אני לא יודע

• פותח הנושא craft
  • פורסם בתאריך

craft

New member
אני לא יודע

אני לא יודע

אני לא יודע איך את נראית כשאת בטרנינג/בתחתונים וחזיה או סתם משהו של בית. אני לא יודע איך את נראית כשאת יוצאת מהמקלחת בשיער רטוב וניחוח סבון מגוף ושיערך. אני לא יודע איך את נראית כשאת במטבח שוטפת כלים מכינה סנדביץ או סתם כוס קפה. אני לא יודע איך את נראית כשאת יושבת על האסלה ועיתון בידך. אני לא יודע איך את נראית כשראשך מונח על הכר, ענייך הגדולות עצומות ונשימתך רכה. אני לא יודע איך את נראית כשאת על 4 ועל פנייך מבט שכולו אומר ציפיה. אני לא יודע איך את נראית כשאת דוהרת על בן זוגך ומבט פנייך אומר כולו ריכוז והכוונה. אני לא יודע איך את נראית כאשר פנייך מתכרכמות במהלך הגמירה. אני לא יודע איך את נראית כשדמעות גדולות נושרות מעינייך. אני לא מכיר את צחוקך המתגלגל למשמע בדיחה טובה או תוך כדי צפייה בסרט. איך את נראית כאשר את מגהצת קמט סורר ממכנסייך. אני רק יודע איך את נראית בבוקר כשאת באה, במהלך היום במשרדך ובסופו כאשר את הולכת. ואני מת, מת לאחוז אותך בידיים להצמיד אלי את גופך, לטמון את ראשי בצוארך ולהריח/למשש/ללטף/לאכול/לשתות/ללקק עד תום עד תום עד כלות

עופרי-

New member
אוי אוי אוי

איזה יופי!!! אני יכולה להגיד לך מנסיון (וגם כאישה), שמחוץ למשרד, בכל הסיטואציות שאתה תארת, היא נראית הכי טוב. כי היא הכי טבעית. תאמין לי שאני צודקת.

tairon

New member
עכשיו...אני לא יודע

אייך אתה כל יום רואה אותה ואוכל ככה את הלב כי לפי הוידוי ואגב אחלה וידוי נתת פה אתה ממש להוט לבחורה... והשאלה שנשאלת האם יש לה מישהו? ולפי מה שכתבת יתכן מאד שיש והאם אי אפשר לממש את כל הלא יודע..ליודע? אני לא יודע!

למעלה