא סומכת עליהם - יש מקומות אחרים שנועדו לזה, נצלי את זה.

eshkolit32

New member
בתאל.

בהמשך לשיחתנו במסנג'ר: תשמעי אני לא באמת יכולה להטיף לך, אבל את יודעת שאני דואגת וכל מה שייכתב כאן עכשיו הוא מתוך אכפתיות ואהבה. אני מצטערת לשמוע שזה מה שקורה. החיים מלמדים אותנו לפעמים שאין לנו ברירה אלא לדאוג לעצמנו אחרת אף אחד לא ידאג לנו. זאת מציאות כואבת אבל אין לנו ברירה אלא להתמודד איתה. אני יודעת שאת חזקה מספיק כדי להתמודד עם זה למרות שאת עוברת משהו קשה מאד עכשיו. כשהסביבה הכי קרובה לנו, זאת שאמורה להגן עלינו, בעצם פגעת בנו - זה משהו שלא פשוט לחיות איתו. את חייבת להגן על עצמך, לעמוד על זכותך להיות בן אדם עצמאי שיש לו רצונות משלו, ולהגיד לאימא שלך שאסור לה לעשות את זה. פשוט ככה. אם את לא רוצה לערב גורמים כמו יועצת בביה"ס ואני יכולה להבין למה, את צריכה לדבר איתה על זה כשהיא רגועה. להסביר לה כמה היא מכאיבה לך, איזה נזק פיסי ונפשי היא גורמת לך. לא להסתיר את הכאב, בתאל! אין שום סיבה להסתיר אותו! לא את זו שצריכה להתבייש בהתנהגות שלך. אני אשמח לשמוע שאת מתכננת להגיע לרופא כמה שיותר מהר. אני מקווה מאד שהדברים יסתדרו. אני באמת מצטערת שהדברים הם כמו שהם. אני איתך, לצערי רחוקה פיסית, אבל שולחת אלפי חיבוקים מחזקים. תחזיקי מעמד!

בטאלי אני גם כותבת לך שוב

שאם את צריכה תתקשרי אליי אפילו באמצע הלילה,אל תדאגי את לא תפריעי,גם ככה אין לי חיים
זה לא שאני עובדת או משהו,אז את לא תפריעי! וזה באמת חשוב לי שאם תצטרכי תתקשרי,כי את חשובה לי!

בתאל,

אל תהיי עצובה, קודם יש קומונה(ואני לא מנסה להעביר אנשים מפה אלא שתצטרף גם לשם) שמדברת על אנשים שבמקרים כמו שלך וקוראים לזה : חיבוק של אמא

A GIFT OF LOVE

New member
היי

מי כמוני יודעת מה זה להפגע מהורה. דווקא מאותו אחד שאמור להגן את מרגישה לא מוגנת... אתה מסתיר את המכות, פצעים פתוחים וצלקות שלא הגלידו אתה זוכר פרטים קטנים שאחרים לפני שנים כבר שכחו לפעמים אתה שוקע וסופג את הכל לפעמים אתה פוגע ביקר לך מכל כאילו יש איזה כאב שרק אתה יכול לסבול [הילד שבך/ יהודה פוליקר] אני חושבת שהכאב של המכה הוא לא פיזי, הוא פנימי... הרגשת עלבון... אחד הדברים הכואבים ביותר שהכרתי... ולפעמים, כן, לפעמים אנשים פוגעים באנשים שהכי יקרים לליבם.... אני רק יכולה לחבק מרחוק... ואולי, אולי דווקא מתוך כל הכאב הזה את תגיעי למקומות שאחרים לר הגיעו? ואני יכולה רק לאחל ש... הלוואי והדרך הזאת שעשית עד לכאן לא תשאיר צלקות שלא ירדו עם הזמן הלוואי והדרך הזאת שעשית עד לכאן תפתח בפנייך דלתות שחיכו לך מזמן [תחלמי בגדול/ סי היימן] הלוואי והדרך שאת עושה תפתח בפנייך דלתות...

בת אל קבלי ../images/Emo24.gif

מערכות יחסים נקלעות לקשיים ...וכל קשה ולא קל ,וצריך שניים לטנגו ולמריבה ... נסי להתמקד בחלקך במריבות יקרתי ... דברי איתי נשמה ... ואני אנסה לעזור לך ..
\ טלי

למעלה