אני לא יודע מה לעשות.

אני לא יודע מה לעשות.

אני חרדי בן 25 אשכנזי וכבר שנה בשידוכים ולא בא לי על בחורה פעם עשיתי סקס עם חבר בישיבה ונהנתי האם זה אומר שאני הומו? וא``כ בתור חרדי זה לא הולך אני צריך לצאת בשאלה? תודה למי שיעזור.

סבבב

New member
תשאל את עצמך...

האם כשאתה רואה גבר שנראה טוב - זה מושך אותך? אתה מרגיש את הבום הזה בבטן? האם כשאתה רואה אישה שנראית טוב - זה מושך אותך? אתה מרגיש את הבום הזה בבטן? רק אתה יודע למי אתה נמשך... והיה ואתה הומו - זה לא מחייב אותך לחזור בשאלה. אך בעולם בו אתה חי - גם לא תוכל לספר על כך לאף אחד ותהיה עמוק עמוק בארון.

מנסון1

New member
קודם כל ברוך הבא ../images/Emo24.gif

בנוסף לדברי אדמור"נו סבבב. רציתי להגיד. שאמנם בסביבתך הקרובה תהיה בארון. אך כיון שיש לך גישה לאינטרנט תוכל למצוא בקלות חבר'ה חרדים שגם הם הומואים. בצ'אט תפוז יש הרבה כאלה. כך שיהיו לך אולי חברים ובני שיח מרקע דומה שתוכל לשתף אותם בהתלבטויותיך, וזה יקל עליך ויפחית את הבדידות והמשא הכבד שבפנים. לגבי ההחלטה בין דת להומואיות. פה קובע כמה הדת חזקה אצלך בפנים או שהיא רק בגלל החברה שאתה נמצא בה. האם באמת תוכל לוותר עליה. כמו כן השאלה האם בלי משיכה לנשים אתה יכול לדמיין עצמך מתחתן עם אשה. זה דברים שרק אתה יכול לדעת באמת. יש הומואים חרדים שלא מסוגלים או לא רוצים לעזוב את הדת והמסגרת, וגם בלי משיכה מתחתנים. הם מסתדרים איכשהו למרות שזה קשה בשבילם. אבל הם זוכים במשפחה עם ילדים. אם אתה מרגיש שאתה לא תעמוד בחתונה, והלחצים להתחתן בלתי נסבלים, אולי תשקול להפוך לחרדי יותר מודרני או להיות מזרוחניק, שזה לא עזיבת הדת, אם כי עזיבת המסגרת אליה אתה שייך. ושם הלחצים פחותים, ושייך להיות רווק. ולגבי השאלה של קיום יחסים עם גברים מול עניין הדת. קודם כל, גם אם לא מקיימים מצוה אחת אפשר לקיים שאר מצוות. במיוחד שזה שאתה לא מקיים מצוה זאת נובע מקושי גדול, והקושי גלוי וידוע לפני רבונו של עולם. ובכל מקרה יש גם אפשרויות לפשרות, כגון לא לבצע חדירות, ולהסתפק במגע בחום וברגש. בסופו של דבר, זה דברים שרק אתה תוכל להחליט עליהם, ולא יועץ חיצוני. אתה עומד בפני מאבק קשה. אבל תדע שרבים כמוך אפילו בעולם החרדי. ואם אכן תמצא לך חברים שיהיו יודע סודך, זה אכן יקל עליך במאבקיך. בכל אופן אנו פה לרשותך. ואתה מוזמן להצטרף. וגם לקרוא מה שנכתב בדפים הקודמים, דיונים שונים והתלבטויות של אנשים. ובסופו של דבר תיקח מה שמתאים לך. חזק ואמץ, וכולי תקוה שתמצא את הדרך הנכונה לך ושיהיה לך כח ללכת בה. לבי איתך.

ברכות למנסון

במקרה דנן אני מצטרף לדעתו של מנסון אולם אוסיף, שבכל זאת כדאי להתייעץ גם עם יועץ מקצועי חיצוני מבלי לסתור את דבריו, שבהחלט ניתן לכנותם דברים כדרבונות והלוואי, שיצליח למצוא את האיזון הנכון.

הסתגיות קטנה

שלומות וברכות למנסון. כמו תמיד, אני קורא בצמא רב את דבריך המחכימים והמצחיקים, אך כעת הרשה לי לחלוק עליך בנקודה אחת שכתבת לבחור החרדי בנוגע לאי היכולת לעמוד בפני הלחץ לחתונה; כתבת לו שאולי לשקול להפוך לחרדי מודרני או מזרוחניק. לדעתי, לא צריך להציע פתרון כזה של "לרדת בדרגה" או "להיות פחות" כי יש כמה וכמה מה"מזרוחניקים" שבשבילם ה"לרדת בדרגה" הי'ה לצאת בשאלה. אני חושב שגם בהיותו חרדי - אפשר להתמודד - ואם אין מנוס מחתונה - אפשר לחפש ברשת בחורה חרדית לסבית שתהי'ה מוכנה להסכם כזה ושניהם הרויחו. נכון שישנה את הבעיתיות למצוא דוקא בחורה כזו מהקהילה שלו וכיו"ב, אבל אני יודע על זוג שהתחתן ככה וזה הצליח. יש כאלה (ובלי לפגוע באף אחד חלילה וחס) חרדים שאם מישהו מבני משפחתם עובר לזרם אחר ועאכו"כ לזרם הלאומי דתי - הוא מנודה כאילו הפך לחילוני. תלוי אצל מי, נכון, אבל בכל זאת. אני לא בעד "להפחית בדרגה" כי אז אין לזה מעצור ובמילים אחרות "כי גז חיש ונעופה" שבת שלום מהפליט משוק הדגים

מנסון1

New member
יקירי

להיות מזרוחניק זה לרדת ברמה? אדרבא, זו עליה ברמה

מזרוחניק?!!!!!!

בלא כל קשר שמעתי פעם מאחד מרבותיי את האימרה הבאה ("וורט" באידיש, לתשומת לב "סמרטוי"): כשרבקה אמנו הייתה מעוברת, נאמר: "ויתרוצצו הבנים בקרבה, ותאמר: אם כן, למה זה אנוכי?..." מה קרה? מסביר רש"י, שכאשר הייתה עוברת על פתחי בתי מדרשות, היה יעקב מפרכס ומבקש לצאת לאוויר העולם, וכאש הייתה עוברת על פתחי ע"ז (ר"ל), היה עשו מפרכס ורוצה לצאת. רבקה טרם ידעה, ש"שני לאומים" במעיה, וחשבה לעצמה: מזרוחניק?! אם כן, למה זה אנוכי? ולדעתי האישית: צדיק - באמונתו יחיה. אני מצדיע גם לתל אביבי החילוני, גם למנסון (ולי, כמובן) המזרוחניק וגם ל"שושבין" החרדי. מלבד אנשים חילוניים כמו "תל אביבי" נראה, כי לאף אחד מאיתנו הדתיים לא קל עם הקונפליקט החברתי. גם כאן אניי נזהר מלתת עצות הרות גורל ואעני מקווה, שה"שושבין" ימצא את מקומו לבסוף אם בין ה"מזרוחניקים" ואם בין החרדים ויעבוד את הקבס"ה באמונה וביראה על אף מגבלותיו, כי "אדם אין צדיק בארץ, אשר יעשה טוב ולא יחטא"

לא לחינם

זכית, מנסון, באדום. הרוח שלך בפורום משפיעה לטובה, כנראה, על כל הקוראים. ולסבב ייאמר: האם יש משהו, שהוא יותר מאדום? צריך לעשות סקר, כדי לדעת, באיזה תואר (אמיתי) יש להכתיר את מנסון...

מנסון1

New member
מה הבעיה

הרי כתוב עשרה קבין של שיחה ירדו לעולם תשעה נטלו הנשים, וכיון שאני כזה קשקשן אני ראוי לתואר אשה. ואחרי שאזכה בתואר הנכסף אוכל סופסוף להיות עם גבר בלי ייסורי מצפון.

עד כאן!

מנסון! אחרי שאימצתי לעצמי את הכינוי החדש, אתה רוצה לקחת ממני את התואר?! אילו רק היה לי מעט יותר זמן, הייתי אלוף הקשקושים. לך אני מוכן להעניק את התואר "אלוף ההבגרקות". מסכים?

הוא אשר אמרתי

אלוף הקשקושים זה אני ואלןף ההברקות זה עתה, כי אתה יכול להגיע עד כאן ועד קאן, וזה כמעט אותו הדבר. חוץ מזה לא ידעתי, ששינית את מינך. עד כה חשבתי לתומי, שרק החולצה היא אדומה. עכשיו גם שמלה?! אולי תתחיל עוד ללבוש גם... (אדומה, כמובן, לפני שסבבב ימחק גם הודעה זאת...)?

שולעם עליכם

נו, אתה בחברה טובה. אי אפשר לקבוע במדיוק אם אתה הומו או לא ממה שכתבת. עכ"פ, הגעת למקום הנכון - תוכל למצוא כאן הרבה אנשים טובים, לקרוא ולכתוב. בנוגע ל'יציאה בשאלה'; חס ושלום! אפשר להיות גם הומו חרדי. מנסיון. אם מתחשק לך - צור קשר באי מייל: [email protected] א גוט שבעס

למעלה