אני לא יודע מה לעשות.

אני לא יודע מה לעשות.

אני חרדי בן 25 אשכנזי וכבר שנה בשידוכים ולא בא לי על בחורה פעם עשיתי סקס עם חבר בישיבה ונהנתי האם זה אומר שאני הומו? וא``כ בתור חרדי זה לא הולך אני צריך לצאת בשאלה? תודה למי שיעזור.

שבי 83

New member
הומוסקסואליות היא בעיה לבחור חרדי

אנחנו לא יכולים לדעת אם אתה הומוסקסואל אחרי התנסות אחת טובה עם גבר וחוסר עניין בנשים. לפי דבריך אם אתה לא הומוסקסואל אתה לא רוצה לצאת בשאלה אלא להשאר במסגרת החרדית. מין בתשלום ובזהירות רבה ועם שמירה מפני איידס ומחלות אחרות שידוע שנפוצות מאוד בין העוסקות במין בתשלום הוא אפשרות לבדוק את הנטיות שלך. אפשרות אחרת היא לפנות להלל ולהתיעץ איתם על התחלה של חזרה בשאלה. הומוסקסואל בחברה החרדית הוא מצב מלא סבל ובחברה החילונית תוכל להשתלב. אתה בן 25. אל תחכה הרבה. מבין שתי האפשרויות אני חושב שהאפשרות לפנות להלל טובה יותר. בקש יעוץ איך להתחיל לבדוק בלי לעזוב מיד.

rachel437

New member
טעות

לא צריך לשכב עם אישה בשביל לדעת עם אתה הומו או לא. כל אחד יודע ומרגיש למה הוא נמשך. אין צורך לעשות נסיונות.

L i k o

New member
מה קשור שאתה אשכנזי?

אם הבנתי נכון, לא היית אף פעם עם בחורה. אז איך אתה יודע שלא בא לך? זה כמו שתגיד שגלידה לא טעים לך כשאף פעם לא טעמת אותה. תנסה ואחר כך תדבר. לכל הפחות תראה סרט כחול ותבדוק אם בא לך או לא. אולי הבחורות שאתה נפגש איתם הם פשוט לא מתאימות לך מכל מיני סיבות, או שאתה במודע או שלא במודע לא מעוניין לכבול את עצמך בנישואין, ומתרץ את זה שלא בא לך על בחורות? ואולי איכשהו אתה נופל על מכוערות/דוחות/מגעילות עם ריח רע מהפה? אגב, למה התחלת לצאת עם בחורות רק בגיל 24 ולא כנהוג כמה שנים לפני זה? זה שנהנית עם גבר לא אומר כלום. זה כי היית בחברה שכל כולה גברית ולא היה לך למעשה בחירה. אז כמו בכלא, באין נשים, אחוזי הגברים ששוכבים עם גברים שם גבוהים לעין ערוך מבמקום בו מצויים גם גברים וגם נשים. בהצלחה

שבתאי

New member
אמממ

בעקבות דברייך אני שואל את עצמי: לא הייתי אף פעם עם גבר, אז איך אני יכול לדעת שאני לא נמשך לגברים? אני מציע לעצמי "לכל הפחות לראות סרט כחול וכו'... ואני שואל, נאמר שראיתי סרט כחול ולא נהניתי, אולי כשאעשה את המעשה איהנה... אבל אולי בכל זאת אני יכול ללמוד מכך שאני לא נהנה להביט בגברים שאני לא הומו? אולי אני יכול ללמוד מכך שאני יודע למי אני נמשך, שכולם יודעים למי הם נמשכים. ואולי ראוי שדבר זה יעורר את חשדי באשר לפותח השרשור. שמא איננו אלא מישהו שמבקש להיכנס לנעלים של מישהו ששכב עם גבר ומתלבט לגבי משיכתו המינית, תוך שהוא מפספס את הנקודה הבסיסית. שאדם יודע למי הוא נמשך... אולי...

אנילה1

New member
אתה צריך לעשות את המצוה 7 פעמים

בחיים אם אתה רוצה לעשות 7 ילדים. זאת לא נראית לי בעיה גדולה. עם כל השאר תסדרו.

אבזץ

New member
הומוסקסואליות מצויינת בחור ישיבה

למה לצאת אם אפשר להיכנס?

אנילה1

New member
אתה יכול להרגע גם בתור חרדי.

יש מספיק זונות ממין זכר. למה להפסיד משפחה וכבוד בגלל התנסות אחת עם גבר?

לך לעצת הנפש

סתאאם.. הם יסרסו אותך נפשית. ברצינות. אם טוב לך אם החברה החרדית והאמונה הדתית. חבל שסתם תיסבול. תעשה מה שכולם עושים. תיתחתן עם נקבה תביא ילדים תהייה מאושר וכשאתה חרמן חפש מהצד- יש רשת עניפה של הומואים נשואים בציבור החרדי.

למעלה