אני לא יודע ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
אני לא יודע ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

מי שלח ואני לא יודע מי עשה . אבל תודה על הבלונים .שמחתי מאד. ודרך אגב הבלונים זה הליום ? ( כי לא ראיתי חוט ) ושוב תודה
נ.ב ומצד שני כל כך עצוב לי , בעצם לא מצד שני אלא מצד ראשון , יום הולדת ראשון בלי ........... ואני יודע שהחיים נמשכים, מבין את כל הבלה בלה הרגיל ,אבל איך אפשר בכלל להבין..... ומה לומר לילדים ? להכניס אותם לעצבות ולומר להם לא לשים בלונים? ולא לקשט? ואני לא רוצה כלום ? מה בדיוק לומר להם ? יו כמה דילמות כמה מחשבות כמה כעס , ראיתי פעם בסרט שאיזה זקנה אמרה למישהו שהיה בדילמה :"כמה אני אוהבת רכבת הרים,עולים .....ויורדים...ויורדים ועולים" והוא לא קלט אלא רק לאחר מכן. אז נכון שהחיים הם עליות ומורדות אבל ראבק איזה ירידה גדולה יש..... וכמה קשה לעלות חזרה ,ושאתה מגיע למעלה ..נושם נשימה עמוקה..שואף אויר .....ובום נופל עוד פעם , טוב די די .. רק נכנסתי לומר תודה על הבלונים ותראו מה יצא. אז מחדש : תודה תודה תודה

yaffa123

New member
אני יודעת

כמה קשה. מתחבטים באותה דילמה. ואתה עוד מתמודד לבד. גם אצלנו יום הולדת עוד יומיים ב- 10 ליולי. וכל כך קשה, כל כך מזכיר וכואב. הבנות רצו לחגוג כמו כל שנה ולהזמין את הסבים והסבתות והמשפחה ואנחנו מרגישים מצד אחד נטולי כוח להתמודד ומצד שני אולי כן רוצים להנהיג משהו ליום הזה שילווה אותנו כל השנים. אולי רק ארבעתנו .... אולי רק לדבר .. רק ... יפה

פשוש2K

New member
יומולדת....

היי יפה, כמוכם, גם אנחנו התחבטנו באותה בעיה. גם למאור יש יומולדת ב-10 ביולי (אמור להיות 17) ויום יומיים לפני התאונה הוא הספיק להודיע לאמא שהשנה הוא הולך לבחור את העוגה הכי קשה שהוא מוצא (אמא אלופת העולם בבישול ואפייה) ואמא אמרה לו שיבחר מה שהוא רוצה, רק שיודיע בזמן. אז אחרי מחשבות בעניין הוחלט להכין עוגה הכי קשה שאפשר למצוא ולתרום אותה לפנימייה לילדים חסרי בית שנמצאת לא הרחק מהבית של ההורים. גם אני כמוך חושב שאולי צריך למצוא משהו ליום הזה לשנים שיבואו אך לא יודע מה. בעניין ההתכתבות הקודמת שלנו, אני חושב שלא כל כך הבנת אותי ואני אכתוב לך בהזדמנות ראשונה. ~פשוש~

yaffa123

New member
יומללדת

מאוד ריגש אותי ענין העוגה. אנחנו עדין לא מצליחים לחשוב על משהו ל- 10 ליולי. אלמוג אמור להיות בן 16 הוא כל כך אהב את ימי ההולדת... בכלל אהב את הכל .. את כולם... בדיוק עכשיו אנו משחקים ארץ עיר והבנות מזכירות איך אלמוג היה יושב כך שכולם היו רואים את מה שהוא כותב וזה בכלל לא עניין אותו. רק התחיק אותו שזה מטריד אותן... הזכרונות.. הזכרונות.. יפה

למעלה