אני לא יודע מה לעשות

ההודעה שלך קשה לי מאוד, בעיקר מסיבה אחת-

אתה גורם לי ממש לדאוג לך, אפילו שאני לא מכיר אותך... יחסי מין עושים רק עם קונדום!!! וזה ממש לא משנה מאיזה רקע הבן-אדם בא, אם אתה מכיר אותו או לא, או כל פרט אחר... אפשר לקבל מחלות מין בכל-כך הרבה דרכים חוץ מיחסי מין, שזה ממש לא משנה כמה הבן-אדם אמין ומה הוא אומר לך... עכשיו, אם נצא מנקודת הנחה שעושים יחסי מין רק עם קונדום- זה לא משנה אם לבן- אדם יש איידס או לא... הקונדום מונע את העברת המחלה, ולכן זה לא משנה עם כמה אנשים הוא שכב, ואיזה מחלות היו להם... זה כמובן בנוסף לעובדה שההודעה שלך מאוד מכלילה ופוגענית... מקווה שתיקח את מה שכתבתי פה, ואת מה שכתבו בהודעות מעלי, לתשומת לבך...

קודם כל, בתור מישהו שהיו

לא כבר כמה מערכות יחסים עם אנשים מתוסבכים (אקס שזרק אותי אחרי חצי שנה כי הוא החליט שלא מתאים לו גברים, וכד'...)- אל תכנס למערכת יחסים כזאת אם אתה לא בטוח שיש לך כח להתמודד עם זה... מה שאמרתי כרגע היה בקשר לתסבוכים שלו עם עצמו- עניין הסמים ממש לא מהותי בעיני (כל עוד מדובר בסמים קלים, ולא בהרואין, קוק וכאלה...)- אני אישית עינתי כמה פעמים, רוב האנשים שאני מכיר לפחות ניסו, וגם אנשים שאני מכיר שהתשמשו (או משתמשים) קבוע- לא נגרם להם כל נזק, והם ממשיכים לתפקד כאנשים רגילים לכל דבר... אולי קצת יותר רגועים, זה הכל... אם אתה חושב שיש לך כח להתמודד עם זה, והבחור מוצא חן בעיניך- לך על זה, לדעתי...
אבל אני חייב לתהות על עניין אחד- איך אתה יכול להגיד אחרי ערב אחד שהיית איתו שאתה אוהב אותו?!?! אהבה לדעתי (ומניסיוני) זה משהו שנבנה עם הזמן, לא משהו שנופל עליך ככה... לדעתי זו יכולה להיות משיכה חזקה, או "הידלקות", אבל אהבה אמיתי- קצת קשה לי להאמין שנפלה עליך ככה... תחשוב על זה...

מבוכה

New member
תקשיב ילדון חמודון

נכנסתי לעולם שלך וראיתי שאתה עוד לא בן 18 אפילו. אתה קורא את מה שאתה כותב? אתה מבין במה אתה מתעסק? אתה מבין שאתה הורס לעצמך את החיים?! תתרחק מסמים כמו מאש
תתרחק ממסוממים כמו ממציתים זדוניים
אתה רק בתחילת החיים שלך. אתה נשמע תמים ונאיבי וטוב לב- אבל העולם אכזר, ילד. ומי שמשחק באש- נכווה. אם אתה אדם אינטילגנטי אז אתה בטח מבין לבד שכתבת שטויות. סמים לא גורמים נזק?! you're kidding man.... שום חוויה של סטלנות לא שווה את הנזק שאתה גורם לעצמך וזה בוץ טובעני והדרך למטה כ"כ מהירה וחלקלקה... נוס על נפשך! {לו הייתה פה זוגיות אמת, הייתם רוצים להיות צלולים ככל האפשר כדי להתחבר נפשית הכי עמוק שאפשר, איזו מן זוגיות נוצרת מחישוש ביחד?...}

למעלה