אני לא יודע...

אני לא יודע...

בזמן האחרון, אני נכנס לצ'אטים ומתחזה לאנשים, אני פשוט מכור לזה אני כל היום חושב על ה"דמות" שלי לא מרוכז בכלום ופשוט חייב את המנה היומית שלי של צ'אטים זה כמו סם!!! אני מרגיש את זה פיזית!!! מה לעשות??? בבקשה תעזרו לי...

קשכפית

New member
נו עוד אחד שחושב שזה כמו סם...

די אנשים/ילדים זה לא זה, בני אדם מוצאים כל מיני עיניינים ועיסוקים ויש תקופות שנהיים יותר אובססיבים על משהו מאלף ואחת סיבות אבל עדיין לא להיסחף ולהשוות. נכון נורא בא לך על צ'טים כי זה בטח ממלא לך איזה צורך אבל מה אתה יודע על מנה? מה אתה מחליט שזה פיזי?? כאילו עברת פעם קריז פיזי של מכור להרואין שאין לו מנה שאתה משווה? לא שאני מכורה לסמים משום סוג תודה לאל אבל תחשוב רגע לפני שאתה מגזים שאני אזכיר לך מה בן אדם מכור לסמים קשים יכול לעשות ועושה כשאין לו את המנה??? להזכיר לך? או שזה די ברור... עוד מישהו מוכן לעשות סדר לאנשים בין התשוקות שלהם לדברים ובין איבוד שליטה על החיים בעקבות התמכרות לסמים... אולי..

רציניקן

New member
גם אני עברתי את זה.

אני מכיר את ההרגשה: הצורך לדבר עם המון אנשים. מי המציא את ההמצאה הגאונית הזו שאתה כותב למחשב והוא מחזיר לך תשובה.? הייתי שם, עשיתי את זה עברתיאת זה, לקח לי קצת זמן (אולי חודש) אבל תראה שגם לך בסוף זה ימאס. חוץ מזה, למה להתחזות לאנשים? פשוט תהיה עצמך! אני בטוח שברה אנשים ישמחו לדבר עם האדם מאחורי "גובי בן עלובי".שתהיה גמילה נעימה!

למעלה